zaman tüneli

bir geliri olmadığı için, evinin bir odasını kiralamaya çalışan arkadaşımı ziyaret ettiğimde, kahvaltı için markete gidecek olduğum zaman "ekmek alma wasa al" demesiyle sarf ettiğim cümleydi. o işsiz, ben işsiz o zamanlar. erenkoy'de oturuyor, ev kendisinin. jeep kullanıyor. hiçbir lüksünden feragat etme gibi bir derdi olmadığı gibi g*t kadar ütü odasını 2+1 ev fiyatına kiralamaya çalışıyordu. babadan zengindi ama bana parası yemek de istemiyordu kendisi. bir cvsi de bulunmamasına rağmen öyle basit işlerle de ilgilenmiyordu. birinin restoranında müdür ya da işletmeci olacak, öyle şeyler arıyordu. işveren de tanıdık olmalıydı ki istediği gibi tölerans bekleyebilsin. günde bir öğün wasa yediyse de akşam menüsü adana üzeri pilav doner seklinde olabilirdi. sabah wasa yediydi nasılsa. ne iş bulabildi, ne kiracı ne de kilo verebildi. canımı zor kurtarmıştım, ev arkadasi olalım diye tutturmuştu zira. o ütü odasında beni halledecekti.
tam bir pick me girl idi kulakları çınlasın. banu alkan'ı ne zaman görsem aklıma gelir yokluk içindeki varlık halleri.

çok fazla referans vererek yaptım dedikoduyu, inşallah yazarlık kaydı yoktur burada.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

en beğendiğim oyuncu sara oldu bugün.
takım hak ederek kazandı.
devamını gör...

veganlığın zararlarına dair
kamu spotu
devamını gör...

gazete kağıdına sarılı şişenin boyutuna bakıp 70'lik olduğunu görünce, mutlu olmazdım da, bu ''iyi'' derdim.

şişe 35'lik boyutunda olursa ''kötü''dür. çünkü eldeki rakı bitince, gece vakti bakkala yollanıp bir 35'lik rakı daha aldırılacak olan 'azaba itilmiş çocuk' olma ihtimalim vardı.
devamını gör...

gücü erkek ve yaşlıya yetebileceğinden yapmış.daha gencineve kadına neden yapmamış.

bu kadını denize atsalar ortalık yangın yeriydi söyleyeceklerim bu kadar.
devamını gör...

beşiktaşın yeni transfer

debut’ta rövaşata
devamını gör...

işini yapmış araçtır
burada işini yapmayan şey ustadır
devamını gör...

atamın mirasları olmasa gitmek için hiç bir sebep olmayan şehir bence. kaç kere gittim, her defasında da pişman oldum.
devamını gör...

artık çay tabağı opsiyonel
o kadar boşverdik bu hayatı
sırtüstü bırakıyorum direkt
devamını gör...

gri değil gıpgri şehir. hatta gri renk bir şehir olsaydı ankara olurdu, o kadar gri. sanki şehrin üstünde gri bir filtre var da tüm renkler grinin bir tonu gibi gri.

sonuç olarak gri bir şehirdir.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

akıllı çalışandır.
devamını gör...

(bkz: öpüşürken ağzını şapırdatan insan)
devamını gör...

orada olması insana güven verir.zor gün dostudur.oyle bir an gelir ki o limona muhtaç olursunuz.

iyi ki varsın yarım limon.kuruyup küçülene kadar bizimlesin.
devamını gör...

solda görünce öldü sandım
memeler ölmez vatan bölünmez
devamını gör...

(bkz: yaman şakacısın delikanlı)
devamını gör...

bir de özellikle sıra oluşsun,millet kuyruğa girsin diye özel çabaları mı var nedir anlamıyorum.
devamını gör...

erkek çocuk evlat edinse sapıklık yorumu yapılırdı. çocuk yuvasıda vermezdi zaten.

homoseksüele kız çocuk verilirmi? tartışma getirip görür.
tim cook gibi, zeki müren gibi bir tipse normal bir ebeveynden çok daha fazla ana baba olacağı kesin.
bülent ersoy yada ebrar karakurtun eline ben kimseyi vermem.
devamını gör...

(bkz: aramaya inanmak)
devamını gör...

sen de arkadaşların da benden uzak, allah'a yakın olsun demek isterdim böyle birisine.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim