olumsuzluğun çıkmaz sokak olduğunun farkında olan, zihnen gelişmiş bir insandır.
devamını gör...
belki kendini avutmak içindir belki de elinden gelen tek şey bu olduğu içindir
devamını gör...
(bkz: yogacı tayfa) dün 2020 ye teşekkür eden gördüm (bkz: pes yani)
devamını gör...
benim gibi aşırı pessimistik insanlarla hiç anlaşamayan insan tipi. çok özeniyorum kendilerine.
devamını gör...
ortamlarda enerjisi ile insanı yükselten kişidir. olumlu düşünceleriyle hayata bakışa renk katabilir. duygularını iyi saklar, kimse farkında olmaz.
devamını gör...
sürekli olumlu olan insan büyük ihtimalle karşısındaki insanı düşünüyordur. kendi dertleriyle başkasını sıkmak istemeyen insandır. belki de yalnız kalınca o kadar da mutlu değildir.
devamını gör...
evet öyle bir arkadaşım vardı. kadıncağız öyle olumluydu ki ilk eşinden olan kızını ikinci eşinin cinsel istismarına uğratmıştı. kızı da 22 yaşındayken annesinin bu güzel olumluluğunu kutlarcasına"anne sen beni hayâl kırıklığına uğrattın demişti" ve aylarca annesiyle konuşmamıştı.

hayır efenim, kötülüğe olumlulukla yaklaşmak yanlıştır. iyiye de olumsuzlukla yaklaşmak yanlıştır. bir insan insan olmayı gerektiren her duyguyu yaşamak zorundadır. sinir, öfke, sevinç, acıma, nefret vs vs. ama hiçbir duygunun da esiri olmamalıdır.
devamını gör...
en az sürekli küçük emrah modunda takılan ruh emici manik depresif kadar antipatiktir sen herhangi bir olumsuz durum sonrası millet üzgün ya da endişeliyken kelebekler saçmaya çalışıyorsan yiyeceğin küfrü de alttan alacaksın kusura bakma
kısacası her zaman yerine göre takılmak lazım
devamını gör...
ah bu ben.
devamını gör...
(bkz: nil karaibrahimgil)
devamını gör...
kendini kandıran insandır
devamını gör...
asla anlayamadığım insan tipidir. her şeye olumlu yönünden bakmak bence inanılmaz imkansız bir şey. çok da yorucu, bende asla olsun istemediğim bir kişilik özelliği.
devamını gör...
sürekli olaylara olumlu bakan insandır. bardağın dolu tarafını inatla görmeye devam eder.
devamını gör...
benim böyle olduğumu söylerler, bu durumdan çok rahatsız olan yakın arkadaşlarım da var. aslında kavramlar insanları deli eden yegane şeylerdir. hayatı güzel yaşamak lazım. üryan geldik üryan gideceğiz. gelirken bu dertlerin hiç biri yoktu giderken de olmayacak. o yüzden çokta şey yapmamak lazım. benim naçizane tavsiyem...
devamını gör...
hayata dair benim göremediğim bir şeyi yakaladığını düşündüğüm insandır.
devamını gör...
bazı şeyleri görmezden geliyordur, acı eşiği yüksektir belki gamsız yaratılışlıdır. fakat tüm bunlara rağmen sürekli olumlu bakamaz, bir müddet sonra kendini aldatmaya başlar çünkü. evet gereksiz detaylarla hüzünlenmek bazen çok şeyi kaçırmanıza neden oluyor lakin yeri geldiğinde yas tutmayı, üzüntüsünü yaşamayı da bilmeli kişi. zira ne mutluluk ne hüzün kalıcı şeyler değil bu nedenle sabit ruh halinde ısrar etmenin bir mantığı da yok.
devamını gör...
ya gerçekliğin farkında olamayacak kadar toy ya da gerçeği değiştiremeyeceğinin farkına varacak kadar olgun olan kişidir.
devamını gör...
sürekli olumlu değildir o insan içine olumsuzdur da siz fark etmemişsinizdir.
devamını gör...
realiteden uzak kalmıştır. kördür. hatta duyarsızdır.*
devamını gör...
sözlükte sıkça bulunmalarını istediğim insanlardır. biraz pozitif enerji yaysınlar.
zaten gerçek hayatta bıkmış vaziyetteyim. ben ve bir çok kişi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sürekli olumlu olan insan" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim