benimdir efendim :) kadınların taciz, tecavüz, şiddet, aldatma odaklı yerli dizi, yemek - müzik - eğlence, fenomen, magazin, dedikodu vs. programları adı altında birilerinin ününe ün, parasına para katmak yerine: "keyifle 90 dak. maç izliyorum"

babam sağolsun; beşiktaş hastasıyım, 1996'dan beri lig, fransa 1998'den itibaren de yabancı maç izliyorum.

hatta karşımda bayern münih maçı :)
devamını gör...
normaldir. çünkü futbol kitle uyuşturucusudur.
devamını gör...
ofstayt tanimini biliyorsa kesinlikle o dur.
devamını gör...
lıverpool totnehham maçı varken bayern maçı izleyen hatundur yakışmadı yakıştıramadım.
devamını gör...
tek izlediğim maç genelde fenerbahçe maçlarıdır. onda da 10 dertle oturuyorsam televizyon başına, 100 dertle kalkıyor, sinir hastası ve ekstradan dert sahibi oluyorum.
devamını gör...
normal insan.

eskiden kaçırmazdım. şimdi arada bir, özellikle derbileri izlerim sadece.
devamını gör...
neden cinsiyet belirtiyoruz? sporu neden bir cinsiyete atfedip karşı taraf yapınca yüceltiyor ya da yeriyoruz? bundan normal ne olabilir? izliyordur bu kadar. bu film izlemek, bakkala gitmek gibi alışın lütfen.
devamını gör...
bundan size ne olması ¿
devamını gör...
benimdir. saatlerce kanepe üzerinde pinekleyip gözleri kan çanağı olana kadar bilmem ne filmi, bilmem ne dizisi izleyerek afyonlanmaktansa futbol maçı izlemeyi tercih ederim.

futbol sosyalleştirir, futbol afyonlamaz aksine diri tutar. çünkü futbol hayatın içindeki tüm duyguları içinde barındır. heyecanla başlayan maç biraz sonra mutluluğa evrilebilir. zaman geçtikçe mutluluk yerini üzüntüye bırakabilir. hele ki beşiktaşlı iseniz bu kesindir! * tıpkı hayat gibidir. biraz sonra ne olacağını bilemeden o anı yaşarsınız.

endüstriyel futbolun götürüsüne veya holiganizme ayrı bir parantez açmak gerekir. onlar ayrı konular. ama kimse benim hafta sonu keyfimi yaşamak istediğim heyecandan soyutlayamaz, sorgulayamaz. umursamam ki. *

stada gidip maç izlemeyi çok özledim. ağaçlı yolda yürümeyi çok özledim. stattan taksim’e yürümeyi çok özledim. ilk yarısı 3-0 mağlup bitmiş benfica maçı sonrası ikinci yarının 3-3’e geldiği an ayaklarımın yerden kesilmesini ve olanları hayal meyal hatırladığım günleri çok özledim. kupa kaldıracağımız maçta oruçlu halde statta olup iftar saati taksim meydanı’nda orucumu açtığımız o bahar akşamını çok özledim. yenilsek bile atkımın, formamın şahit olduğu en yakınlarımla yaşadığım bütün duyguları çok özledim.

konuya nereden ve nasıl baktığınız her zaman çok önemlidir. sizin afyonunuz size kalsın. ben tiner çekiyorum zaten. *
devamını gör...
tartışmasını, kritiğini de yapan ve özetleri de izleyen hatundur. ne yazık ki eskisi kadar heyecanlı değildir. futbolu izlemeyi ilgilenmeyi bırakmış olsa da rakip takımın taraftarlarına sataşmadan edemez. düzgün olanlarıyla tartışır eğlenir ama saçma hareketlere tahammül edemez. abartıp şakaya gelemeyenleri eler kendince.
devamını gör...
çok etkin bir şekilde hande sümertaş izliyor.
devamını gör...
zevklerin cinsiyeti yoktur. o yüzden garipsemediğim ama garipseyenleri garipsediğim durum.
devamını gör...
yere tükürüp "kime bakıyon lan sen" demesi muhtemel olan bağyandır.
devamını gör...
aşırı itici model.

her kabın şeklini almak böyle bir şey.
devamını gör...
fenerbahçe'li olanı bulabilirsem kombinesi benden olacaktır.
devamını gör...
futbolun f'sinden nefret eden biri olarak içinde bulunmadığım grup. bakalım yine futbol sevmeyen biri denk gelecek mi, üç eski sevgilim de hiç ilgilenmiyordu, tesadüf.*
devamını gör...
fifa oynamayı ögrettim ben. o sayılıyor mu?
candır, canandır, bir tatlı özgecandır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"futbol izleyen hatun" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim