zaman tüneli

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

28 levelde master gormek de nasipmis. elmas batagindan cikmak 1 haftami almis.
devamını gör...

çok hızlı değişiyor artık. idrak etmekte gerçekten zorlanıyorum. insan değişimi yavaş yavaş kavrayabilen, sindirebilen bir varlıkmış gerçekten.

sol frame’de ilk buluşmada dönerciye götüren erkek başlığını gördüm. bir süredir twitter’da dönen ilk buluşmada hesabı erkek ödemeli tantanasını hatırlattı nedense. ya 2010’larda bu hiç böyle değildi. hesabı erkek ödemeye yeltenince kadın erkeği paralıyordu. aşağılanmış hissediyordu, erkek hakkında olumsuz düşünmeye başlıyordu. erkekler günümüze kıyasla profemist, kadınlar harbi feministti.

2010’larda kişinin müzik, sinema, edebiyat kültürü mühim bir meseleydi. rock n roll demeyen, bağımsız sinema takip etmeyen, iki satır okumayan adama kız vermezlerdi. şimdiki gençlere pink floyd, ledzepp deyince garip garip bakıyorlar. ciddi ciddi semicenk, çakal, uzi falan dinliyor bunlar ya. biz serdar ortaç dinleyeni toşbil oğlanı yapıyorduk.

romantik ilişkiler, cinsiyet algıları nasıl bu kadar yobazlaştı? kültürsüzlüğü yüceltip vicdan, merhamet gibi kavramları nasıl ayaklar altına alır hale geldik? bu çocuklar neden her konuda kanzileşti?
devamını gör...

güzel bir yemek yedirmek isteyen erkektir. candır.
devamını gör...

mfö den ali desidero çalak mı ?
devamını gör...

hemşeri hemşeriyi gurbettee...

kalbim kırıldı.
devamını gör...

6 euro olmuş. normaaaaaaaaaaal
devamını gör...

ekseriyetle üst katta ikamet eden komşudur.

bundan bende de var. nereye gitsem var üstelik. bu komşu türü bensiz olamıyor. aylardır her dilde ve mümkün olan her yolla kendisine evinde t-rex beslememesini söyledim ama ısrarla "onlar çocuklarım hocam" şeklinde geri dönüş aldım. anlaşamadık tabi.

eh, saldım ben de el mahkum. artık yucatan'a düşen ve dinozorların yok oluşuna sebep olan kocaman meteor cinsinden bi şeyin apartmanın üstüne düşüp bu neslin yok olmasını falan beklemem lazım sanırım. başka çarem kalmadı.

cayır cayır sevişip, feyk feyk orgazm taklidi yapan komşuya hasret kaldık.
devamını gör...

(bkz: when the levee breaks)

devamını gör...

giyin.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

fazla kesme demiştim yanlardan biraz al bırak. tam istediğim gibi oldu ver elini öpeyim amca.
devamını gör...

#3444087
bu nicki seçerek baştan dikkat çektim. lanet olsun dostum*
devamını gör...

şu yazılarınıza bakınca kıskançlık haset bol iftira görüyorum. gördüklerimi topladığımda hayattaki en büyük başarınızın burada yazar olmak anladığım kadarıyla. zanla konuşmak çok iyi değildir. torpil olduğunu düşünüyorsanız direk yöneticiyle irtibata geçin. boş boş buralara ilgi çekmek için gündem yapmanıza gerek yok. hakkınız olduğunu düşünüyorsanız bunu da doğru yapın.
devamını gör...

#3444057
koca yürekli ayı… insanın böyle dostları olacak işte. hem zengin, hem havalı.
vefa borcum olsun sana.*
devamını gör...

herkesin menfaati için şu "proje" elemana tepki göstermeyin artık gösterince bayağı bir keyif alıyor sürgit yapılmasa o da bırakacak ama cevap vermeden duramıyorsunuz. tabii devam edecekseniz edin okuması keyifli bir yerde *

edit: entry girip girip durmayacağım bu son entryim/editim olsun. öyle bir şey yazmışın ki nickaltıma olayları hiç bilmeyen de seni joker sanacak ya da gotham'ın kötü koşullarından villain olmuş biri falan. o değil de proje torunu ne sen de torunun evladı mısın? * *
devamını gör...

boşandı onlar çoktaaan
devamını gör...

ugg ile giydiginizde çok seksi olacağınızdan +1 ile destekliyorum.
devamını gör...

#3444149 ya aslında benim projem var haftada bir gün yayın açsam hem sözlük hem dünya dramalarını, kaoslarını incelesem hatta dramaların taraflarını yayına alsam kendilerini ifade etseler ben de modere edeyim gibi ismi bile hazır

kont ile kaosa doğru
devamını gör...

sevdiklerimden bir iyi geceler şarkısı.

denizde akşam

devamını gör...

allah'ınız varsa giymezsiniz. yanlış bir laf ettim galiba burada allah'sız çok. ne diyelim o zaman;
- giymeyin, mahalleli elinde sopa ile kovalar sizi.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim