özgürlük düşmanı yobazların diline pelesenk ettiği cümle.

kime veya neye itaat ediyormuşuz? sizin o saçma sapan 1000 sene önceki değerlerinize mi? yoksa milattan kalma geleneklerinize mi? veya herkesi kendiniz gibi zannettiğiniz ikiyüzlü ahlak anlayışınıza mı? bu sorunun cevabını veremez, ama sosyal medyada adamlık taslarsınız. hepinizin soyunun kuruması dileğiyle.
devamını gör...
kes lan diyesimi getiren başlık.
devamını gör...
herkesi kendisi gibi kula kulluk yapacak karakterde zanneden kişinin sözüdür.
devamını gör...
hahahahahahahahahaahhhaha.
devamını gör...
böyle okurken hoş olmayabilir ama bir bdsm aktivitesi esnasında kulağa hoş gelebilir.*
devamını gör...
çok vakit geçirdiğiniz insana, uzun süre şaka yollu olarak söylemeniz halinde kimse farketmeksizin yavaşça gelişebilecek bir durumdur. kişi itaat ediyorum demez ama davranışları bu yönde ilerler. tabii karakteri oturmuş, yaşını almış bir birey değilse.
devamını gör...
malum parti seçmenlerinin sık sık kullandığı cümlelerden biri.
devamını gör...
"çok beklersin", "has*kt*r" denilecek bi yürü git dedirten dinci zırvalarından birisidir. zalime itaat edilmez tam tersine onunla mücadele edilir. neymiş, ulu'l-emre itaatmiş de zart zurt. başlarım öyle uluya(!) da emire de itaate de. ancak reaya zihniyetli köleler, devlet başkanına mutlak itaati ve ölümüne biatı savunur. demokraside mutlak itaat olmaz. tanrı dahi olsa gücü bir kişinin eline vermek doğru değildir yani tektanrıcılık, son derece zararlı ve tehlikeli bir düşüncedir. ver yetkiyi, gör etkiyi...
devamını gör...
"zalime itaat edilmez tam tersine onunla mücadele edilir."

alpinçayırı da olsan bazen doğru konuşursun.
devamını gör...
o eli kolu indir bi
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"itaat edeceksiniz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim