sözlüğe yeni katılmış yazar kişisidir. nickaltı açma bahanesi ile kendisine hoş geldin diyor ve keyifli sözlükler diliyoruz.
devamını gör...
avrupa hakkındaki entrylerini okumaktan keyif alıyorum bu abimizin. tv'de euronews kanalını izlemiş etkisi yaratıyor. hoşgelmiş sefa gelmiş.
devamını gör...
#3451509 beğenmiyorsanız daha iyisini siz açın. sanki sadece başlık açma yetkisi bizdeymiş gibi şikayet etmeniz anlamsız. komik olmayın bu kadar.
devamını gör...
#3471994

bana troll olmaya calisan demis.

sozlukler kurulali 26 sene oldu. 26 senelik sozluk tarihinde benim ustume 10 tane troll ismi sayamazsin bu 1.

ikincisi sozluk ortamina 2000'lerde girmeye yasim yetseydi simdiye bu tarz platformlarda efsane olarak anilirdim. su mecralara kimsenin vermedigi kadar emek verip, ciddiye aldim. ne var ki sozluk adabi gelenegi bittiginden pek onemi kalmadi bu piyasanin.

ben mi troll olmaya calisiyorum, lafa bak. sen sukret benle ayni sozluk cagina denk geldin lan. 1 nesil bu sivri zekayi goremicek tadamicak.

sozluklerde kac tane benim gibi degisik dugusuk eleman cikiyo. evet.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"dertürke (yazar)" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim