zaman tüneli

babet çorap. kesinlikle.
devamını gör...

(bkz: ermenice) yemek kabı anlamında kullanılan kelimedir.
devamını gör...

mümtaz reis gibi bir holigan taraftara sahip olduğun için ne kadar üzgünüm sevgili galatasaray... seninki tamamen şanssızlık.
devamını gör...

(bkz: ermenice) kilot anlamında kullanılan kelimedir.
devamını gör...

ruşçada köpek anlamına gelen bir kelimedir.
devamını gör...

(bkz: ermenice) kedi anlamında kullanılan kelimedir.
devamını gör...

trt'nin son zamanlarda trt bil bakalım ile birlikte yaptığı nadir güzel işlerden. içinde müzik listeleri, podcastler, radyo tiyatroları barındıran program. gerçekten çok güzel olmuş. "neden bu kadar geç keşfettim ki?" dedirtti bana. özellikle ücretsiz olması ve indirme olanağı sağlaması mükemmel.
ben bu aralar radyo tiyatroları kısmında takılıyorum yavaş yavaş keşfetmekteyim. burun, cadı, bisiklet ve kayıp şeyler dükkanı eserlerini dinledim. bulaşık yıkarken, bir yere giderken, temizlik yaparken aç arkada dinle. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. geçen hikayeye dalmışım konak'ta inecekken bir baktım izmirspor'dayım... podcastlerde de ilgimi çeken baya program oldu yavaş yavaş hepsine bakacağım.
eksisine gelirsek. listelerde bazen karışıklık oluyor. bazen dinlediğim eserleri yarıda kalmış gibi gösteriyor ya da gerçekten yarıda bıraktığım ve dinlemekten vazgeçtiğim şeyleri listeden direkt silmek istiyorum ama silme seçeneği yok. boşuna kalabalık yapıyor listede. ayrıca keşke dizi platformlarındaki gibi radyo tiyatrolarında, arkası yarınlar ya da podcast kısımlarında otomatik indirme özelliği olsa bir sonraki bölümü.
devamını gör...

(bkz: ermenice) ev anlamında kullanılan kelimedir.
devamını gör...

kazakça kırgızca ve özbekçede <ev>.
devamını gör...

anadolu'da hâlâ yaygın olarak kullanılan, farklı şekil ve ebatlarda yapılan ekmek başta olmak üzere gıda pişirme amacıyla kullanılan ocak.

misâl
devamını gör...

dünyanın en kıymetli dillerinden biridir, hem çok kolay hemde çok zordur. rahmetli oktay sinanoglunun dediği üzere matematiksel yapısı olan bir dildir, özellikle sanat üretmek için son derece elverişli olup maalesef bilim üretiminde biraz geride kalmıştır. gözlemlerime göre son zamanlarda yoğun batı ve orta doğu etkisiyle etkinliği özellikle yeni kuşaklarda azalmakta olup 20 30 yıl içerisinde dilin köklerini oluşturan bir çok kelimenin unutulacağını düşünüyorum, misal şimdiki genç nesil bile mektep kelimesini yarı yarıya bilmezken 30 yıl sonra bu oran yüzde onlara kadar gerileyecektir. özetle özel bir dildir fakat kıymeti bilinmez sahip çıkılmaz hale gelmiştir. rahmetli oktay hocanın tabiriyle dil gönlü yüzdüren gemidir. diline ve gönlüne sahip çık.
devamını gör...

çok güzel bir şey ya, ama sabah erken kalkınca berbat oluyor.
devamını gör...

tabım: hatayspor hakkında söylediklerinde had bilmeyen bunak bir holigan.
bu kişi bize holiganlığın ne kadar tehlikeli olduğunu ispatlıyor resmen.

allah kimseyi tuttuğu takım kazanamadı diye rakip takıma iftira atar hale getirmesin.
devamını gör...

bükülgenlik niṣanesi.
devamını gör...

airpods’ı çok kullanıyorum ama bakalım
sağlıklı değillermiş
devamını gör...

bilmem kaçıncı kez spor yapın diyorum.
bence depresyon mepresyon çağın hastalığı abi
devamını gör...

yaklaşık 1 saat önce yaşandı. anlamsız ve garip hissettiriyor.
aslında bir zamanlar her yere yakıştırdığın o insanı şu an hiçbir yere yakıştırmıyor olmak , reddetmenin en büyük sebebi oluyor. ne gerek vardı bu hengameye ? değdi mi diye soracağım ama değmediği ortada.
çok şey dönüyor içimde ama toparlayamıyorum kelimeleri. bu gecenin böyle biteceğini hiç tahmin etmemiştim , gayet sıradan ve basit bir gün geçiriyordum. hazırlıksız yakalandım. gerçi böyle bir şeye hazırlanılır mıydı o da muamma.
insanların hayatlarına bu denli müdahale etmek kimsenin hakkı değil. ne cesaret ya ne densizlik bu ! nasıl bir özgüven ! yakıp yıkıp terk ettiğin bir yere elini kolunu sallayarak geri dönemezsin. neyin kafası lan bu ?
gırgır şamataya vuruyorum çünkü üzerine düşünürsem kafayı yiyebilirim.
cidden insanların hayatına girmek bu kadar basit olmamalı ya.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kablosuz kulaklıktır.
yapılan araştırmalar ise kulağa ve beyne zararlı olduğu yönündedir.

bilim adamları, kulak kanalına derin bir şekilde yerleştirilen apple’ın airpods ürününe özellikle dikkat çekti ve bu cihazın kulağın hassas noktalarını tehlikeli miktarda radyasyona maruz bıraktığını belirtti. özellikle beyin kanserlerinin radyofrekans dalgalarıyla bağlantılı olduğu uyarısında bulunuldu.

buradan
devamını gör...

doğum günün kutlu olsun dostum. yeni yaşına hoş geldin. sağlıkla, huzurla, sevinçlerle karşılasın seni.
devamını gör...

iṣin darlamıyorsa, paran da varsa geçer.

atarsın loreena mckennitt'ın a winter garden albümünü, çın çın çın noel baba falan ṣarabınla mutlu mesut geçirirsin kıṣı.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim