paul auster'ın da dediği gibi: "kadın doğası gereği zayıftır ama acıya en çok o dayanır. kadının direncini kıran tek şey, hayal ettiği kişinin boş çıkmasıdır."

iyi geceler
devamını gör...
değildir, aksine güçlüdür. ağladığını saklamayacak kadar merttir. tonlarca acıya kol kanat gerip bunları bir ömür taşıyacak kadar dayanıklıdır. ortalığa saçılmış acıları itinayla toplar, kırışmış hüzünleri de ütüler. aileyi bir arada tutandır. kadındır, anadır. içine attığın tohumu hamal gibi karnında taşır ve filizlendirir. yalnızca kemik yapısı bakımından fizyolojik mahiyette arka plandadır erkeğe göre. onun dışında hiçbir eksikliği yoktur ve annenize olan saygınız, tüm kadınlara yansımalıdır.
devamını gör...
erkek de doğası gereği odundur.
devamını gör...
bazen argoya geçesim geliyor ama tutuyorum kendimi. yok yapamayacağım. *
devamını gör...
kadınlar neden kendilerini ifade edemiyor da erkek birinin cümlesiyle hayata bakıyor? *
devamını gör...
başlık ve tanımların özeti:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
fiziksel özelliklerinden bahsediyorsak çoğu zaman evet. ama ruhsal olarak erkeklerden daha güçlüdür kadın. bakmayın arada mızmızlandığına, canı biraz ilgi istiyor da ondan yapıyordur. yoksa tüm acılara göğüs gerebilecek kadar gücü vardır. onun hayatında onu mutlu edebildiğiniz sürece varsınızdır; mutsuzsa arkasını döner ve yeni bir hayat kurmaktan asla çekinmez.
devamını gör...
"amadan önceki her şey yalandır"

(bkz: bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır)
devamını gör...
yoo
devamını gör...
kimin zayıf olduğuna doğa karar verir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadın doğası gereği zayıftır ama" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim