az önce beni bulmuş kişi sol taraf turuncu bir sütun oldu şu tanımınız artı aldı yazısıyla. allah razı olsun diğer yazarları da profilime beklerim.
devamını gör...
peşin edit: işbu entry ile ilgili gelecek mesajlara cevap verilmeyecektir. cevaplarınızı entynin içinde eğer okursanız, bulacaksınız.

bugün nickaltımda bana yakıştırılan sıfat. daddyler, kızıl nelsonlar böyle böyle meşhur oldu işte. siz bilmezsiniz dutluktu o zaman buralar; sınırsızdı artı oy verme. buraya bunun için ağlayıp, zırlamaya, püü yazıklar olsun size demeye gelmedim. beni gördüğünüz pencereden size kendimi anlatacağım, bunun için buradayım.

söylediğiniz şeye zerre üzülmedim. üzülmem. fikir sizindir, yanlışı doğrusu olmaz. benim gocunduğum şey bunu söyleyenlerin benim tanımlarımdan bi'haber olması. elinize geçen tek veriyle bu sıfatı üstüme yapıştıramazsınız. ha, yapıştıracaksanız altını doldurun, ben de dizimi kırıp oturayım.

kimseye beni oyla, demedim demem. bir kaç yazarla bunun muhabbeti olmuştur, iki el atarsın demişimdir en fazla.*

size seri oy attığımı, oyunu kuralına göre oynadığımı daha önce söylediğim bir entry bırakıyorum ki zaten benim yaptığımı söylemekten çekinmediğimi anlayın. #970423 tanımların çoğu anket başlığı zatenokyyor bana ters değilse artılıyorum. lucifer'i agresif bulur artılamam mesela* eliniz değmişken artılar, favlar geri alınsın istenirse. ama önce okuyun sizde benimkileri.

sayın romalılar, kitap isteyen bir yazarı ki bu yazar tanesi istediklerini alabilir fakat işsiz güçsüz olduğundan, günlük bazı sıkıntılardan sıyrılıp kendine heves edinmiştir bu işi. alın işte küstürdünüz! gidiyorum ben. üğğ

yok be şaka yaptım, gitmiyorum. gitmem de babamın çiftliği gibi istediğim başlığa tanım girerim yoldaş beni uçurana dek.
size çok güzel bir şiirin anısı anlatatacaktım o kaldı sadece.
devamını gör...
boş yapan yazarlardır.

ayrıca,

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
sözlük kaosla ayakta duruyo yemnederim...dediğim başlıklı mevzulu bi şeyler.
devamını gör...
okuyup her tanımını beğendiğim bazı yazarlar var. doğal olarak bu yazarları seri olarak oyluyorum. okuyarak oyluyorum elbette. oylarken bir karşılık da beklemiyorum. zaten beni bilen biliyor. çünkü hesap benim. çünkü ben öylesini tercih ediyorum. çünkü paşa gönlüm öyle istiyor.
devamını gör...
takip ettiğim yazarlar için benim bu
takip sekmesinde oluyorum çünkü, çünkü orada takip ettiğim yazarlar ile kendi sözlüğümü oluşturdum. akıştaki her başlığa bakmak yerine takip ettiğim yazarların yazdığı başlıklara bakıyorum çünkü o yüzden takip ediyorum. ama beğendiğim tüm tanımları okurum, hatta beğenmediğimi geçip bir sonrakini beğenirim.
ayrıca: #973570 sonuna kadar hak veriyorum.
devamını gör...
neden yanlış bir şey yapıyormuş gibi gösterilmeye çalışıldığını anlamadığım ulu kişilik. böyle yaparak seri arti veren kişi de sanki günah dolu bir gece yaşamış gibi hissediyor. elbette okuyarak oyladığında daha iyi oluyor tabi. yazdıklarının birilerine ulaştığını görüyorsun. bir espiri yapıyorum mesela, bunu da oylamışsa bu benim hoşuma gidiyor. ancak okumadan oy verildiğinde de bu kişiyi yazmaya teşvik etmez mi? sözlükte sevimli hayalet casper gibi dolaşmayı kim sever ki?

ben özellikle yeni gelen ve bilgi içerikli tanım girenleri seri oylamak istiyorum ancak 5 oydan dur hemşerim diyorlar. takip ettiğim yazarları da kesinlikle okuyarak oyluyorum. çünkü hepsi benim bebeklerim.
devamını gör...
arada bana uğrayandır, var olsundur, mutlu edendir..
devamını gör...
belki de sadece insanları mutlu ettiğini düşünerek kendisi daha da mutlu oluyordur.
belki de okumayı, gözlemlemeyi, araştırmayı seven meraklı biridir.
belki de motivasyonun önemine inanıyordur.
belki de...
kim bilir?
devamını gör...
beğeni sınırlandırılması getirildikten sonra ani bir şekilde ortalıktan kaybolan emekçidir.
devamını gör...
pek mana veremediğim kişilerdir açıkçası.
bazen arada denk geliyorum bakıyorum üst üste beğenmiş favlamış ama amacı tam olarak nedir çözemiyorum.
dikkat çekmek mi? onun entrylerine karşılık vermem mi?
anlamsız. atanlara teşekkürler ama benden aynısını alamazlar. okumadan, okusam bile içime sindirmeden artılamam. bizde seri yok kalite kontrol var. *
devamını gör...
yalakadir. bilhassa eskiden cok vardi. evet.
devamını gör...
uzak olmasını istediğim yazar tipi.

"arkadaşım, yapmayın şunu bana!" diyorum ama hâlâ yapan var. vallahi darılmaca yok ama sırf bu yüzden artık bazı yazarlar banlansın istiyorum.
devamını gör...
ya ne olacaktı?
sözlükte eksi oy yok. o yüzden eksileyemiyor kimse.
ancak beğendiği yazarın tanımlarını seri artılıyor işte.
devamını gör...
yürüdüğüm kızları seri artılarım.
kalbinin dolu olduğunu düşündüklerimi ise arada boşluk vererek artılarım. seke seke giderim anlayacağın. boşluğuna denk gelme ihtimali hep var neticede orada bulunurum.

10lu halleyi de böyle yiyorum bazen. arada boşluk bırakarak. diğer türlü halleyi çok sevdiğim anlaşılabilir diye pratik bir çözüm buldum bu tip konulara ilişkin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"seri artıcı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim