klıştar'ın, ssk'yı batırdığı yılların fenomeni. belki ssk'yı batırmadı lakin, hukukun bir daha asla yerine oturmayacak kadar yerle yeksan olması bu arkadaşın dönemine rastlar. gerçi bugün neyi batırırsan batır, iktidarın yanındaysan hiç önemli değil.

herkese terorist yaftası falan yapıştıran güneşli gözlüklü bir arkadaştır. kendisi hakim değildir, savcı değildir. fakat ''yargısız infazlar'' tarihini araştırırsanız bir çok yerde ismine rastlayabilirsiniz. cürüm işlemek için silahlı örgüt kurmak ve yönetmekten asıl kendisi sabıkalıdır.
devamını gör...
devlet ve mafya arasındaki köprü.

devleti arkasına alıp mafyaya alan açan bürokrasinin içine mafyayı sokan ve bir çok faili meçhul cinayetin arkasındaki karanlık yüzlü herif.
devamını gör...
türkiye'nin kara kutusu .
devamını gör...
kimsenin dokunmayacağı kişi
devamını gör...
(bkz: sözcü tv) ye röportaj verip, emniyet mensuplarından özür dileyen eski bakan ve başka biseyler yapan kişi
devamını gör...
türkiye'nin son 80 yılı kocaman bir karanlıklar 12 ayı olarak da değerlendirilebilir. bazı seneler bazı senelerden daha az karanlıktır sadece. bazı aylar da birbirinden flu dur.
lakin her karanlığın ayyuka çıktığı yılda her yerden yüzü taşan insandır mehmet ağar. bugün önüne gelene mafya ve terör iftirası atar. oysaki kendisi türk mehkemelerine göre organize suç örgütü yönticisidir.

o karanlık yıllardan biri de 2007 idi. hani ordunun akp'ye "sözde değil özde cb adayı çıkartın" muhtırasının verildiği yıl. o sene erdoğan türkiye siyasetinde herkesin bürünmesi gereken tavrı benimsemiş ve halka gitmiştir. yüzde 50 gibi bir oyla tekrar gelmiştir. ve dünyada herkes bilir ki yüzde 50 oy alan birine kimse darbe yapamaz.

2007'de mehmet ağar ve gülen ilişkilerini biraz anlatmak isterim. bu ikilinin yakınlığı ağar'ın da kabul ettiği bir durumdur. gülen 50 senedir cia'nın en önemli türkiye masası şeflerindendir. ağar'ın da cia ile polis şefi olduğu zamanlardan yeşilli ilişkilerini soner yalçın ve yalçın küçük'ün kitaplarından okuyabilirsiniz. o senelerde gülen, aynı erbakan'ı sattığı gibi erdoğan'ı da sattı ordunun "höd" deyişiyle. akp'ye alternatif bir merkez sağ parti kurdurdu. acaba bu merkez sağ partinin başında kim vardı? siz araştırın. lakin çok geçmeden yaşar büyükanıt ve erdoğan dolmabahçe'de uzlaştı. hangi alışverişlerin döndüğünü o uzlaşıda fikri sağlar'ın yazılarını okuyarak anlayabilirsiniz.
ve çok geçmeden, gülen hareketi, akp ve ittihatçıların sömürü paylaşımı hız kesmeden devam etti.
devamını gör...
sedat peker'e göre uğur mumcu'nun katilidir
devamını gör...
eli kanlı kiralık katillerin arkasındaki karanlık yüz.
derin devletin temsilcisi.
limanlar satın alıp o limanlardan ülkeye kokain soktuğu iddia edilen kişi.

bu aralar yine gündemde.
devamını gör...
derin devlet denildiğinde bir çok kişinin aklına gelen ilk isimdir. zamanında bir çok faili meçhul cinayetten azmettiren kişi olduğu iddiasıysa yargılansa da ispat edilemediği için hapis cezası almadı. babasının adı sayesinde hem bürokrasi hem de siyaset basamaklarını son hızla çıkmış, emekli bir siyasetçidir. ancak perde arkasından siyasete müdahale etmekten de çekinmez.
devamını gör...
bir zamanlar devlet benim diye ortalıkta gezerdi. devlet adına hür teşşebüse çöker dururdu. bugün devlet tarafından iki paralık adam ilan edilmiş durumda. daha da beter edilecek. beraat ettiği davalar bozuluyor.

kimse devlete güvenip bu kadar çok günahın altına yatmasın. devlet günü geliyor onlar bile hiç de güvenilecek bir aygıt olmadığını ispatlıyor.

en acısı da şu ki, 3 kuruşluk aktrollerin de diline sakız olmuş. çok yazık olmuş. daha çok arkasına devleti alıp yemediği halt kalmayan şahıs veya şahıslar beter hale gelecekler.
devamını gör...
sedat peker hakkında ilk konuşması gereken kişi iken nedense sesi soluğu çıkmıyor bu mafyanın.
hımmmm
demek ki senin de var kasetin ey gidi eli kanlı katil seni.

devlet ile mafyayı birleştiren ve arada aracılık yapan eski mafya.
devamını gör...
derin devlet diye birşey yoktur. derin devlet denilen devlet içerisinde bazı kişi ve grupların kendini devletin üstünde görüp mafya olmalarıdır. bu isimlerin başında da sarı çizmeli mehmet ağa gelir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mehmet ağar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim