zaman tüneli

su içmeyi severdi, cismen yanımda yok ama bana yine de hastalığının son zamanlarında su içirdiğim günlerin hissiyatını veriyor. belki de sadece benim avuntumdur yine de farketmez insan yaşadığı hissiyatı bile özler mi? özlüyor işte.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

aşk kimine kilo verdirir ama kimine de evet kilo aldırıyor. bir elinde telefon, bir elinde çatal kucağındaki nutellaya daldıran ama sonradan üzülen çok gördük. seviyorsanız ya da aşıksanız brokoliye abanın.
devamını gör...

gönülden söylenirse işe yarar sanki ama günümüzde genelde sahte centilmenlik ve iyi niyet mizanseni olarak kullanılıyor.
devamını gör...

biri türk salatalığı, diğeri ingiliz hıyarıdır.

ingilizler hıyardır arkadaşlar.

hayırdır? türklere hıyar diyeceğimi mi düşünmüştün? *

geyik bir tarafa iki kelimeyi de çok komik buluyorum ben. hıyar'ı argo anlam(lar)ı yüzünden komik bulurken, cucumber'ın ise yazılışı ve okunuşu komiğime gidiyor. haha.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ilişkide verdiğiniz değeri tartarak veriyorsunuz galiba reyizler.

değer hak edene verilir. ve hassas tartıda ölçüm mü yapacak insanlar.
ilişkilerini şunun hak ettiği değer şu, bunun hak ettiği değer bu, diyerek yaşayanlar var galiba aramızda.

ne kadarına layık görüyorlarsa o kadar değer veriyorlar.. vay babam vay..

şimdi düşünün benim bir hanımişkom olacak ve ben ona, "yok yok bu kadarını hak etmez, hanımişkoma şu kadar değer yeter." diye düşünerek ilişki yaşayacağım.. öyle mi.. ahahahahah. bi alemsiniz yaaa.

hanımişko bu.. hanımişkomuz olmuş insana bu şekilde davranacağız.. aahahahaha. hiç güleceğim yoktu...
devamını gör...

ziyadesiyle can sıkıcı bir konu ama insan bunun için kendini suçlamamalıdır.

sonuçta yetmek istemek derken dahi niyetini göstermiş oluyorsun şartlar oluşmamışsa veyahut başka durumlar varsa bazen yetmeyebilir, olabilir.

makul insan burada yetersizliklerden çok niyete bakmalıdır ve herkes herkese yetmelidir diye bir kaide yoktur. mesela gözü aç bir insanı ne verirsen ver doyuramazsın, yeterli görmez yani çünkü görüş alanı bozuktur bu yüzden insan yetersiz kalsa dahi ben yetersizim diye bir duyguya saplanıp kalmamalıdır. çünkü bunu ne kadar düşünür ve bu konuya saplanırsa o kalıplaşır ve üstündeki bir elbiseye dönüşür.

iş yerinde öğlen yemeğinde çıkan meyveyi yemeyip evine götüren insanlar gördük şimdi sormak lazım bu zatı muhterem mi yetersiz yoksa onu bu hayata mahkum eden sistem mi?

evde yatıyor desen yatmıyor ırgat gibi çalışıyor, maaş yetmiyor ekstra için mesaiye kalıyor. bayram seyran hafta sonu demeden çalışıyor ama bazen yetmiyor abi işte çünkü onun ve sevdiklerinin nasibini aslında suyun başını tutmuş allahsız kitapsızlar yiyor.

bu kötü bir duygu bilirim. o yüzden işten eve dönerken elinde dolu poşetlerle dönüyo olabilmenin kıymetini de bilirim şükrümü eksik etmem.

yani demem o ki aziz dostum yetersizliğinin sebebi şahsi keyfin değil de yaşamak zorunda bırakıldığın olumsuz şartlarsa sen yetersiz falan değilsin sadece sevdiklerin hariç sermaye sahiplerini de doyurmak zorundasın o yüzden yetmiyor.
devamını gör...

et yiye yiye gut oldunuz
hak yiye yiye göt oldunuz
yediniz yediniz doymadınız
ayı gibi oldunuz yılmadınız

ulangot
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

gözlüklü halini sevdiğim, ekranda gördüğümde bile televizyonumun değil benim alıcımın ayarlarıyla oynayan haber spikeri. show tv'nin saçma haberlerini ciddiyetle izleme sebebi.
devamını gör...

dislike olmasa da little like hani biraz beğendim ama eeeeh yaniiiii kıvamında kimseyi kırmayan tatlı bir buton iyi olurdu.
devamını gör...

türkiye'ye gelsin, buna bile vuran çıkar.
devamını gör...

döktüğün o iç değil ki, sadece bir anlık sis idi,
sanırsın ki kırdığın şey, fani bir insan hissi idi.
benim gönlüm hodrey deyip, nice demir döven ocağımdır;
sen ezmekten bahsederken, bu ancak kendi hevesin idi.
devamını gör...

oğlu bu kadının başını yedi...

oğlunu da kendini de daha kötü bir hale soktu..
güzel kadın içeride çürüyecek. yapacak bir şey yok. o da oğlunu kaçırmaya çalışmasaydı abd'ye.
devamını gör...

bu yol marmaris’e gidiyormuş hashahshs

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

dün türkiye kupası'nda sakaryaspor'a deplasmanda 5 gol atarak bizi keyiflendiren takımım. her ne kadar bu olay hoşumuza gitse de aynı performansı süper lig'de de bekliyoruz. allah'ın izniyle evimizde bu hafta karagümrük'ü yeneceğiz.
devamını gör...

atışırken kendi kendime yine geldi vurdu kafama biri,
gafil avlandım dökerken içimi,
niyetim ezip geçmek değilken,
kırdılar kalbimi iyi mi?

ulan çok vurmayın insafsızlar! atışmıyorum, oynamıyorum.. *
devamını gör...

yatmayacak o kadar. infaz yasasına göre maksimum 28 yıl yatarı olacak zaten. yattığı süre de göz önüne alındığında tüm tahfif nedenleri ile birlikte 10-12 seneye dışarda.
devamını gör...

“bir şey haddini aşınca zıddına inkılap eder” sözünün işaret ettiği her şeyin tezahürüne sebep olur.
devamını gör...

cinsiyetten bağımsız bunun sonucu hüsrandır. lakin şu da var ki bunu yaşamadan anlamlandırmak zordur. ağzın dilin yanacak ki bunun ateş olduğunu bilesin.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim