roman / polisiye
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

bir suat duman kitabıdır.

son zamanlarda en çok okuduğum yazarlardan biri suat duman. daha önce rakun (kitap) eserinin yanı sıra 1918 kalbim kimsesiz yurdum, 1918 ah dehşet dehşet dehşet ve 1918 bir hayalet dolaşıyor isimli polisiye romanlarını okumuş ve bu eserler için birer tanım da yazmıştım.

kitapta genç bir kadın cinayete kurban gider. talihsiz kadının odasında yapılan araştıma sonucu boğularak öldürülmüş olan bu kadının yastığının altından bir fotoğraf çıkar. polis araştırmasını yaparken ölen kadının arkadaşlarından biri olan mehmet amcasının eski ve sevilen bir polis olmasının da yardımı ile kendi sorıştumasını yürütmeye başlar.

mehmet'in bu soruşturmasında ona şair arkadaşı zafer ve sürekli aynı yerde takılmakta olan ahbaplar diye anılan iki sinefil de yardımcı olacaktır.

ilk cinayetin olay yerinde tanıştığı gülizar müjde isimli genç ve güzel kadın mehmet'in dikkatini dağıtmakta olsa da daha sonra işlenen ve ilk cinayete çok benzer olan genç kadın cinayetleri konusunda onun da yardımı olacaktır.

suat duman polisiyelerini seviyorum. anlattığı hikayeler basit gibi görünse de derinliği olan hikayeler.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"cinayet mevsimi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim