bal porsuğu. dünyanın en yahudi hayvanıdır.
devamını gör...
aslında sen de kendi sütüne biraz kakao koyup içebilirsin tabi iğrenç olur ama amerikada yapıyorlar.
devamını gör...
kuş.
devamını gör...
kedi. sevgisini, yemeğini alıyo sonra umursamadan popişini dönüyo havalı havalı yürüyo.
devamını gör...
kuşlar. bugün gökyüzüne baktım, bir derin nefes aldım ve kuşları seyrettim öylece. o an düşündüm, ben mi özgürdüm? kuşlar mı? en azından nereye gitmeleri gerektiğini biliyorlardı, benden daha kararlı ve özgür görünüyorlardı.
devamını gör...
ayı. keşke ayı olsaydım. ormanda gezerken arkadaşlar beni görünce naber ayı oğlu ayı deseydi.
devamını gör...
panda hayattaki tek amacı yemek ve uyku başka derdi yok o koca götlerini kaldırmaya bile üşendikleri için çiftleşmeyip nesilleri tehlikeye girdi
devamını gör...
panda.

canın sıkılınca yuvarlanıyorsun, sallanan ata binip sallanıyorsun, ne etinden ne sütünden, milletin tek derdi neslin devam etsin diye etrafında dört dönmek. elinin altında istemediğin kadar bambu. kadın bakıcıların kucağında geçen bir hayat.

oh, sefa pezevengi gibi yaşayın anasını satim. ya kardeşim bir çiftleşin gözünüzü sevim ya, ne kadar tembelsiniz, üstümü başımı yırtacam şimdi.
devamını gör...
kuşları kıskanırım hep. özgürlük demektir benim için kuşlar. uçabilmek, istediğin kadar yükseklere çıkıp dünyaya ve içindekilere yukarılardan bakabilmek, yalnızlığın nirvanasına ulaşmak ve yine istediğin zaman yer yüzüne inip aralarına karışabilmek, istediğin zaman istediğin coğrafyalara kanat çırpabilmek. düşünürken bile içim açıldı, muazzam. keşke bir kuş olsaydım. insan olmak çok zor azizim!
devamını gör...
at olmayı isterdim bak. ama şu yük çeken ya da yarış atlarından değil. hergele denilen başı boş atlardan. hem özgürce dağ bayır koşturur dururdum. hem de penis boyu sorunumuz olmazdı.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kıskanılan hayvan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim