sevgili kafa sözlük sakinleri!! bu sözlerime kulak verin. çünkü aramızda bizlerin özverili çalışmalarını yanlış değerlendirip sizleri bize düşman etmek isteyen zararlı bir örgüt olduğu istihbaratını aldık!!

öncelikle belirtmek isterim ki kafa sözlük mafya organisazyonunun (bkz: kafa sözlük'teki mafya organizasyonu) ilk önceliği siz değerli sözlük halkının refahını korumak ve sözlük içerisinde asayişi sağlamaktır.

buna ek olarak bugün yönetimle yaptığımız 5 saat 27 dakikalık görüşme ile de uygun fiyata anlaşıp kendilerini olası suikast girişimlerine karşı koruma kararı aldık. sözlüğümüze hayırlı olsun.

hiçbir ek gelirimiz olmadığı için (benjamin aşırı pinti çıktı malesef sigorta yok, evden çalışıyosunuz diyip yol da vermedi, sadece aç karnımızı doyuracak kadar fiyata anlaşabildik) siz değerli sözlük ahalisinden belirli oranlarda vergi kesme kararı alındı ve yönetim tarafından onaylandı. bu kurallara göre:

1) tek entryde en az 5 beğeni alan yazarlardan %10
2) tek entryde en az 10 beğeni alan yazarlardan %15
3) tek entryde 15 ve üzeri beğeni alan yazarlardan %20 vergi kesintisi uygulanacak olup, gelirlerin tamamı ekipman masrafı ve tetikçi maaşları ödenmek için kullanılacaktır. yani aldığımız her kuruşu sizlerin refahı için harcayacağımıza benjamin üzerine yemin ederiz!!

eğer aramıza katılmak isteyen varsa bana ve homerosa fotoğraflı cv, ikametgah kaydı ve adli sicil kaydının ıslak imzalı örneğiyle başvuru yapabilirsiniz. torpil kesinlikle geçerli değildir babam gelse almam kriterlere uygun değilse.

unutmayın sizler için varız ve var olmaya devam edeceğiz. iyi akşamlar dilerim.
devamını gör...
(bkz: sözlük mafyası) nın duyurusu.
cevap : tamam.
devamını gör...
sözlük mafyasının, hakkındaki çirkin ithamları savuşturmak ve paralel yapılanmaları hizaya sokmak amaçlı yaptığı duyurudur. metnimiz yalnızca bu seferlik uyarı niteliğinde olmakla birlikte, bir dahaki seferlerde bu kadar yumuşak davranılmayacaktır. kamuoyuna duyrulur.
devamını gör...
ozaman bundan sonra 4beğenide kalıcaz mecbur!! 4ten sonrası portakal atsın.
devamını gör...
(bkz: bu kadar uzun yazıyı kim okuyacak)
devamını gör...
sözlük geneli paylaşılan, asılsız iddiaların ve gereksiz başlıkların çoğalmasıyla birlikte kurulmuş olan yeraltı mafyasının halkımıza açık beyanıdır. bahsi geçen vergilendirmenin, asla haraç değildir, yapılması örgüt içerisindeki ihtiyaçlar kadar sizler için de mühimdir, zira bu sözlüğün tatlı havasını koruyacak olan güruh polislerden ziyade halkın içerisinden yetişmiş evlatlardır. partizanlığa lüzum yok, mevzu haklarınızın korunmasıdır. mafyaya katılın.
devamını gör...
yayınlanan manifestodur.
devamını gör...
ben bu oyunu bozarım.
(bkz: tatar ramazan)
devamını gör...
niyetinin halis olduğunu söyleyen sözlük mafyasının artık biz gariban yazarlardan haraç* keseceğini duyurduğu duyurudur. ayrıca, bugün en çalışkan olay yöneticilerinden* birinden* aldığım bilginin acı ama gerçek olduğunu gösteren duyurudur.
devamını gör...
10.
duyuruyu okudum hatasız bir türkçeyle yazılmış. hiç inandırıcı değil. böyle mafya olmaz k*çımın mafyası afedersin.

sayın kafacılar, sözlükte kendisini mafya olarak tanıtıp para isteyenlere itibar etmeyiniz.

veya ediniz ya bana ne.*
devamını gör...
11.
ayrıca 10 like alan mutsuzluğumdan mutluyum'a sökül paraları diyoruz topluca. mafya lideri olması halktan birisi olduğunu değiştirmez.
devamını gör...
12.
bugün 1 nisan değil!
23 nisan hiç değil!
lan bayram seyranda değil!!!!
bunun silahında mermisi ters dönmüş, şarjör boş kovan doldurmuş haberi yok.

rica etsem acaba biri bana üstteki duyurunun kıçtan uydurulmuş osuruktan tayyare bir beyanat olduğunu söylesin.
veyahut aklı selim biri, üstteki tanımın kısa özetini geçmesini arz ediyor şimdiden teşekkür ediyorum.
devamını gör...
13.
alinan kararlar son derece yerinde.her seyin bir bedeli vardir, mafya olmanin bile...yolsuzluk yapildigini dusunmeyin lutfen, sizin refahiniz icin bu gerekli. alinan her bir verginin size su ve elektirik olarak donecegini garanti edebiliriz. yol olarakta donebilir, yol da onemli oyle degil mi?
devamını gör...
14.
başvuru şartlarına bir top da a4 kağıdı eklemesi gereken mafyadır. malum lazım oluyor
devamını gör...
15.
teşekkür ederim başlık sahibi...bana lise zamanlarından kalan o nostaljiyi yaşattın bir an için.
(bkz: meslek lisesi)
devamını gör...
16.
adamlar çalıyor ama koruyor abi.
devamını gör...
17.
bir robin hood kolay yetişmiyor demek istiyor da olabilirler mi acaba?
yazar bu eserinde ne anlatmak istemiş olabilir?
devamını gör...
18.
efendim bu muhteşem mafya organizasyonun psikoloğu olarak benim de sizlerden bir ricam var;

şu vergileri verin! siz vergi vermedikçe homeros başta olmak üzere organizasyonun diğer üyelerinin moralleri yerle yeksan oluyor! bana ağlıyorlar, bana kızıyorlar! ben de insanım canım, tak etti canıma! benim de ağlayacak bir omza ihtiyacım var, hep millete omuz olamam ya!

hele hele mutsuzlugumdan mutluyum'u hiç anlatmayayım. adamı zar zor çıkarabildik depresyondan, sayenizde bir daha kitledi kendini odaya! her gece deli yürek izleyip ağlıyormuş!

**
devamını gör...
19.
doktor raporu

kafa sözlük mafyasına sunulmak üzere

adı: celebrant
kayıt tarihi: 2020-11-14 19:47:27

bay celebrant, yanımda sinir tedavisi görmektedir. bilindiği gibi paranoid psikoz söz konusudur. bu nedenle defalarca hastanede stasyoner tedavi görmek ve düzenli olarak antipsikotik ilaç kullanmak zorunda kaldı. bay celebrant, rahatsızlığının tarz ve ağırlığından dolayı vergi muafiyetinden yararlanmaya elverişlidir.

imza:
psikiyatri ve nöroloji uzmanı
devamını gör...
20.
entrylerim 2 beğeni aldığı için umrumda olmayan oluşumdur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük mafyasından kamuoyuna duyuru" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim