ağabeyinin başlığına her ikisi hakkındaki görüşlerimi yazmıştım. küba'nın içinden geçmişler, kara veba'dan kızıl veba'ya sokmuşlardır. ancak burada '' ev zencisine'' verdiği dersi sevdim.

devamını gör...
aslında çok akıllı adamdır. ne zaman savaşacağını, taviz vermeden ne zaman yumuşayacağını bilir.
devamını gör...
(bkz: luigi)
devamını gör...
amerika'nın ve kapitalizm köpekleri tarafından sevilmezler. o köpekler ister ki küba abd'nin kerhanesi, uyuşturucu dağıtım merkezi olsun. eğer parasını verirlerse türkiye'nin de kerhane ve uyuşturucu merkezi olmasından hicap duymaz, hatta kendi annelerini, bacılarını kendi elleriyle pazarlarlar.
devamını gör...
fidel castronun amca oğlu mu?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"raul castro" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim