zaman tüneli

mutluyum yaaaa.

sabah paylaştığım şarkı * yemek yediğim mekanda çalmaya başladı. ki bu şarkıdan önce ne çalıyordu hiç duymuyordum bile.

çok iyiyim gerçekten. uzun zamandır kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim belki.

bugün niye böyle oldu ki.
devamını gör...

sıla.
emine demicem şaşırtmacadır diye düşünüyorum
devamını gör...


kanka bide bildiğimiz yer kralını yemiş oluruz o paralara
devamını gör...

asıl soru şu: gözlemediği bir durum konusunda bilim nasıl olupta yargıda bulunuyor.
gözlenmeyen şey konusundaki bilgi de kuşkulu sayılmaz mı. yani konu aslında "gözlersek şöyle oluyor, gözlemezsek böyle oluyor" tarzı bir durum değil. çift yarık deneyi ile, atomaltı parçacıklar ve özellikle ışuğın, daha önce gözlemlenmeyen farklı bir yapısallık gösterdiği anlaşılıyor.. çok sınırlı deneyler ve ancak çol¹k ¹sayıda varsayım ve tez tartışılabilir hale geliyor. ve tüm bunlarda mikrokozmos ölçekte maddeyle ilgili. einstein, durumun (yanlış hatırlamıyorsam) henüz fizik bilimin tüm önceki yasa ve kabullerini sarsabilecek yeterlik ve geçerlikte sayılamayacağını söylüyor.
ancak metafizik meraklıları (einstein'dan sonra da konuyu netleştirebilecek başka bulgular olmadığı halde) maddenin yok olduğu, gizemli bir bilincin evreni oluşturduğu vb vb.. noktalara taşıyarak, aslında olmayan bir bilinmezliği bilim yerine ikameye çalışıyorlar.
kısaca kuantum denilen bir "şey" var, ama asla ortalıktaki 'kuantumcu esnaf'ın sunduğu ve ima ettiği biçimde değil.
devamını gör...

altan.
devamını gör...

hava mis bak off gel yüzelim.

yaav bana niyeti bozdurcaklar az kaldı.
devamını gör...

#3445501 vay bubayın kemüğüne. sonra trevor niye millete yürüyor. gel de yürüme. pardon size hiç yürümüş müydük? sana iki böbreğim feda olsun. tarlaları falan üstüne yapam mı? sdwdwfer
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

şu
of :(
devamını gör...

soruyu anlamadım
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

biraya sormuşlar ; senden 1 tane içen sarhoş oluyor diye .
bira demiş ki ; benden 1 şişe ile sarhoş olan adam 1 duble rakıya zütünü açar.
devamını gör...

şahsen ben çıkartırım. ne demek cennete giremeyeceksin. hep mükafatı öbür dünyada diye boşuna mı kandırdınız beni? hani dünya hayatında ki sıkıntıların bedeli ahirette cennetti! valla yakarım bu cenneti.
devamını gör...

enişte billurları bırak böbrekleri verelim.
devamını gör...

yarmagül.
devamını gör...

mutlaka bir soru vardır nickte.
devamını gör...

tutumlu insandır. ekonomik paket. geceleri saat 9-10da uyur, banyo yaptıktan sonra dışarı çıkarken hasta olurum der, kat kat giyinir. dondurma yerken yanında ılık su içer. kılıbık, korkak, sessiz sakin kendi halinde biridir. kimseye de zararı yoktur.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

4 yıl öncesi.
devamını gör...

olay çıkartmak değil de kevserin kenarında bir masa iki sandalye bir büyük rakı tanrı ve ben şişe bitene kadar anlatsın bizim hikâyenin kurgusu neden bu kadar boktan. sonra ben durmam zaten cennetinde geçerim cehennemde ayrılan yerime..
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

bana küçük sürprizler yapın. beni böyle radyo çaldığım şarkılarla hatırlayın. al işte mutluluk sebebi bir tane daha.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim