bugun haberlerde denk gelipte vay be dediğim durum. adamlar kumar oynadıkları belli olmasın diye mum ışığında 40 kişi toplanıp oyun kurmuşlar. pandemi, yasak falan hak getire
devamını gör...
genlerimde olan bir bağımlılık. baba tarafında kumarbaz çok. allahtan şu anda bende yok. ayda yılda bir kazı kazan oynuyorum sadece.
devamını gör...
dürtü kontrol bozukluğuna girer. tedavi olunması gerekir. bu bağımlılıktan kendi iradenizle kurtulmanız cidden çok zordur. unutmayın bu bir atak şeklinde geliyor, kumar bağımlısı insanlara söylediğiniz her söz onları derinden etkiliyor. bu dürtü kontrol bozukluğuna -illa kumar olması gerekmez- sahip her birey için geçerlidir. şakalarımızda aşağılama bulunuyor hep, sözlerimize dikkat ederek konuşmalıyız ki dürtü kontrol bozukluğundan muzdarip insanlara köstek olmayalım. çevrenizde dürtü kontrol bozukluğu yaşayan biri varsa fakat farkında değilse onu kırmayacak ve ataklarını tetiklemeyecek şekilde durumu anlatmamız gerekiyor.
devamını gör...
(bkz: gerçek dünyadan kaçma yolları)
devamını gör...
doyumsuzluktur.

insan üzerine çalışmadan, kolay bir şekilde para kazanmak insana çok tatlı gelir. harcaması kolaydır ve kaybettikçe huzursuz olur. daha fazlasını ister çünkü daha önce kolayca kazanmıştır. kaybettikçe sinirlenir ve hırslanır. içinden çıkılamaz bir hal alır ve bu kolay atlatılacak bir durum değildir. uzmanından destek alınmalıdır.
devamını gör...
hazza(paraya, kazanmaya) ulaşma beklentisiyle geçen sürede salgılanan dopamine bağımlı olmaktır.
devamını gör...
pamdemide bulduğu (bkz: in)de kumar oynarken yakalananların hali.
devamını gör...
manyaklıktır.
devamını gör...
kazanma hissi insanı her zaman bir sonraki eyleme tetiklettirir. hayatımızın triggerlanması tamamen arka arkaya iki kez kazanmaya bağlı gibi düşünün.
devamını gör...
papatya bağımlılığı masum kalır kumarın yanında.
devamını gör...
anlaşılması ve çözülmesi zor bir durumdur. hele ki bağımlı olan kişi siz değil de sevdiğiniz biriyse. bireyin bağımlılığını kabul etmesi tedavi için atılacak ilk adım olabilir.
devamını gör...
tedavi edilmesi gerekilen bir bağımlılıktır. iddia olayı özellikle basit görünen ama gençlerin paralarını heba ettiği bir bağımlılıktır.
devletin resmen teşvik ettiği bir bağımlılık olması da ayrıca ilginç bir konudur.

mpi ikramiye reklamı
devamını gör...
eşimin bağımlılığı 1 kazanıp 3 vermek
devamını gör...
eroin bağımlılığı kadar tehlikeli bir illettir. ne ocakların yıkıldığını gördü bu gözler. son zamanlarda bu bataklığa düşen insanları çokca görmeye başladım, gerçekten üzücü.
devamını gör...
hayata bağımlılık buna dahil midir?bu da kumar ya o bakımdan.
devamını gör...
ne bağımlısı ya var mısın 10000 kağıt atalım ortaya bakalım ne kadar uzun dayanıcam oynamadan.
devamını gör...
2 sene iddaa bayii çalıştırdım. bir adam vardı, mermer ustası. yani adam günlük 500-1000 lira para kazanıyordu. aldığı bütün parayı aynı günün akşamında maçlarda kaybediyordu . çoğu kez cebinde sigara alacak ekmek alacak parası bile kalmıyordu. yani kazanma ihtimalinin olduğu maçları geçtim,saçma sapan maçların olduğu bültenlerde bile kupon yapıyor herifler. artık onlar için önemli olan kazanmak değil, sadece o heyecanı ve mümkünse o heyecan sonunda kazanma duygusunu yaşamak. psikolojik bir sıkıntı anlayacağınız. koskoca heriflerin istedikleri gol gelince gözlerindeki o çocuksu sevinci, hazzı size anlatamam. gerçekten acınası.
devamını gör...
kesinlikle varoluşsal kaygılar çok önemli. hayatı anlamsız bir insan hayattan keyif alamayan bir insan tutar kumarda kazanacağı şeye anlam verir. başka türlü anlamsız bir hayatı vardır.
tedavi edilebilir bir beyin hastalığıdır. ancak iyileşmez.
devamını gör...
alkol ve sigaradan daha tehlikelidir. her türlü bagimlilik kötü de bu nedir ya. görüyorum bahis iskambil oyunları vs . allah korusun .
demek ki o heyecani mı seviyorlar. adrenalini.
devamını gör...
sonu ya intihar ya da borç batağına saplanmaktır. aynen.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kumar bağımlılığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim