recep tayyip erdoğan’ın 4 yıl önce söylediği sözdür.
video linki
devamını gör...
tayyip erdoğan'ın 2013'te başbakanken yeşilay haftası kapsamında basına söylediği saçma sapan, tuhaf bir sözüdür. bir kere içki alkollüdür içecek alkolsüzdür yani her içki birer içecektir ama her içecek bir içki değildir. cahillik, en büyük sorundur. bilmemek değil, öğrenmemek ayıptır. türk'ün milli içkisi kımızdır. gerçi kımızda da az miktarda alkol vardır. "çoğu sarhoş eden şeyin azı haramdır", "içki, bütün kötülüklerin anasıdır" gibi sahih hadisleri ne yapacağız peki? (bkz: içki ile içecek farkını bilmeyen tayyip)
ilgili linkler:
1) hurriyet.com.tr/gundem/mill...
2) golbasisongaste.com/basbaka...
3) yuzhaber.com.tr/yasam/bizim...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel erdoğan'ın akıllara zarar o tuhaf sözü ve "milli içkimiz ayrandır" cümlesinin absürtlüğü
devamını gör...
şimdi içki, türkçe sözlükte yazıldığı üzere, içinde alkol olan içecek anlamına geldiği için, milli içki değil ama genel olarak milli içeceğimiz denebilir. ki çok da sever, bayıla bayıla içerim. zaten oruçluyum, aklıma durduk yere yayık ayran geldi. şöyle köpüğü bol bir ayran içmek gereken konular var.
devamını gör...
milli icecegimiz sudur

yogurda koyarsan ayran
rakıya koyarsan bayram olur
devamını gör...
siz kimsiniz nan unan
devamını gör...
doğrudur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"bizim milli içkimiz ayrandır" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim