zaman tüneli

devamını gör...

mariah carey -emotions
devamını gör...

dream on.*)
devamını gör...

gaydir..
devamını gör...

telefona öyle bir vergi koydu ki artık kanada dan küba dan kaçak telefon, televizyon girer. olay 1920 ler, içki yasağına dönecek.

gayet komik bir durum.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

şöyle güneşlenmek için can atıyorum!!!!

günaydın herkese.
devamını gör...

sağlıklı, mutlu, sevdiklerinizle birlikte olduğunuz nice yaşlarınız olsun.*
devamını gör...

içsel yolculuğumuz esnasında kabına sığmayan heveslerimiz ve haykırışlarımız olur. sanki baktığımız her kare, duyduğumuz her ses bize bir gösteri hazırlığında.

tekrara düşmekten çekinilmeyen, dinledikçe iştah kabartan dokunaklı şarkılar olur ve yer gök, açık seçik sana haddini bildirmek istercesine aynı soruyu sorar.

where is my mind?

pixies
devamını gör...

2016 yapımı aksiyon/gerilim türündeki filmin yönetmenliğini gavin o'connor üstlenmiştir.

uzun zamandır böyle etkileyici bir hikayeye sahip aksiyon filmi izlememiştim, özellikle de televizyonda. televizyon artık kötü filmlerin yeri olmuş resmen.

film başlarken, bir çocuğun ve hatta birden fazla çocuğun rahatsızlıkları üzerine ailelerin konuştuğunu görüyoruz. bu rahatsızlıklarını iyi bir şekilde kullanan çocuk, matematik alanında oldukça gelişmiş olsa da, babasının ona verdiği askeri tarzdaki eğitimi de fazlasıyla benimsemiştir. böyle olunca, bu özelliklerini iyi yönde kullanmak isteyen adamımız, ileride para kaçıran kişileri bulmak için aranılan bir muhasebeci haline gelir. bu özelliği sayesinde, birçok büyük paranın döndüğü insanların yanında bulunmuş ve polis, bu adamı yakalamak ister. tek sorun, adamın çok iyi saklanıyor olması ve ne zaman, nerede olacağını çok iyi bilmesidir.

bir şirket, kendisini muhasebeci olarak çağırır. şirketteki her paranın gittiği yeri inceleyen adam, bir sonuca varmadan önce aklındaki şüpheli ortadan kaldırılır. daha doğrusu, kendisini öldürmesini isterler; o da bunu yapar çünkü ailesini öldürmekle tehdit edilmektedir. bu olayın ardından, şirket yöneticileri suçlunun bulunduğu düşüncesiyle adamın işini elinden alır. ancak adam, rahatsızlığı nedeniyle takıntılı birisi haline gelmiştir. şirketin bir şeyler sakladığını düşünmesine rağmen bir şey yapamaz.

bu sırada, kendisini öldürmeye gelen adamı fark edip öldürdükten sonra işin daha büyük olduğunu anlar. kendisine yardım eden şirketin muhasebecisini de kurtarmak için gittiğinde, kadını öldürmeye gelen daha fazla kişiyle karşılaşır. onları zorda olsa öldürüp kadını kurtarır, bir otele götürür ve daha sonra gerçek suçluyu öldürmek için evine gider. orada, her ne kadar onu korumak için üst düzey askerler bulunsa da, hepsini etkisiz hale getirir. en sonunda, askerlerin başında olan ve filmin başından beri gördüğümüz küçük kardeşin aslında karşımızda duran kötü adam olduğunu fark ederiz. ama iki kardeş anlaşır, çünkü temel eğitimlerinde, önceliğin aile olduğunu öğrenmişlerdir.
güzel bir film açıkçası çünkü bir kaç gündür kalitesi sabit filmler izliyordum. hatta bu hikayenin devam etmiş olmasını bile diledim. izlemeyenler için izleme tavsiyemle beraber ben kaçar. iyi seyirler.
devamını gör...

ses, tını, enerji müthiş müthiş…

alın fakirler gününüz güzelleşsin.

devamını gör...

bu tip başlıklara erkeklerin yazmasına bayılıyoruz kadınlar olarak kddlkfdkff ona da siz karar verin.hı hı.

loserlığınız sınıfsal beyler.)
devamını gör...

dilencilik sevilen bir meslek değildir. ghlgkfk
gidin gerçek hayattan bir insana, artık kim olursa, siz mesaj atın. her gün burada günaydın mesajı dilenmek nedir ya! hahahaha
devamını gör...

gay turnusolü başlık. dikkat.
devamını gör...

şöyle kıpır kıpır...
devamını gör...

derler ki baba çınar ağacı gibidir, meyvesi yoksa bile gölgesi yeter.

ben de çok iyi bir babaya sahip olan bir çocuktum, hamurumu o yoğurdu doğruyu eksiği fazlayı hepsini ondan öğrendim.

tekrar hayata geleceğimi bilsem tekrar onun oğlu olmak isterdim hiç şüphesiz.

ama zaman rolleri değiştiriyor, o zamanlar evlat idim şimdiyse baba oldum. ben de ondan gördüğüm gibi çok iyi bir baba olmaya gayret ediyorum. babadan oğula, oğuldan oğluna taşınan dev bir miras bu. tabi idrakten yoksun olmayanlar için.
devamını gör...

şöyle bir yazı ile karşılaşmıştım, kimimdir bilmiyorum.
“virgül gibi yerinde durmasını bilen, nokta gibi net olan, ama seni asla yarım bırakmayan!”

birde güzel sevsin, öyle ki tüm hücrelerimle hissedeyim bunu.
devamını gör...

fazlası var eksiği yok, rım rım rımm yanarım rımmm

devamını gör...

erkek adam tuttuğu takımın teknik direktörü kimse onu beğenir, onu karizmatik bulur…

ismail kartal’a da jose mourinho’ya da en kral editleri yapan adamlar hep aynı adamlar.





devamını gör...

ash the ash
dust the dust
fade to black

fortune fame
mirror vain
gone insane
but the memory remains

avaz avaz eşlik edilesi en keyifli metallica şarkılarından biri. güzelliğine güzellik ekleyen marianne faithfull dokunuşunu da eklemeden geçmeyelim.

link link
devamını gör...

havalar nasıl olursa olsun, sizin havanız iyi olsun. güzel ve keyifli bir hafta sonu geçirmemizi dilerim.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim