annem tanımadığım bir adam ile evlenip, hayatımıza sokana kadar böyle bir huyum yoktu. yav dedim kadın, bak üç tane kızın var kendine gel erkeksiz yapamıyo'n mu? yok dedi her eve lazım. dedim hay senin yapacağın işe he! donla monla dolaşıyoduk evde, dolaşamaz olduk.
bir karanlik ukdesi.*
devamını gör...
yatağım direk kapının önünde olmasından mütevellit bende açık uyuyamam. bazen hava çok sıcak olduğunda filan çok nadiren açık bırakırım o da yarıya kadar.
devamını gör...
kendime ait bir odam olduğu yıllardan beri sahip olduğum huy. uyuyamıyorum.
devamını gör...
eskiden cinlerden falan korktuğum için böyleydi. dolabın kapağı bile açık kalsa huzursuz olurdum. ateist olunca dünya varmış be diyorsun. hayat şu an daha korkusuz.
devamını gör...
evde birileri varsa evet. salonda yatmak berbat bir şey başka bir evde. o sebepten kimsenin evinde kalmam. eskiden uykum geldiyse her yerde her şekilde uyurdum yaş geçince böyle şeyler gençlikte kalıyor.
devamını gör...
tersini düşünmek daha keyifli. kapalıyken yatamam.
devamını gör...
annem kapı açik uyuyamaz, işin garip yani ben gece tuvaletin kapısını vs örtmeyi unutursam o gece kabus görüyor sonra sese uyanıyorum yada sabah soruyor kapıyı mi açık bıraktınız diye. kapıyı falan da görmüyor, paranormal olaylar. allaha şükür bana bir şey olmuyor hatta benim odamın kapısı kapalı olunca ben daha fazla korkarım, mutfaktan ses gelse korkudan kapıya yaklaşamam ama açık olunca bakıyon hemen bir şey yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kapı açıkken uyuyamamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim