“her şeyi ben bilirim” havasında olan insanların dahil olduğu her türlü muhabbet.
devamını gör...
aile muhabbetidir. bu muhabbete başladığı an soğurum. kimsenin ailesiyle olan anılarını merak etmiyorum. komikmiş gibi eğlenceli eğlenceli anlatmaları zaten hepten berbat, coşkuyla anlatirken susturamıyorsun da.
devamını gör...
''bana suradan görüldü attı buradan engeli kaldırmış şu hikayeme bu emojiyi atmış ama şuradan retweetlememis'' tarzında, sosyal medya üzerinden ilişkilerini anlamlandiran tiplerin muhabbetleri.
devamını gör...
(bkz: sen ne zaman evleniyorsun bakim?)
devamını gör...
gerçekten de kadınlara donun ne renk diye soruyor musun diyenler oluyor sözlük zirvelerinde.

bi keresinde ‘abi cidden kızı yatağa bağlayıp üstünde puding yedin mi’ diye sormuştu bi tanesi de.

nasıl bu yaşa kadar gelebiliyor bağzıları, mucize ya.

tabiki koçum diyip ortamdan soyutlanıyorum. elde bira.
devamını gör...
futbol ve kadın (erkek).

evet ben bir erkeğim ama bunu kafam kaldırmıyor. yanlış anlaşılma olmasın meriç falan değilim. yukarıdaki muhabbetleri yapan hemcinsim de olsa karşı cins de olsa bu böyle. bulunduğum ortamda iki veya daha fazla insan bir araya gelip şu muhabbetleri yapmadan zaman geçiremiyorsa yavaş yavaş uzar, bir daha da ortamıma sokmam, ortamlarına da girmem.
devamını gör...
evlilik içeren her muhabbet,manitasıyla yaşanan sorunları anlatan arkadaş muhabbeti,fazla paylaşımın olmadığı iş arkadaşlarıyla yapılan zoraki muhabbet.
devamını gör...
memleket muhabbeti en itici muhabbettir, duyduğum an donup kalıyorum zaten, birde bazen bazı insanların işini beğeniyorsun, bir tasarımını, bir eserini vs.. diyorsunki ne şanslıyım, yetenekli, donanımlı bir insanla tanıştım, ama adam/kadın sana memleketini soruyor ya, inanılır gibi değil, birde üzerine şuralılara benziyorsun da denir fix..
halbuki ben bilmeden sade filtre kahveye alışıp, gündüz parkta yürüyüp, gece bol binalı şehir görüntüsü arayan bir insanım..
ne kadarda newyorklulara benziyorum değilmi..
aynı şekilde baban ne iş yapıyor, nerden emekli filan, nereye varmaya çalışıyorlar anlamıyorum, herkes memleketinden, annesinden babasından bağımsız yapmıyormu herşeyi, ben genelde şunu merak ederim ve konuşmak isterim, "ne istiyordun" "ne yaptın" memnunmusun, yada yapmak istediğin neler var, gibi şeyler, 40 yaşlarında bir arkadaşım bir kızla çıkmaya başlamış, belliki çok keyifli anlatmak istiyor, dedimki hayırlı olsun çok sevindim, uzun süredirde yalnızdı, anlaşıyormusunuz, seninle aynı meslektenmi, ne yapar filan diye sordum, dediki "savcı kızı" (!) te allahım ya, kızın babasının mesleğinden erkilenmiş galiba, ben gerçekten bu muhabbetleri hiçbir zaman anlayamıycam sevgili sözlük..
devamını gör...
kadın-erkek muhabbetlerinin zirveye oynayacağı listedir. futbol ve dini tartışmalar da ikincilik için kapışabilir.
devamını gör...
(bkz: siyasi konular)
devamını gör...
sürekli çocuğunun yaptığı sıradan şeyleri anlatma muhabbeti.... üzerine tanımam. çocuk çok güzel şey rererö. anne diyor ben mandalina istiyorum diyor rererö. babam beni uyutsun dedi rererö. haftasonu şuraya götürüp diğer insanları rahatsız ettik hayattan soğuttuk rererö. rererö. rererö. rö.
devamını gör...
üstteki yazar çok doğru söylemiş. futbol ve kadın muhabbeti bile erkek için ''kafası çalışan erkek'' inanılmaz bayık ve saçma muhabbetler.
benim içinde siyaset,futbol,kadın.
bunu gırgırına bile yapan adama ağır küfür ederim.
devamını gör...
körü körüne inanılmış her konudur. insanı bayar, farklı görüşe düşünceye açık olmayan insanla ne paylaşabilirsin ki? konuşacağın konudan zevk almaz aksine sıkılırsın. karşı tarafa düşünceni belirtsen seni dinlemeye tenezzül bile etmeyecektir. bazı şeylerin fanatikliği ve körlüğü insanı konuşmaktan tiksindirmektedir.
devamını gör...
magazin.böyle bir kavramın olması bile yeterince gereksiz.televizyonda özel yorum programları bile varmış.
devamını gör...
ben çocuğum da ...... okuyor.
devamını gör...
a noktasından b noktasına arabayla motosikletle neyse işte şu kadar saatte gittim muhabbetlerinden iğreniyorum. sadece onlar kullanmayı biliyor!
devamını gör...
dedemin iş projeleri. gelmiş 850 yaşına zamanında sen kendini gömmüşün şişelerin dibine şimdi bide akıl vermeye çalışıyor. gerçekten adam ailesini hayatını geleceğini gömmüş herşeyini şişeler şişeler.
devamını gör...
dedikodu ,saçma sapan futbol muhabbetleri ,dozunu aşan bilgisayar oyunu muhabbetleri ve kadınlar ile ilgili sohbet açılınca çeşitli bahaneler bulup kalkar giderim,bana faydası olmayan sohbette bulunmam.
devamını gör...
araba
askerlik
arsa
borsa
belge işleri
futbo
devamını gör...
bitcoin ve türevleri kripto para muhabbetleri, zamanında bunlara iki üç kuruş para yatırıp bir şeyler kazanan insanlar fena kafa ütülüyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kişide kaçma isteği uyandıran muhabbetler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim