zaman tüneli

ne güzel başlık.

marsilya imiş azizim.

napoli, palermo, marsilya hep adana’dır benim için. o yüzden sevindim, yabancıya gitmemiş.

bir de milan’ı yenmiş, tam bir kültür savaşı vermişler les petits marseillais.

başarılarının devamını diliyorum.

edit: bir de münih’te yenmişler. bol tebrikler l'om.
devamını gör...

#3836836 şu an sözlüğün en büyük şokunu yaşıyorum. abi dediğim adamla yaşıt çıktım. olaya bak jfjdjfjdjf.
devamını gör...

dortmund.
devamını gör...

son perde bu.

devamını gör...

halbuki bir şişe votka ile çözebilirlerdi. ben ki hayatımda hiç kan vermedim. yine de bir düşünebilirdim yani. yok lan. kan kutsaldır. verilmez öyle önüne gelene. kendi kanımdan başka kimseye vermem. asla.
devamını gör...

kanı, af yasasını çıkaranların ve bu siyasete destek veren yalakaların üzerine sıçramıştır.

bu tip haberleri takip edip doğru olarak getirip paylaşmalı.
devamını gör...

kendime uyuz olduğum kadar kendimi seviyorum vee konya'da doğmak ayrıcalıktır!
kıskançlaar!
devamını gör...

sol frame mi? o ne ki? bize öyle bir bilgi gelmedi.
devamını gör...

sanki kasabayı baştan sona boşaltmışlar, üstüne de ölü toprağı serpmişler gibi. sessiz ve renksiz. insanın içi daralıyor.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
şunun kadar güzel bir şey yok. kaç gün oldu içmeyeli. açken ben ben değilim. mutluluk. oh be. evet. karanlık seviyorum.
devamını gör...

ilk dinlediğimden bu yana hiçbir şey değişmedi.

herkes her şey birbiri ile bağlantılı, hani kelebek etkisi dedikleri, bir tane kelebeğin kanat çırpışı bilmem nerede bilmem neye sebep olabilir. çok hatırlamıyorum okuduğum duyduğum şeyleri..

bu şarkıyının tek bir cümlesini bile anlamıyorum belki ama “we are all related..” kalbim genişliyor..

dinlemeye doyamıyorum…dinlerken tüm öfkelerimden arınmak istiyorum.. kolay değil.. hatırlattıkları güzel.. hatırlamaya devam.
devamını gör...

mr day şarkısı. nedense underrated kalmıştır. soul & funk karışımı, büyülü bir altyapısı var bu parçanın.

buradan
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kafamın içi de böyle dalgalı, karanlık ve bir o kadar karışık.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sözlükte kürt vandalisti olmayan türk kokenli devrimcilerin başlığını her nedense açmadığı,
dev-sol dhkp-c'ye dönüşüm sürecinde, lider dursun karataş'la önderlik mücadelesine girişmiş ve ekibiyle beraber tasviye edilmiş türk devrimci.

esasen dev-sol, kökenini thkp-c'den alan ama 12 eylül fırtınasından sonra bir şekilde varlığını yer altında sürdürebilmiş devrimci bir yapıydı. ilk ciddi eylemleri 12 mart döneminde askerler namına başbakanlık yapmış olan nihat erim'in öldürülmesiydi. ( 1980)

örgütte dursun karataş'ın kesin bir kontrolü ve merkeziyetçiliği öngören bir liderlik anlayışı mevcuttu. bedri yağan'ın etrafında kümelenen devrimcilerse bu kesin merkeziyetçiliğin thkp-c geleneklerine aykırı olduklarını düşünüyorlardı. ayrıca avrupa'daki örgüt liderlerine nazaran daha dış kısımdaki militanlar sürekli olarak operasyon, işkence ve ajanlaştırma tehlikesiyle karşı karşıyaydı.türk polisi ve istihbaratı son derece sert yöntemlerle örgütle mücadele ediyor, gece gündüz demeden ev baskınları ve yargısız infazlar yapılıyordu. bu durum, karataş'ın liderliğine yönelik eleştirileri de beraberinde getirmişti.

nihayetinde bedri yağan ve üç yoldaşı, bugün mahiyeti belirlenemeyen bir şekilde dursun karataş çizgisinde örgüte bağlı kalanlarca hainlik ve devlete ajanlık suçlamasıyla öldürüldüler.böylece örgüt dev-sol'dan dhkp-c çizgisine yöneldi. geriye örgütün propaganda aygıtı olan grup yorum'un şu marşı kaldı. marşın sözleri her iki tarafa da mesafeli ve davanın safiyetine halel geldiği için yas tutan bir pozisyondadır.

devamını gör...

bugün kulübün adını karalama kampanyası yapan trollerin listesini yayınlamış. tck 288'den yasal süreç başlatacak. en iyi avukatların galatasaray camiasında olduğunu belirtmeye gerek var mı?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

x.com/GalatasaraySK/status/...
devamını gör...

anlamlı bir gün oluyordu

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

yılmaz özdil fesli şizofren hakkında gerizekalıya anlatır gibi anlatmış.

link:
devamını gör...

gücün, dayanağın, üzerine kimliğinden kişiliğine kadar her şeyini inşa ettiğin değerlerin; hayatın seni bir anda alıp savurmasına bakar.

üzerine kafa yorduğun, mesai harcadığın, uğruna bedel ödediğin, başında beklediğin, üzerine titrediğin, sakındığın şeylerin üzerinde bile gerçek bir tasarrufun yok.

kontrol; sana ait olmayan, seni tanımayan, seni dinlemeyen, sana hizmet etmeyen ağır bir yüktür. sırtından indirmedikçe ne sen onu bilirsin, ne o seni bilir.

insan acziyetini idrak etmeden olgunlaşmaz.
devamını gör...

ınstagramda yayınladığı gönderiyle sezon sonuna kadar takımımın verdiği görev ve gösterdiği idmanlara devam edip, sene sonu futbol kariyerimi noktalayacağım şeklinde açıklama yapmış topçi.
www.instagram.com/p/DS5FHEq...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim