bu kadar karışık bir yapıya rastlamadım. insan dönüp dolaşıp aynı yere gelir mi sürekli.
devamını gör...
140journos da izlemiştim orda çalışmak ya mecburiyet yada cesaret ister
devamını gör...
istanbul'dan memleketim edirne'ye gitmek için ara sıra gitmek zorunda kaldığım yer.
devamını gör...
hakkında duyduklarımın doğru olmamasını temenni ettiğim yer.
devamını gör...
istanbulun şehirlerarası terminalidir. eğer istanbul bir oyun olsa görevleri olsaydı (boss) oyun sonu canavarı kesin orada olurdu.
devamını gör...
kurtlar vadisi'nde seyfo dayı kürt bedo'yu çakır ve polat'a anlatılırken "girdi çıktıya" para aldığını söylediği otogar.
devamını gör...
alibeyköy de inip taksi ya da servisle gideceğim yere giderim.. esenler ne ya korku filmi gibi ..insanın başına her türlü şey gelebilir orda
devamını gör...
uzun bir süredir adı bayrampaşa otogarı olarak değiştirilmiş olan otogardır.
devamını gör...
istanbul'a giriş ve hazırlık simülasyonu gibi olan otogar. öyle de karışık ve karmaşık.
devamını gör...
o kadar kaotik bir ortamdır ki, buraya bir kere yolu düşenin kıyamet günü mahşer alanına düştüğünde zorluk çekeceğini düşünmüyorum.
devamını gör...
imamoğlu başganım sayesinde biraz da olsa temizlenmiş olan otogar. özellikle tuvalet bölgesinde rönesans yaşanmıştır. buna rağmen hala leş gibidir. siz düşünün eskiden nasıl bir pislik içinde olduğunu.
devamını gör...
böbreklere dikkat edilmesi gereken yerler listesindedir.

ayrıca:
(bkz: esenler otogarı tuvaleti)
devamını gör...
tuvaleti hapishane simülasyonudur. hep gece yolculuğu denk geliyor bana da nedense. sabah beşte servis beklerken bir elimde sigara bir elimde kazağın koluna sakladığım çakıyla beklerim. kurtlar sofrası. rivayete göre amerikan ghettoları esenler'den esinlenilmiştir. kaynağın nerem olduğunu biliyorsunuz.
devamını gör...
2 sene önce bir çılgınlık yapıp son dk da istanbula bilet alıp gitmem ve otobüsümün saatinden önce varmasından dolayı sabah 5 ten 9 a kadar o yazıhane senin bu yazıhane benim dolanıp otura otura oturmaktan illet ettiğim yer olarak kaldı hafızamda. o saatler nasıl da korkmadan bir başıma dolanmışım oralarda bazen bende hayret ederim. gençlik iste heyecanı severdim o zamanlar
devamını gör...
bir tür karadelik.
devamını gör...
yaşama sevincini ak gezenler misali sömüren mekan. eskiden tuvaletleri çok kişinin yollarda idrar kesesini zorlamasına sebep olmuştur, neyse ki en azından o düzeldi bir nebze.
devamını gör...
cezaevi usulü koridor, demir parmaklı tuvalet kapısı, solda sağda fahişeler, belinde 3 bıçağı olan adam çay içmekte, böyle bir mekandır, esenler otogarı.
devamını gör...
gündüzleri idare etse de, aksamlari kendimi hic güvende hissetmedigim yer. neyse ki yeni havalimanindan direkt otobüsler var da son iki yildir ugramadim. sanirim hayatimdan tamamen cikti, adi da degisti artik esenler otogari degil.

o degil de benim burada tavuk döner, pilav üstü döner vs yemisligim var.
devamını gör...
sidik kokusu hiç bitmez.
devamını gör...
otogara giriş yapar yapmaz telefona ve cüzdana sıkıca sarılıp bir an önce kazasız belasız çıkış yapmak için uğraş verdiğim m mekân.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"esenler otogarı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim