zaman tüneli

devamını gör...

öğğğffff bunlar yine 3 temmuz süreci bilmem ne bıdı bıdısı yapacaklar ya, yeter kardeşim bıhtıh ya bıhtıh.
devamını gör...

bu tarz anlarda asla koalalar gibi uyumaması gereken, gözlerini dört açması gereken kızdır. ayrıca bu hanım, eğer erkek arkadaşına güvenmiyorsa ya da erkek arkadaşı güven vermeyen bir tipse, bu tarz anksiyetilerle/paranoyalarla dolu ve toksik ilişkilerden uzak kalarak daha sağlıklı bir şekilde hayatına devam edebilir. belki bu konuda koala gibi uyuduğu söylenebilecek olan kızdır.
devamını gör...

matrix'teki morpheus'un gemisinin adıdır. ayrıca geminin yazısının ilk göründüğü sahnede "mark: ııı, no:11" ibaresi de bulunmakta. markos inciline gönderme bu. peki ne diyor ilgili ayette:


ve kötü ruhlar o'nu görünce, önünde yere kapanıp, 'sen tanrı'nın oğlu'sun!' diye bağırdılar."


filmdeki neo'nun mesih olduğuna dair bir ufak bir katkı yapılmış.
devamını gör...

rüya avcısı

boşa giden bir deneme daha. çok az kalmıştı, bu sefer uyandığında gördüklerini eksiksiz biçimde kâğıda dökebilecektim.
hangimiz rüyasında gördüklerini eksiksiz bir biçimde tasvir edebilir. birçok insan bunu yapabildiğini iddia edebilir. rüyasında uçup da konamayanlar, kaçıp da saklanamayanlar, türlü cisim canavarla boğuşup da yenişemeyenler bir şekilde uyanıp “rüyaymış yahu” derler. derler ama rüyanın konusu akılda kalsa da boş bir kâğıda tüm detaylarıyla aktarmak kolay iş değildir.
yazsam da ne yazsam derdiyle kederlendiğim bugünlerde birbirinden orijinal rüyalarım bana bir umut olmuştu. ilk başlarda çok önemsemesem de bir süre sonra rüyalarımın gerçekten de etkileyici hikâyeler barındırdığını fark ettim.
birkaç kez gecenin ortasında uyanıp kalem kâğıt aradım etrafımda. sonra üşendim, uykuya devam ettim. bir süre sonra bu durum huzursuz etmeye başladı. heba olan onca hikâye. hem de bu orijinal içerik kıtlığında.
keşke bir kayıt cihazı olsa rüyaları kayıt etse ve sabahları tekrar açıp izleme şansımız olsa. adı da benim için rüya avcısı olurdu.
devamını gör...

tekerlek.
devamını gör...

ali koç humeyni gibi kenarda beklemiyorsa ne olayım.
t: aday olmayacaksa yanlış, aday olup daha güçlenmeyi düşünüyorsa doğru karar.
devamını gör...

sabah spor sonrası soyunma odasında tam duş malzemelerini çantadan çıkartırken boxer almadığını fark etmek…la havle diyip öğlen bir avm den alırız idare edelim diyip duşa girip, çıktıktan sonra giyinmek üzere askıdaki gamboçun fermuarını açınca stakım elbisenin içine giyecek gömlek de almadığını fark etmek.
devamını gör...

sadece güzel kız gördüğünde yapıyorsa, anlık kaybetme korkusudur.
devamını gör...

erkeğini sahiplenen kadın tutuşu bu, nerede görsem tanırım.

güzel bir yorum vardı bu durumla ilgili;
"elektrik almasın diye topraklama yapıyordur."
devamını gör...

sevişmek üzere mekanların verimliği için fizibilite çalışması yapıyor sanırım. birgün en uygun yerlere dair çıkarımlarını yaptığı entrylerini okumak isterim.
devamını gör...

hanımların, -kimseye zarar verip kasten üzmedikleri sürece- özgürce ve keyiflerine göre yaptıkları tercihlerdir.

hanımların büyük çoğunluğunun; gençken hormonlara, orta yaşta statüye, yaşlanınca da maddi şeylere daha çok önem vermeye başladıkları doğrudur. aslında üçünü bir yerde buldukları (fiziki güç/yakışıklılık + statü + para) seçenekleri her yaş aralığında tercih ederler. bu iç güdüsel bir davranıştır, insani değerlere daha çok önem vermeye başlayarak, içgüdülerden sıyrılarak insan olmayı başardıkları gün, zaten bu farkında olmadan tercihlerini yönlendiren tüm değişkenlerin aslında ne kadar da; gelip geçici ve bom boş şeyler olduğunu göreceklerdir.

bazıları bunu çok erken yaşta fark ederken, büyük bir çoğunluk kerestelerden, yıllarca sağlam kazıklar yedikten/kullanıldıktan/şiddete uğradıktan sonra bir uyanma yaşarlar.
devamını gör...

"yeryüzü aşkın yüzü oluncaya dek.."
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

devrim peşinde koşan bir grup hayın sözlük yazarı yoldaşın muhafızları tarafından paket edilmiş.

devrim başka ocağa kaldı gençler.
devamını gör...

var öyle bir şey maalesef. bizim kültürümüzde kibarlık zayıflık olarak algılanıyor çünkü.
devamını gör...

asteriks oburiks, shrek, buz devri gibi yapımları dublajsız izleyenlerden olmayınız, şüphesiz ki onlar kodoş kimselerdir.
devamını gör...

incalarla türkler kuzenmiş.
devamını gör...

iyi bile dayandı.
devamını gör...

mutlu yıllar dilediğimiz yazar
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim