halen benfica takımını çalıştırmakta olan portekizli teknik direktör.özellikle iç sahada hücum oynatmayı seven bir yapısı vardır.
devamını gör...
başarılı bir teknik direktördür. hücum futbolunu sevmesiyle bilinir. özellikle modern futbola ayak uydurmuş olması takdiri hak ediyor. ayrıca kendisi karizmatik bir kişidir.
devamını gör...
gasperini ve bielsayla birlikte underrated hocalardandır
devamını gör...
ali koç'un kendisiyle görüşmek için portekiz'e gittiği iddia edilen hoca. bence çok para ister bu kapağı arabistan'a falan atacak
devamını gör...
portekiz ligi dışında kayda değer başarısı olmayan teknik direktör. hatta benfica'nın başındayken vitor pereiralı porto'ya şampiyonluk kaybetmişliği bile var. evet.
devamını gör...
sıktı artık jesus muhabbeti. geldi geliyor. ali koç ve yanındakiler portekiz'e gitti. istanbul'a geliyor. bu sefer söz verdi vb. 1 aydır bu tip haberlere rağmen henüz bir anlaşma olmaması taraftarı da soğuttu. yahu tff 1. lige yükselen sakaryaspor tuncay şanlı'yı gönderip hemen yeni teknik direktörü buldu. biz lig bittikten 3 hafta sonra sezonu açacağız daha takımı kim çalıştıracak belli değil. yazık.
devamını gör...
ikinci bir del bosque vakasına sebep olacak olan teknik direktör. büyük bir isim ama bizdeki futbol ikliminde üşür, yapamaz.
devamını gör...
fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü. buradan dönmez artık hayırlı olsun.

fenerbahçe daha doğrusu ali koç son kurşununu attı.

birkaç haftadır fenerbahçe ve ali koç savaşa girmişlerdi. tff olayları, söylemler, basın toplantıları, raconlar, televizyon programları derken fenerbahçe savaşa girdi, bunu ali koç yaptı, ali koç artık öfkeli şekilde fenerbahçe’yi savaşa soktu, bunu yaparken iyi bir cephane yaratması gerekiyordu, yaratmazsa elinde patlayacaktı ve yarattı. jorge jesus! eğer bir savaşa giriyorsanız en güçlü komutanlardan biri jorge jesus hocadır.

biraz ironik biraz benzetme yoluyla durumu ifade ettikten sonra gelelim hocaya.

jorge jesus karizmatik bir hocadır, saha içinde saha dışında karizması ve duruşuyla fenerbahçe iyi gelecektir. karizma ve duruş futbolda her şey değildir belki ama çok şeydir.
atıyorum fenerbahçe lige 2 mağlubiyet alarak başladığı an kimse çıt çıkaramaz, fenerbahçe’nin şeytan medyası, türk oyuncu tayfası gık diyemez. jorge jesus karizması ve duruşu buna müsade etmez.

çok tecrübeli bir hocadır, çalıştırdığı takımlarda yakaladığı başarılar ve kazandığı kupalar ona başarı hafızası kazandırdı. mağlubiyette ve galibiyette olayı nasıl idare edeceğini iyi bilir.

uyuz bir adamdır. güçlü olduğu için dediğim dediktir. her şey iyi giderken gemileri yakabilir.

basın toplantıları acayiptir, bizim türk medyasıyla çok papaz olur ve genelde üstün olan taraf olur. basın toplantısında kendisini dövmeye kalkarsanız azar yer oturursunuz.

saha içinde oynattığı futbolu hemen hemen herkes biliyordur. oraya çok girmek istemedim.

son olarak çok cenabettir. son saniye kaybettiği şampiyonluklar, kupalar fazladır. fenerbahçe cenabetliğiyle birleşirse bambaşka bir hal alabilir.

kazanmak için her şeyi yapan, yaramaz bir adamdır jorge jesus. kendisine hayırlı olsun diyorum. kendisini çok severim ve uzun yıllar takip ederim, gerçekten neler yapacağını çok merak ediyorum.

jorge jesus fenerbahçe’yi başarıya ulaştıramazsa, kimse ulaştıramaz.

ali koç bu hamleyle “lan ben size daha ne yapayım” deme hakkına sahip oldu.
devamını gör...
tek merak ettiğim bizim takımdaki kötürümlerin bu adamın idman temposunu kaldırıp kaldıramayacağı. zira bu adamın oyunundaki tempoyu bilenler bilir. gerektiğinde bunun bir tık altı hızda tempo yaptıran vitor hocam takımı revire çevirmişti ki ona rağmen elindeki malzemeyi kötü kullanmamıştı.

tanım : kendisinin gelmesini istesem de bazı noktalarda soru işaretim olan portekizli teknik adam.
devamını gör...
#1898972 böyle demiştim 1 ay önce ama ilginç gelişmeler oldu ve jesus şu an yüzde 90 fenerbahçe'de diyebiliriz. oyuncu iletişiminde ve genç oyunculara şans verme konusunda sıkıntılı olduğu söyleniyor -ki joao cancelo ve bernardo silva'nın jesus benfica'sında toplamda sadece 3 maç oynadıklarını görünce biraz haklılık payı var gibi- açıkçası kısa vadede şampiyonluk için jesus tarzı tecrübeli hocalar en doğru seçim ama esas mesele jesus sonrası hocayı seçebilmekte bence
devamını gör...
pereira'nın portekiz liginde tokatlayıp elinden şampiyonluk aldığı vasat teknik adam. fb'lilere sorarsanız dünyanın en iyisi ama*
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
imzalar atılmış;

"şirketimiz, 2022-2023 futbol sezonu futbol a takım teknik direktörlük görevi için sayın jorge fernando pinheiro de jesus ile 3.000.000 euro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır."

fenerbahçe spor kulübüne hayırlı olsun.
devamını gör...
fenerbahçeyi tebrik ederim. ligin içinden geçecekler. *

kendisi flamengoda iken 50 maçta 38 galibiyet 5 mağlubiyetle ligi tamamlamıştı. hem brezilya seriayı hem de liberdotores kazandılar. ertesi sene istifa edince yerine bizim torrent geldi. o sadece 20 maçta 5 mağlubiyet alınca gönderdiler.

aradaki fark 30 maç falan.

bu arada torrenti de severim yani ama jorge başka bir boyut.

ancak tek sıkıntı şu olabilir. dakika 70'e doğru maç bir bir giderken ali koç kendisini arayıp, şu bizim yeni topçuyu oyuna sok o kadar para verdik derse, söver ve gider.
devamını gör...
bana obradovic etkisi yaratacak gibi geliyor. kariyeri görkemli çünkü. brezilya gibi harbiden çok zor bir ligde çok başarılı olmuş, güney amerika şampiyonlar ligi libertadores'i kazanmış biri. inşallah transferler de zamanında yetişir. brezilya liginin tozunu atmış biri olarak bizim ligde başarılı olmaması için hiçbir sebep yok.
devamını gör...
berisha'ya fazla güvenmemesi gereken ve bir santrfor transfer etmesi gereken t.d.
devamını gör...
arda güler'i oynatsana olum.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ka-ça-cak!
devamını gör...
abi ne kazıklamış fener'i be! vay be! menajer, komisyon, indire gandi olayları filan işte. hem top klasın bir altı hoca olacaksın hem de bu çöpleri takıma dolduracaksın. bunun adı indire gandidir kardeşim kimse kusura bakmasın! bilinçli yapılamaz bu!
devamını gör...
herif akp dönemi devlet kurumlarına çevirdi fenerbahçe'yi. ulan luan peres ne kağnı gustavo ne.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"jorge jesus" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim