1990 doğumlu dizi ve film oyuncumuz.
(bkz: itirazım var), (bkz: aşk-ı memnu), (bkz: adını feriha koydum) ve (bkz: shameless)'ın türkiye uyarlaması olan (bkz: bizim hikaye) dizisinde rol almıştır.
(bkz: ali atay) ile evli olan oyuncunun ali atay'a ali atay'dan daha çok benzeyen fikret ali adında bir oğlu vardır.
devamını gör...
çocuğunuz ilerde eşcinsel olursa ne yaparsınız sorusuna verdiği cevap ile gönlümü çalmış yüz güzeli oyuncumuzdur.
devamını gör...
beşiktaşlı olması sebebiyle ayrı bir sevgi beslediğim hanım hanımcık kadın oyuncudur.
devamını gör...
behzat ç. dizisinde canlandırdığı berna ç. rolüyle kalbimizi çalmış abla, yenge. hayalet gibi arada görünür, kaybolurdu.

(bkz: konuk oyuncu)
devamını gör...
şeker hastalığına sahip bir oyuncudur. bir film setinde stresten dolayı şeker hastası olduğunu söylemişti.
devamını gör...
renkler ve zevkler tartışılmaz, bence en güzel oyuncu. çok beğeniyorum.
devamını gör...
birçok dizi ve filmde rol almış olan, özellikle aşk-ı memnu ile yıldızı yükselen, benzemediğimiz halde anlamsız şekilde birileri tarafından benzetildiğim oyuncu.

rol aldığı yapımlar için tık
devamını gör...
adını feriha koydum dizisindeki rolüyle beni sinirden deli eden oyuncudur. çok mu yetenekli yoksa hiç mi yeteneği yok bilmiyorum.
devamını gör...
çok güzel, yetenekli bir oyuncu. su gibi.bir de hiç yaşlanmıyor. ekranlarda ilk gördüğümde nasılsa şimdi de öyle.kendisini kötü bir karakter rolünde izlemek isterim.ya da baskın bir rolde.öyle bir rolde nasıl duracağını çok merak ediyorum.
devamını gör...
aşk-ı memnu'nun nihal'i olarak akıllarda kalmış fakat (bkz: feriha) gibi başka ünlü karakterlere de hayat vermiş ufak tefek bir hanım kızımız. ayrıca çocuğu olmuştu en son. evet en son. fazla takip etmem kendisini.
devamını gör...
aşk-ı memnu nihal rolüyle tanıdığım, oyunculuğunu çok beğenmesem de, sosyal konulara dikkat çektiği için sempati beslediğim türk aktris.
devamını gör...
güzel kadın ama bir ben değil. *
devamını gör...
annesi mor çatının kurucularindandir. (bkz: adını feriha koydum) dizisinde bekaret sahnesini oynamayı reddettiği icin o dönem herkesten oldukça tepki almis fakat bunun normallestirilmemesi gerektiğini savunarak kalbime girmiştir. camdaki kizda yasanan bekaret sahneleri/ korseler gibi ya da sefirin kizindaki yine ayni bekaret muhabbetleri yuzunden televizyon dizilerinden bu kadar midemiz bulanmisken hazal kayanin bu tavri takdire şayandir.ayrıca düğünlerinde herkes adına serçev'e (serebral palsili çocuklar vakfina) bağış yaparak aldıkları taş magnetleri dağıtmışlardı.
cok duru bir güzelligi var fakat bu kadının iyi bir şekilde degerlendirilmedigini dusunuyorum. yani oynadığı roller feriha, nihal bilinen bizim ailede de shameless uyarlaması fionayı oynamıştı. eskiden de gencoda asi bir kızı oynuyordu. hep bir yani cocuk rolleri oynamamalı. avlu gibi , ıçerde klasmaninda bir dizide daha cetin ceviz bir rolü oynayabilir ama hep miymiy kadin rolleri veriyorlar bu kadına üzülüyorum. cansu derenin oynadığı rollerle nasil dört köşe oluyorsak misal şahsiyetteki nevra rolü o kadar güzeldi ki. hazal kayada bence bize o enerjiyi geçirebilir. projelerini dört gözle bekliyorum.
devamını gör...
cüce olmayan en kısa ünlü olsa gerek.
devamını gör...
feriha yılmaz'ın oynadığı karakterlerden biridir hazal kaya. adını feriha koydum nihal karakteride ayrı güzeldir.
devamını gör...
duru bir güzelliği olduğu kesin. gerçekten çok güzel bir kadın ziraaa oyunculuğu bana asla duygu aktarımı yapamıyor… donuk donuk geliyor hadi diyorum rol donuk sanırım yokkk!!! aktif bir rolde de çok donuk kalıyor bence. kendisini harikulade güzel bulduğum fakat oyunculuğunu hiç beğenmediğim kadın.
devamını gör...
hayatımda gördüğüm en kötü oyuncu
devamını gör...
ben adını feriha koydum döneminden beri oyunculuğunun kötü olduğunu düşünüyorum kendisinin. müthiş bir karakteri var, müthiş duyarlı orası apayrı bir mesele ama oyunculuk konusunda maalesef hep birbirinin aynısı rolleri seçiyor. feriha, filiz, berna, fox'ta adını hatırlayamadığım dizideki karakteri. hepsi aynı kişi bunların. burada suçun en büyüğü yapımcılarda aslında, ülkede çok sevilen bir karakter olunca oyuncuya hep o tarz roller gidiyor ve karakter üstüne yapışıyor. bir yerden sonra sürekli aynı karakteri oynadığın için farklı karakter gelince istemsizce o üslupla oynamaya devam ediyorsun.

kendisinin çok çok iyi bir eğitim alması ve çok farklı karakterlerle yoluna devam etmesi gerekiyor. hep atarlı giderli lanlı lunlu karakterler nereye kadar?
devamını gör...
bu aralar gündemi meşgul etmekte olan vasat oyuncu.
devamını gör...
pera palas'ta gece yarısı dizisinde esra karakterini canlandıran oyuncu.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hazal kaya" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim