zaman tüneli

meshur fatim terim fikrasi
devamını gör...

insansın çünkü maymun değil.
devamını gör...

şimdilik yok..
devamını gör...

bu akşam kılınacak olan namazdır.

şimdiden allah kabul etsin.
devamını gör...

şu gereksiz dindar tayfası.. o kadar çok özeniyorlar ki inanılmaz.. o yüzden yapamadıkları her şeyi yasaklama.. kapatma.. aman haa günah deme derdindeler..
devamını gör...

harika bi yoga pozisyonu
ingilizcesi puppy pose’muş
tarifi aşağıdaki gibi
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

daisyobruk
devamını gör...

windu oldum, palpatine'in katledilmesini talep ediyorum. *
devamını gör...

ızdırabını anlıyorum muhterem dostum.

kih kih kih
devamını gör...

bir omur gecen agnostikligimden sonra sukurler olsun, dogru yolu buldum, hindu oldum.... memleketim hindi (turkey), dinim hindu... dogru yolu buldugum kelime benzerliginden bile belli.
sonuc olarak sizden inanmanizi beklemiyorum ama lutfen dinime saygi duyun, inek yemeyin.
he yok yerseniz, ben sizin dininize laf sokuncada sesinizi cikartmayin o zaman. ben en azindan sizinkini yemiyorum.
devamını gör...

kadro değeri ile fenerden üstün ama fener bunları normal şartlarda elemeli.
devamını gör...

bayıldığım şey.
çünkü dm ifşası yasak olduğu için karşındaki deli çıkıp bir şeyler zırvaladığında ispatın olmuyor. (zaten moderasyon o kadar sağlıklı ki (!) son kawgamda adamın nickaltına yazdığı şeyin ss'ini alıp paylaştım ve dm ifşası olduğu varsayılarak tanımım silindi aojdkw. hocam biraz okuyun tanım silerken, ceza verirken falan ne yazılmış diye. demek ki ben random bi ss atıp mototonist anama sövdü desem inanacaklar owjdjwk.)

bakınız adı lazım değil baş harfi sıfır ablamın sevdiceğinin hesabından bana yürümesi. şimdi bu drama nickaltında değil dmde cereyan etmiş olsa çıkıp sisi sevgilimin peşinde, bu bana reva mıdır, benden zaten nefret ediyor diye bu sözlükteki geri zekalıların hepsini tepeme toplardı.

bakınız jugger kardeşim buna dayanarak "sisi insanlarla seksting yapıyor" iddiaları ile ki yapadabilirim, beni kötü kadın olarak işaretleme peşinde idi.

en acısı da sabata dramasında 5 kişinin bana ciddi ciddi, "flört mü ediyodunuz" diye sorması...*

istemiyorsanız siz kawgaları okumayın canım kardeşim. ben her şeyin şeffaf yaşanmasından yanayım. sadece bu delilerin personası mı önemli olacak illa ki, akil insanım diye ben "amaaan kim ne düşünürse düşünsün" demek zorunda mıyım? :d benim personam da benim için çok önemli belki de? :d

yoo değilim.

zaten ben böyle nickaltı cazgırı olduğumdan beri kafam çok rahat. artık dm kutum hareketli değil. bir ara zırt pırt birileri dmden ego mastürbasyonu peşine düşmüştü, ne kadar incel varsa önce bi nabız yoklayıp sonra kafama bok atma peşindeydi. bir iki tanesine nickaltı ziyareti yapınca sakinledi her şey.

ez cümle, ben nickaltı kawgalarından razıyım.
devamını gör...

saydıysanız doğrudur..
devamını gör...

dümdüz dururken bile başarabildiğimi öğrendim. beni bir aşsanız mı artık? yazdıklarımın yüzde doksan dokuzu kimse ile ilgili değil. birine laf sokmak isteyince de dümdüz sana diyorum diye yazıyorum. yazım dilimle ilgili bir sorunu olan engellesin. taciz sadece cinsel içerikli bir sıkıntı değildir ve artık gülmüyorum. her şey sizinle ilgili değil beni bir salın. yeterrr diye üstümü başımı yırtardım ama insanlar böyle bir protestoya hazır değiller diye düşünüyorum.*
devamını gör...

gençler günaydın..
devamını gör...

bu bilgisi öğrenmem iyi oldu. şimdi ingilizceler düşünsün artık hiç bir ingiliz’le işim olmaz. en iyisinin annınakym.
devamını gör...

basligi acan yazar kardesimizin fantezi dunyasini tasvir eden tanimlar ya da basliklar kapatilsa nasil olur acaba?

cevap, kesinlikle daha iyi olur
devamını gör...

ilk girideki görsele bakınca kalp çakrasının nereden serbest bırakıldığı konusunda derin düşüncelere gark olduğum durum. belki ben de yıllardır farkında olmadan kalp çakramı serbest bırakmışımdır. du bakalım, hayırlısı.
devamını gör...

(bkz: bu nece tespittir yeğenim)
devamını gör...

tam soyle agiz dolusu laf sokayim diye girdim, baktim zaten bi ton laf sokulmus, acidim, birsey demiyorum..... birdahaki sefere affetmem yanliz, soyliiiim.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim