ilginç olay.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
heykelini ne zaman yapacak sorusunu akıllara getiren başlıktır.
devamını gör...
netflix üyeliğini sonlandırmak için ideal bir fırsat. evet.
devamını gör...
sedat peker'in de yapsın o halde.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

heykeli yapım aşamasında bunlar ilk parçaları. hak ediyor kim ne derse desin galatasarayı her defasında başka bir hoca batırır. fatih terimi çağırırlar ve gelip şampiyon yapar.
devamını gör...

belgeselden bir kesit yayınlandı.
devamını gör...
devam etmekte olduğum diziler biter bitmez bana üyelik iptalini düşündüren saçma sapan bir olay.
devamını gör...
kurtulamadigimiz durumdur.
devamını gör...
türk yapım sektörünün netflix’i ele geçirdiğini düşündüren olay.
devamını gör...
insanların iç yüzü aktarılmayan, belgesel teması sahibinin şişirilerek, mükemmel gösterildiği bir saçma propaganda yayını. duygusal kitle de izleyecek ve hiçbir şey değişmeyecek. basit.
devamını gör...
hadi bakalım neksfiliksçi iptal tayfa, yapın şovunuzu.

kaç sezon olacağını merak ettiren. allah yardımcınız olsun netflix.
devamını gör...
beşiktaş taraftarıyım iptal etmenin dümdüz mallık olduğunu düşünüyorum.

bu heriften zerre haz etmesem de türkiyenin en başarılı hocalarından biri gazla da çalıştırsa takımı başka işlere de bulaşsa da.
devamını gör...
ya arkadaşım neden bir kez olsun eğri oturup doğru konuşmuyorsunuz.. adamın başarısı isteseniz de istemeseniz de tarihte yazıyor. siz istemezseniz yine izlemeyin ama fatih terim'e belgesel çekiyorlarsa netflizimi iptal ediyorum demek yerine ya ne güzel fikir, şenol'a da çeksinler şuna da buna da çeksinler diyebilin en azından.
bu adamın başarısını görmezden gelenler kusura bakmasınlar ama sadece komplekslerinden arınamayanlardır..

not: terimspor.
devamını gör...
ahahah. entrylere göz attım da fbliler netflix iptal edecekmiş. türkiye’deki en büyük balondur bu iptal kampanyaları. hiç bir faydası falan da olmaz. boşuna şeyetmeyin yani. netfilikş bir yerine takmaz.
tanıma gelince, bu ülkede, avrupa’da kazanılmış yegane şampiyonluğu kazandıran, öyle veya böyle takımının bugüne kadar 8 lig, 3 tsyd kupası, 3 türkiye kupası, 2 cumhurbaşkanlığı kupası ve 3 kez de tff süper kupa şampiyonluğu kazanmasına vesile olmuş adamın belgeselini yapmayacaklar da aykut kocaman’ın mı belgeselini yapacaklar. *
devamını gör...
bunun yıllardır ne zaman yapılacağını bekleyen milyonlarca taraftardan biriyim, zamanlama cidden harika oldu şampiyonluğumuzun arefesinde* bu konuyla alakalı gerek burada gerek ekşi ve diğer sözlüklerde epey entry okudum ve fazlasıyla gülme fırsatı buldum, karın ağrısı ve hazımsızlık çeken rakip takım taraftarı arkadaşlara teşekkürü borç bilirim*

ne bekliyordunuz sevgili yazar kardeşlerim? emre belözoğlu'nun belgeselini mi yapacaklardı? yoksa aykut kocaman'ın falan mı? yeter artık biraz rütbenizi ve haddinizi bilin yahu*

şaka bir yana takımın başında kaldığı 9 sezonda 8 kez şampiyon olmuş ve 9.şampiyonluğuna doğru yürüyen birinin belgeseli yapılmalıydı zaten. seversiniz sevmezsiniz ama saygı duymak zorundasınız. fatih terim bu ülkenin en başarılı hocasıdır ve medar-ı iftiharıdır.

son olarak onun bir cümlesiyle bitirelim; "biz ismi geçenlerle rakip bile değiliz".
devamını gör...
doğru ve olması gerekendir. fatih hoca türkiye futboluna en büyük başarıları ve en iyi futbolcuları kazandırmış hocadır. aksini iddiaa edebilen varsa buyursun.
şanlı takımımız galatasaray dan fatih hocayı çıkart yarı sayıdaki şampiyonluğumuz da çıkar.
devamını gör...
ağlayan ve kuduran kanatlıları gördükçe içimin yağlarını eriten güzel bir haber.
devamını gör...
belgeselin adı soytarı olabilir. fetö, mason yapılanması, mesut yılmaz, ulusoy etkenleri sayesinde kazandığı kupaları yazınca başarılı görünen türkiye'nin baş belası. başka ülkede olsa çoktan tutuklanmıştı. netflix'e üye değilim ciddiye de almıyorum yapımları ortada.
devamını gör...
kaç sezondur şampiyon olamayıp yıllardır süren digitürk'ü iptal ediyoruz kampanyasından yeterli verimi alamayanların netflix iptal kampanyasına başladığını da gördük. tavşan dağa küsmüş.
devamını gör...
$ikesi uefa tasdikli fenerbahce, besiktasi mi yapsalardi yoksa avrupa kupasi kaldirmis, milli takimi finallere tasimis teknik ilah olan terimi mi yapsalardi? neye sasiriyor bu $ikeyi destekleyen futbol fanatikleri anlamak zor, bunlarin hepsinin tek sebebi cekememe ve kiskanclik.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"netflix'in fatih terim'in belgeselini yapacak olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim