hitler'in dile getirip öne sürdüğü, sarışın harika alman kızlarının güzellikleriyle kanıtladıkları bir teori.
devamını gör...
hep aynı muhabbet , östön ölmön örkö ... olmayan üstünlüktür. disiplinli alman ırkı dersin , mühendislik dehası ırk dersin , savaş teknolojisi uzmanı alman ırkı dersin ama genel olarak üstün demek yanlıştır. bir singapur lu çıkıp dünyanın iq seviyesi bazında en yüksek seviyede olan ülkesinde yaşadığı için kendine zekası üstün ırk diyebilir ama genel olarak üstünlük taslayamaz bunu bu şekilde dile getiremez.
editation: başlık başa kalmıştır.
devamını gör...
(bkz: ırkçılık) (bkz: bundan bize ne olması) yahudi ırkı desen anlarım. kuran'da bile yazar amma velakin hasta ruhlu birisinin söylediği sözü niye dikkate alalım? umarım ironidir.
devamını gör...
sanayi ve kusursuz alman kızları konusunda kendisini sonuna kadar kanıtlamış ırktır.
devamını gör...
(bkz: laughs in israel)
devamını gör...
(üstün alman ırkı) propaganda slogan, ya da adına her ne diyecekseniz.
hitlerin çocukluğun'da yahudilerin almanyanın devletine nufuz ettikleri, siyasete yön verme ve medya ile diledikleri gibi propaganda yapmaları, en acı olanda almanların geneli bu tür yönlendirmelere gelip ona göre tavır alması, şansölyenin bile bu duruma hiç tepki vermeyip yalnızca tahtını korumakla meşgül ve bunun için ödün veren kukla halini almış.

işte bu noktada hitlerin almanyanın alman değil ne idüğü belirsiz yahudi tarafından aslında yönetildiğini görüp farketmesi, milliyetçi duygularını kabarmış, biri bir kıvılcım çakmalı mantığı ile. resim çizmeyi bırakıp siyasete ilk alman işçi partisine katılarak başlamış.
almanyayı almanlar yönetmeli, almanya alanlarıdır, propagandası ile kitle toplamıştır.
biraz da gaz verme adına tam destek için, alman üstün ırk, küçük enişte hızını alamayınca doğumlara bile müdahale etme sapkınlığına kalkmıştır her doğan bebeği bile almana benzetmeye çalışmıştır.

netice tanım: her milletin kendine göre profesyonel olduğu konular vardır, en uçuk demokrasilerde bile faşizan ideolojisi hüküm sürer, ve bu da kendi halkını diğer halklardan heryönü ile üstün ve farklı olduğunu iddia eder.
devamını gör...
söz konusu linklerde kanıtlarını barındıran üstünlüktür.

hizliresim.com/rjBB2Y
hizliresim.com/yG9vxe
devamını gör...
übermensch
devamını gör...
alkolik oldum'un zaman içinde üstün alman ırkı hayranı olduğunu fark edeceksiniz.
devamını gör...
ne la bu küçük ev aleti tanıtımı gibi ırk tanıtımı.

baya bi garip almanlar duymasın.
devamını gör...
adam haklıymış adamlar çok güzel araba yapıyorlar bence üstünler yani.
devamını gör...
ırkçılıkla alâkası yoktur. her devletin lideri, "biz şöyleyiz biz böyleyiz" demez mi zaten? ki bunun en büyüğünü biz türkler yapıyoruz. "tüm dünya türktür" diyen biz değil miyiz?
devamını gör...
20 yüzyılın başlarında darwinin kuzeni tarafından ortaya atılmış (darwinin teorisiynden yola çıkarak) öjeniyle o dönemin lideri hitler ve birçok başka ülke başkanları tarafından da kullanılmış kendi milletini üstün ırk yapmaya çabalamışlardır. zayıf ve hastalıklı canlıları insan eliyle yok etmeye çalışarak kendilerine göre üstün denilen ırkı yaratmaya başlamışlardır.
darwin ne kadar canlılar dünyası için iyi niyetle bir kapı açsa da maalesef kötü niyetli bazı korkunç insanların elinde bir dönem ölüm makinasına dönüşmüştür.
üstün ırk denilen bu saçmalık tamamen insanlık tarihinin yüzkarasıdır
devamını gör...
ektedir;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
üstün değil teknolojiyi bilimle destekleyip bilim insanlara gereken bütçeyi ayırıp arkasında duran bir millet.....
devamını gör...
yukarıdaki ablaların kastedilen anlamda üstün olmalarına lafım yok da; başlık, şiirlerini çok sevdiğim ama "türküm ve üstünüm!" diyen ismet özel'i getirdi aklıma, ne acı!

insan haklarına sahip olmanın herhangi bir şartı yoktur, doğal olarak ırklar arasında bir üstünlük de söz konusu olamaz.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
olmayan ırktır.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"üstün alman ırkı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim