1.
tespit gibi tespittir.
devamını gör...
2.
bir zamanlar eskişehirli bir öğrencinin açtığı pankarttı, savcılık işlem başlattı diye hatırlıyorum ancak sonrasında suç sayılmaktan çıkmıştı.
yani yarın bir gün pankart ile sokağa çıkmak isterseniz bu cümleyi yazabilirsiniz.
devamını gör...
3.
yok öyle bişey çıkar onu aklından
devamını gör...
4.
bir tespitin mantık veya gözlem yoluyla ortaya çıkarılmış, daha önce farkına varılmamış bir gerçeğe ışık tutması gerektiğini hesaba katarsak, bu bir tespit değil, yalnızca şişirilmiş bir iddiadır.

günümüzde fransız devrimi usulü bir devrim olamaz. kana susamış büyük kitleler gerekir, halkın boğazına tepilmiş felaketler gerekir, halkın savaşa aç olması, işçinin kaybedecek hiçbir şeyinin olmaması gerekir. halkın bilgi ve büyük çapta karşı propagandayla beslenmesi gerekir. organizasyon, toplu motivasyon gerekir. bizde hiçbir kesimde bunları yapacak vizyon yok.

hayal kurmayın arkadaşlar. koyu sol maneviyattır.
devamını gör...
kaddafi'nin linç edildiği fotoğraflar vardır ama kimse sormaz halk nerede buldu da linç etti diye.

6 underground isimli bir film var. eski ajanlardan oluşan bir grup paralı askerin x ülkesinin diktatörünü nasıl halka parçalatıldığını anlatıyor.

elbette kurgu bir yapım.
devamını gör...
silivri soğuktur....
devamını gör...
bunu desem sabahına alırlar. yediğim dayakla kalırım. üç beş dişten olurum.
devamını gör...
diktatör olsa bunu söyleyebilir miydin. *
devamını gör...
tarih tespiti pek çok kez haklı çıkarmıştır.
devamını gör...
saddam ve kaddafi gibi mi! gördük sonrasını. o günleri bile mumla arar hale geldiler. dış etkenlerle yapılan işlerden ülkeye fayda gelmez, zarar gelir. bugünleri bile arar hale geliriz. adamların istediği kaos zaten. sonu iç savaş. her şeyin bir yolu yordamı var. ufaktan ufaktan "sokağa çıkın" ortamı hazırlanıyor. ki bu iktidar baştayken çıkan her olay onların işini yaradı sonunda. bu şekilde bir kalkışmanın sonu da yine onlara yarar.
devamını gör...
ne demiş atalarımız sokağa çıkmış bir gavur evde dom bitti dom al ampül.
devamını gör...
kenan evren marmaris'teydi vallahi. en son bi rutbesini soktuler ceza falan verdiler ama o yaşta ne olduğunu anladı mı şüpheli.
devamını gör...
model mi lan bu neden devrilsin. podyumda gibi. katilmiyorum lan.
devamını gör...
(bkz: muammer kaddafi)
devamını gör...
seçilmiş kenan evrene diktatör diyen var. senin seçilmemiş özgür özel ve gölge başkan seçilmemiş kk chp üyelerinin karşısına çıksın bakayım hangisi yüzde 93 oy topluyor.

kenan evrene diktatör diyen embesil var.
devamını gör...
korkuyorlar.. korkacaklar.. korksunlar..!
doğanın yasası bu..
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"diktatörler sokakta devrilirler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim