sürekli kırmızı yanaklar, ağlayınca 100 metre geriden belli olan surat, kollarda bacaklarda morluklar...
devamını gör...
esmer kadınlardaki kıllanma sorunu kadar dert olmayan sorunlardır.
devamını gör...
buğday tenli kadınlarda görülmeyen sorunlardır. beyazdırlar ama mavi damarları görünecek kadar süt beyaz değil ve güneşte renkleri hemen döner esmer olurlar. canım buğday tenli kadınlar.
devamını gör...
harika olmaları, ama bence bu bir sorun değil.
gerçekten bembeyaz ve türevi kadınlar, tanrı görmüşüm gibi gözlerimi kamaştırıyor. ben de oldukça beyaz bir erkeğim ama biz erkeklerde bu cilt tonu çok garip ve mantıksız duruyor.
devamını gör...
beyaz tenin altına yazanlar genelde beyaz teni kutsallaştırıyorsunuz bir farkı yok linci yer. bu riski alıyorum. her ten rengi özel ve güzeldir. esmer buğday veya siyahi.
beyaz tenli kadınlar genel olarak güneşte bronzluk sağlayamaz. yengeç gibi kızarır bir süre sonra da boşu boşuna yandığıyla kalır beyaz tene geri döner.
vücudunuzdaki tüm izler ve tüylenmeler daha görünürdür.
en açık fondöten rengi hiçbir zaman yeterince açık değildir. makyaj yaptığınızda büyük ihtimalle boyun yüz arasında renk farklılıkları olur.
beyaz diye bacaklarım yıllarca şort giymek istemediğimi biliyorum. kusurlar batıklar daha çok göze çarpar. varisler bile daha görünür bu ten renginde.
bir yere çarpmaya görün haftalarca iyileşmeyen morlukların renk geçişlerini izlersiniz mor mavi sarı yeşil...
jilet harici bir epilasyon yöntemi kullanıyorsa işlem yaptırdığı gün asla istediği gibi giyinmeye hazır değildir. çünkü kıl kökleri kırmızı kırmızı ve benek benektir. ertesi güne ancak geçer izler. beyaz tende kızarıklıklar oldukça görünür oluyor.
devamını gör...
en büyük sorunu ağda yaptırdıktan sonra olan kaşıntı, kırmızı gözenekler ve batıklardır. ve de buğday ve esmer tenli kadınlara göre daha çabuk kırışıklık meydana gelir ciltlerinde, daha çabuk yaşlanırlar. yüzünüze ise oldukça iyi bakmanız gerekir çünkü her an kızarma bozarma tehlikesi vardır. damar görünümü, çatlama ve kırmızı kılcal samarlar çatlak görüntüler gibi şeyler meydana gelebilir. sivilceleri sıkmak izlerin kalıcı olmasını sağlayacaktır sıkmadan da yapamazsınız. kısacası beyaz ten kullanımı oldukça zordur ve görüntüsünü korumak çok daha zordur.
devamını gör...
ağdaydı lazere girdim artık sorun olmuyor.
elmacık kemiklerm üzerinde ki çillerim çok belirgin olması.
güneşte ilk yanma kırmızı pembe arası olmamız.
hemen kızarmamız.
çarpma veya vurma da hemen morarma 3 gün elimde kocaman morluk ile gezmiştim.
devamını gör...
beyaz tenli kadınlar güzeldir ama çabuk kızarır, morarırlar. bir saat az uyusa göz altları morarır. yazın güneş lekeleri olur. sivrisinek ısırsa sanki pitbull saldırısına uğramış gibi olurlar. ama beyaz tenin en iyi tarafı ise kir göstermemesidir.
devamını gör...
beyaz tenli olmayı kim övüyorsa ona söyleyecek birkaç lafım var. bu nedir ya bi tatil yapalım dedik güneşte fazla kalmamaya uğraştığım ve sürekli güneş kremini tazelememe rağmen bir günde ciğer tavaya döndüm. acısını saymıyorum bile. uykusuz geceler..

bu entryi bi zamanlar beyaz olan tenimde 3 kat bepantholle giriyorum.
devamını gör...
kahretsin çok beyazım, hatta en beyaz da benim ve en çok cilt sorunu da benim o yüzden. hatta bu sebeple genelde ingiliz ve iskoç arkadaşlarımdan fikir aliyorum. ama şimdi başınızı aaarıtmiim. offf neden ya neden beyazim aallaaam.
devamını gör...
beyazlık= hassasiyet
esmer arkadaşımda tek bir sivilce yok ne güzel yaaa
devamını gör...
güneş kremiyle gezerler.
devamını gör...
sürekli elma yanak gezmenize sebep olabilir, bacaklarınızda oluşan batıklardan söz etmek bile istemiyorum, ağda sonrası kıpkırmızı olur bir süre...
devamını gör...
kılcal damarlar fazla belli olur, güneşte kısa bir süre durduktan sonra yanaklar elma gibi kızarır, aman bir yere çarpmaya gör, hemen morarır.
devamını gör...
ayakkabımı sildiğim mendille yüzümü siliyorum sorun morun kalmıyor.
devamını gör...
alerji testi yaptırmalarını tavsiye ederim en baştan. sonra ise asla güneşlenemiyorsunuz. hangi güneş kremini kullanırsanız kullanın kızarıyorsunuz. tatil kasabasında yaşayıp bembeyaz tenli kalmayı daha sonra anlatırım. aaa kolunu vur hemen morluk oluyor. yüzdeki ya da ciltteki lekeler hemen farkediliyor. bu sorunlara önerileri olan beni de aydınlatsın.
devamını gör...
yarım saat güneş yer eve domates olarak dönersiniz.
devamını gör...
çok dikkat çekmeleri, çok seksi olmaları.
devamını gör...
anjiyomlar, belirgin damarlar bacaklarda kolay varisler ya da kılcal varısler. güneş lekeleri. makyajsız soluk bir görüntü
devamını gör...
beyaz ten sevdalıları için herhangi bir sorun teşkil etmeyen cilt sorunlarıdır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"beyaz tenli kadınların cilt sorunları" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim