zaman tüneli

(bkz: 21 jump street)
devamını gör...

(bkz: 12th fail) yani (bkz: bitmeyen sınav)
devamını gör...

o kadar yaptığın spor diline ya da beynine vuruyor sanırım, yoksa niye insan her gün bağırarak kavga eder ki. komşulara gösterdiğin nezaket sahibi imajını karına da göstersen keşke. bir de lütfen evi 00:00’da değil de 12:00’da süpürün.
devamını gör...

evsiz alkolikler gibi bir mekan bulup sandalyeleri çekelim içimizi dökelim birbirimize.

evet sirma bugün seninle başlıyoruz.
devamını gör...

anayasa referandumu yükleniyor...
devamını gör...

abi benim 10 sene oldu, git gide her şey bokarmaya doğru evrildi, insanlar, çalışma hayatı, ortamlar, arkadaşlık dostluk bağlarım..
devamını gör...

bitirim ikili.
rush hour
her izleyişimizde abimle beraber koparız.
devamını gör...

erkek muhtemelen.
devamını gör...

çek oyuncu vaclav jurecka ile yolların ayırmış futbol kulübü.

kaynak: cumhuriyet.com
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

söylemesek de tavana oklavayla vursak? *

şaka bir yana, üst komşu konusunda şanslıyım. yani üst kata 1-2 kere yanlışlıkla çıkmıştım ve birilerinin orada oturduğunu da öyle anladım. yoksa bir tıkırtı bile gelmiyor üst kattan. teşekkürler üst komşu!

#2780395; şu tanımı girmişim önceden ama o zaman yazlıktaydım. o sene izmir'e gelememiştik kışın. yazlıktaki evimiz müstakil.
devamını gör...

teknik direktör aleksandar stanojevic ile anlaşmış kulüp.

kaynak:
cumhuriyet.com
devamını gör...

uyuyamaman gece 12'den sonra ev işi yapmanın gerekçesi olamaz, çalışan biri olsan anlarım da ev hanımısın. uyumaya çalışıyorum tepemde cart diye eşya çekme, bulaşık makinesinden tabak bardak çıkarma sesi, elinden bir şeyleri düşürme sesi. apartmanda yaşamanın kurallarını öğren lütfen. yarın öbür gün biz bu evden taşınacağız, yerimize gelen bizim gibi ses çıkarmayan biri olmaz onu da söyleyeyim.
devamını gör...

kaliteli bi külotlu çorap iş görür bence
kızlar sürekli fiyatından kalitesizliğinden dem vuruyor
wolford alın, kahramanları olun
devamını gör...

o iki tane veletini ahira sok, tepemde hipodrummus gibi kosturmasinlar. yoksa ben ciktiklari delige geri sokacam.
devamını gör...

2026 zammı ile maaşı 28.075 tl'ye çıkan futbolcu.
devamını gör...

tutuklanırsa 29 aralık kumpası, ne para aklaması yahu ülke elden gidiyor, para akladık ama hiçbir yere yansımadı, paraleller yaptı falan der geçeriz.

şaka tabi. anladığım kadarıyla sattığı evin ödemesini şirket hesabı yerine şahsi hesabına geçirmiş. suç işlediyse cezasını çekecek, ki çok bir şey çıkacağını sanmıyorum.

ucunun galatasaray'a uzanacağıyla alakalı hayaller kuran bebekler çok da şeyapmayın diyeceğim ama yazdıklarınızı okumak da ayrı bi keyifli be.
devamını gör...

haklarıdır. evlenecek, evi barkı olacak, çocuğu olacak. daa, devlet bunu lüks görüyor artık.. malum geçim şartları ortada.
devamını gör...

onu bilemem ama diğer smith olan adam smith çok haklı gözüktü ama keynes bozdu.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim