kaynak
cumhurbaşkanı erdoğan: “hdp'yi meclise yakıştırmıyoruz.” açıklamasında bulunmuş.
devamını gör...
ittifak olduğu günleri ne çabuk unuttu?
devamını gör...
e siz yarattınız bu canavarı? megri megrilerle şerefsiz teroristleri sınırdan davul zurna ile sokup çadır mahkemeleri kurarak.

kendi yarattığınız canavar diyorum tanıdık geldi mi?

bu ülkenin vatanseverleri fetoye de pkk ya da o gün ne söyledi ise aynısını söylüyor siz döne döne dansözleri geçtiniz.
devamını gör...
o meclise kimse yakışmıyor da neyse.
devamını gör...
meclise kimin girip kimin giremeyeceği kararı bir kişinin iki dudağı arasında değil neyse ki. ama padişahımız bunu da istiyor belli. çünkü uçuşa geçeriz öyle olursa!
devamını gör...
halk yakistirmis, 5.8 milyon oy vermis. yani milli irade yakistirmis.

asil meclise yakismayan su tabloyu yaratanlardir.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
yakın dönem hafıza sildirme ameliyatını nerede yaptırıyor acaba? bana da lazım da.
devamını gör...
çok geçmişte kalmış arkaik söylem. elinizden geleni ardına koymayın. bizi meclisten her attığınızda biz kat be kat büyüyerek geri geldik. her partimizi kapattığınızda 2 katı fazla oy aldık. on binlerce siyasetçimiz içeride. parti binalarımızda gencecik çocuklarımız öldürüldü. ölümle hapisle mi korkutacaksınız bizi? zulmünüzün sınırı nedir? sınırsızlığını yaşadık biliyoruz. yine yenilmedik. yine yenilmeyeceğiz. yine büyüyeceğiz.

chp'ye söyleyin bu seçimlerde sakın ola imralı'dan mektup falan getirip anaakım medyada boy boy okutmasın. yine faydası olmayacak. meral akşener'e de söyleyin lahmacuncu osman da öldü. trt ye çıkartmaktan medet ummasın.
devamını gör...
bi an aklıma çözüm süreci geldi ve kahkaha attım.
devamını gör...

üst edit: siyasi partiler kanunu ve anayasa kapsamında halkın bir kısmını din dil ırk mezhep vs ayrımı gözeterek toplumun diğer kısmından ayırmak, anayasal düzene aykırı eylemlerin odağı olmak ve ülkenin bir bölümünü tamamından silahlı eylemler yoluyla ayırmaya çalışan illegal bir suç örgütü olan pkk ya destek vermek gibi son derece ciddi suçlamalar varken adil şekilde yargılama sonucu hdp suçlu bulunursa hukuk devletinde kural neyse uygulanır. kapatma ise kapatma, siyasetten mense siyasi yasak vs.



mesele hukuk devletinde yargı bağımsızlığı kapsamında yürütmenin yargı üstünde tahakkümü olamaz. canım isterse kapatırım istemezse kapatmam olmaz. ya da öyle bir zamanlama ile kapatırım ki yöneticileri de mv adayları da seçime giremez oyları da bana kalır yapamazsın. böyle demokrasi olmaz.



arkadaşınla kıyafet almaya gitmişsin, bir gömlek beğenip denemişsin arkadaşın da sana demiş ki ben sana bu gömleği yakıştıramadım. sen de milli görüş gömleğini sana yakışmadı diye çıkarmış ve avrupa birliği adaylık süreci gömleğini giymişsin. tüm hukuk sistemini ab ile entegre etmek üzere meclisi geceleri bile çalıştırıp sayısız kanun çıkarmışsın.


o zamanlar ab'nin yolu diyarbakır'dan geçer açıklamaları yapan ab uyum süreci komiserleri olmuş hiç ses etmemişsin.

imralı ile anlaşıp çözüm süreci adı altında davulla zurnayla sınırdan giriş yapan teröristleri karşılamış üstüne bölgesel kürt yönetimi adı altında örgütlenen unsurların bayrağını göndere çekip resmi tören yapmışsın. şimdi bunlar olmamış gibi %10-11-12 oy alan bir partinin seçmenini yok sayarak ulusal iradenin tecelli ettiği meclise yakıştırmama gibi bir opsiyon varmış gibi gündem oluyor.
devamını gör...
bir kararname ile iki dudağının arasında olan kapatma kararı neden uygulanmıyor anlamış değilim?5-6 milyon kişinin oy vermesi silahlı bir terör örgütünün varlığını meşrulaştırmaz. akp'nin bu konuda yaptığı açıklamalar ise havanda su dövmektir. hdp'yi yaratan bizzat kendileridir. çünkü hdp'yi şeytanlaştırarak kendi milliyetçi muhafazakar tabanını konsolide etmektedir. akp, hdp'yi tıpkı uzağa kemik atıp getirmesini bekleyen bir av köpeği olarak kullanmaktadır. kemiği getirme komutunu anlamayınca ise şiddet uygulamaktadır. demokrasinin düzgün işlediği ülkelerde ülkenin güvenlik güçlerine pusu kurup öldüren örgütlerin siyasi sözcülüğüne izin verilmez. sosyal medya dahil savunucuları ağır yaptırımlara uğrar. 5-6 milyon sempatizanı varsa 70-75 milyon nefret edeni vardır. demokrasi varsa eğer 70 milyonun hislerine de tercüman olması gerekilmektedir. pkk'yı savunma argümanı olarak sürekli osman öcalan ve akp örneği veren y-chp'nin de akp'den farkı yoktur. hdp, sürekli rüşvet ile oy satın alınacak ilkesiz bir oluşumdur.
devamını gör...
o meclise 15 bin kişinin doğrudan ya da dolaylı katili, normal bir demokraside bir gün bile açık kalmasına izin verilmeyecek terörist parti mhp hiç yakışmamaktadır ama siz adamları hükumete ortak etmişsiniz ikbaliniz için. ona ne diyeceğiz?
devamını gör...
peki ya kapatmak için neyi bekliyorsunuz ??????
devamını gör...
ne yapsak kayyum atsakda mı kapatsak yoksa kapatsak da kayyum mı atasak.
yüce yargının daha yaratıcı bir fikir bulacagina inaniyorum.
kısmet be gülüm.
devamını gör...
muhafazakarlar oy versin diye fetöyle, kürtler oy versin diye teröristlerle yan yana yürümüş kişinin söylemi.
devamını gör...
zuhahaha, lan bir ara dağdan inin siyaset yapın denilmiyor muydu?
devamını gör...
yakıştıran bir altı milyon var. hani nerede milli irade ?
devamını gör...
hdp nin meclise girebilmesi için kimlerin imzası gerekiyor ve kimler bu partinin kurulmasına evet diyerek imza atmış bir bakmak lazım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"hdp'yi meclise yakıştırmıyoruz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim