zaman tüneli

sen konuşma soner
devamını gör...

hiç matrix izlemedim
devamını gör...

interstate 60
devamını gör...

ben katılmadım ve asla katılmam ama katılana laf soyleyecek kadar aşağılık bir insan değilim çok şükür.
hadi yetişkini geçtim ulan ahlaksız toplum çocuklar soğukta aç yaşıyor, kolları bacakları kopuyor, ölüyor ve bana ne manasına gelecek şeyler söyleyip sonra başka zaman duyar kasıyorsunuz.
pahalı olduğu için omurga nakli yaptıramam ama onun yerine bu omurgasızlığınızı dik duruşla değiştirmek için fırça sapı verebilirim.
devamını gör...

normal sözlük'te sadece ifade özgürlüğü çercevesinde eleştiri yapılmaktadır. çünkü normal sözlük'te efendilik var.

bir de reddit sublarına (bkz: r/mineislam) bakın, orada tam olarak dediğiniz olay var. hakaret, küfür, dalga geçme, kara mizah; ne ararsanız kralı var.

normal sözlük'teki ufak eleştirileri abartıyorsunuz.
devamını gör...

a. s.: neden bay anderson, neden?
neo: çünkğ bu benim seçimim.
devamını gör...

matrix
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ikisi de hayatın farklı noktalarında lazım olan bu haplar, ikisi de kırılıp yarım kırmızı + yarım mavi şeklinde içilmelidir.
devamını gör...

peki "islamı (sizce) kötülemeye malzeme olan konular ve ona zemin hazırlayanlar" hakkında, bir düşünce veya öneriniz var mı.? kötülemek için kullanılan 'argümanlar'ı din ve islam olarak sunanları neden siz açıklayamıyorsunuz.?
onları siz neden kötüleyemiyorsunuz.?kötülediklerini söylediklerinizi, suçlamak yerine aslında kutlamanız gerekmez mi. çünkü aslında sizin yapmanız gerekeni yapıyorlar. kaldı ki, kimse de islamı kötülemiyor, "islam budur diye yapılan" yanlış şeyleri yazıyor. bu yapılanlar din olamaz, olmamalı diyorlar. yok siz de onları islam ve din olarak görüyorsanız, o zaman onların kötülük değil sizin anladığınız türde bir din olduğunu, siz gerekçeleriyle savunup bizi ikna edin. size islamı anlatma fırsatı veriliyor. neden fırsatı kullanmayıpta mızıldanıyorsunuz.
siz tam olarak neyi savunuyorsunuz da, kendi dışınızdakilerin hepsini islamı kötülemekle suçluyor ve sözlüğü de hangi hakla suçlular arasına katıyorsunuz. yeterliğiniz, islam adına bu yetkinizin kaynağı ne. hiç bir haklı veri ve gerekçe gösteremeden, keyfinizce kendinizi güya mağdur ve haklı, kendi dışınızdakileri ve bir platformu, din düşmanı olarak suçlamak, öyle göstermeye çalışmak, islamda var mı mesela..
devamını gör...

(bkz: katatonia)'nın (bkz: author) şarkısıyla keşfettiğim kelimedir.
devamını gör...

neden riske gireyim? dünyayı ben mi kurtaracağım sonuçta. mavi hapı alır sigortalı bir işte çalışıp emekliliğime gün sayarım.
devamını gör...

ben de düştüm bu tongaya bi' dönem. sonra dedim ki "ah be rene, koskoca evrende o kadar minik bir şeysin ki senin varlığının bir anlamı olsa neee olmasa ne?"
saldım işte sonra. çok düşünmemek lazım bunları. yaşıyoruz işte, kalp kırmamaya ve de keyif almaya bakalım.
devamını gör...

sözlükte dolaşıp bu insanlar neyin kafasını yaşıyor diye sorguladım.
devamını gör...

''çünkü bu benim seçimim'' diye cevap verilebilir.
devamını gör...

şu anki haliyle alınması enayilik olan sözlük özelliği. süresiz olmalı. 1 ay sonra bitecek bir özellik gereksizdir bana göre.

onun yerine 65000 karmaya süresiz olarak satılmalı.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
ne kadar da bilinçli bir okur.
devamını gör...

bir daha davet edilmeyeceğine sebep olan davranışlardır.
devamını gör...

yas tutmayı beceremeyen insan.
insan yasını tutmadığı kişiye veda da edemiyor. zamanında tutulmamış yas da hiç geçmiyor.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim