zaman tüneli

almanya’da değil ama hayatımda yediğim en güzel döneri viyana’da yemiştim.
sene 2018. saat takriben 21:00 civarları. yiyecek bir şeyler arıyoruz arkadaşımla yana döne. bir minibüs gördük dönerciye çevrilmiş. oradan satın aldık. kaç avroydu hatırlamıyorum ama inanılmaz lezzetliydi. bulunduğu bölgeyi dahi anımsıyorum. hala aynı yerdeyse gidip bulurum o hesap.
devamını gör...

sözlükte yazmak ve güvenli limanlarda gezmek diye yanıtlamak isterim.
ben artık yeni insan keşfine kapalıyım. geri zekalı olmadığını zaman içinde tespit ettiğim birkaç yazar var. ruh sağlığım için geri kalanı okumuyorum.
devamını gör...

ikisi de.
devamını gör...

benimle ayni fikirde olan karşı cins.*
devamını gör...

nick değiştirince onyüzmilyon karmacığım da heba oldu gitti. fazlasında gözüm yok lakin kişisel ileti yazabilecek kadar olsa fena olmaz.
devamını gör...

mototonist kardeşime katılıyorum.
eser miktarda kezoluk + cinsel özgürlük ve bol uttana shishosana pratiği her şeyi kolaylaştırıyor. *
devamını gör...

bilmeyenler için anlatayım topla koşmak çok zordur, bu adam topla koşarken 5 kişiyi peşine takar, aralarından tüm fizik kurallarını, momentumu, merkezkaçı filen hiçe sayarcasına anlık ters dönüşlerle boşa düşürürdü.

sol ayağıyla en dar açıdan çok sert ve isabetli şutlar çıkartabilirdi.

işin ilginci fiziken zayıftı ve tüm bunları emekliliğinin geldiği güne kadar kusursuz yapabildi.

eski günlerin hatrına keyifle izleyin;

devamını gör...

iyi yerden iyisinden antep fıstıklısını bir deneyin.bu zamana kadar neden yemedim dersiniz.(tabi bu sütlü tatlıları sevenler için geçerli)
devamını gör...

gold digger sandığınız gibi para yiyen/parası olmadığı için erkeği terk eden kadın değildir. bir kişi gold digger'sa bu zaten iki tarafın da onayıyla yapılan anlaşma sonucudur. ki bahsi geçen erkek siz ve sizin sahip olduğunuz maddi gücün çokça üstünde olan erkeklerdir. parası olan taraf, bu kişinin gold digger oluşunu kabul eder ve ikili ilişkileri bu çıkarlar üzerine ilerler.
devamını gör...

evlilik.
devamını gör...

yorgunluğu alır yargısına inanıyorum ben. çay tiryakisi sayılmam ama kendimi çok yorgun hissedince çaysıyorum.
bir bardağın deminde yorgunluğumu atıyorum.
devamını gör...

netanyahu denen lavuğu arıyorum gören var mı
devamını gör...

bir kadın, bir erkek ve belki sevişirim donu.
devamını gör...

güllaç benim için yıllardır çözülememiş bir toplumsal mutabakat gibi. herkes seviyor gibi yapıyor ama kimse gerçekten keyif alıyor mu, emin değilim. hiç sevmediğim bir tatlı. bunca yıldır mutfağa girdim, yok şunu deneyeyim yok bunu yapayım dedim ama bir gün bile dur ya bugün de güllaç yapayım demedim. içimden gelmedi. gelmeyecek de gibi..

şu ıslanmış kağıt benzetmesi var ya… üzgünüm ama katılıyorum. o ilk kaşıkta aldığım his tatlı yemekten çok, yanlışlıkla masadaki peçeteyi şerbete batırmışım gibi. üzerine nar taneleri koyunca romantikleşmiyor, sütlü olunca masumlaşmıyor. ıslak ve kararsız bir dokusu var, ne tam tatlı gibi, ne de başka bir şey.

bence bu tatlı biraz çocuk kandırmak için uydurulmuş. bak çok hafif, sütlü bu diye diye insanı ikna ediyorlar. hafif olabilir ama hafif olması iyi olduğu anlamına gelmiyor. rüzgar da hafif ama yenmiyor mesela.
devamını gör...

türk teknik direktörlerin 2004'te yunanistan'dan öğrendiği leş sistemdir.
o zaman otto rehagel anca öyle şampiyon olurdu ve de oldu ama bu kodumun sistemi turnuvalar içindir.

ama bizim " aman beni kovmasınlar, aman beraberlik de olsa kurtarır " diyen korkak teknik direktörlerimizin tek sistemidir.

çok şükür ki basta samsunspor ve göztepe gibi takımlarımız yabancı hocalarla çalışmaya alıştı da en azından bir yerden başladık bu leş sistemden kurtulamaya.

türk futbolunun yeni ziya doğanlara, aykut kocamanlara ihtiyacı yok.
devamını gör...

(bkz: seni tanimayan yok bu sehirde)
devamını gör...

#3891269
sevgili tontana
maalesef bu kez yetişemedim...
devamını gör...

wi-fi var mı?
devamını gör...

ilgilenmediğim motivasyon aracı.. yazmak ne getirirse o, yükseklerde gözüm yok sözlük.
devamını gör...

eldeki imkansızlıklar yüzünden türk futbolunun ocağına incir ağacı diken diziliş.

çünkü bizim beklerimiz ileri çıkamaz kanada bindirme yapamaz. defansı tek stoper yapamayız çünkü türk futbolunun en sorunlu yeri stoperdir. yanına mecbur bir adam daha koyarız tabir-i caizse bu mevkide 2 kişi ancak 1 adam eder. yanlış anlaşılma olmasın seken topları toplasın diye değil ha, olur ya altıpasta tantana çıkarsa rakip forvetleri zopalasın hakeme çemkirsin diye.

yetti mi? yetmedi tabi! bir de bunların önüne yağı bol bulan arap gibi iki libero daha koyarız. bunlardan birinin ofansifliği dümendendir. lüzumsuz çalıma girer kessen boştaki kanada top taşımaz.

kanatlar zaten ayrı bir facia, saha kenarında oyun kurmaktan aciz taçlarla ilerleyebilen ilginç bir hücum anlayışımız var. ulan avel yapsana orda bi tikitaka kötü mü olur ver kaçla boşa düşsen sanki benim başıma ryan giggs köpek!

ilerde tek forvet zaten sabah 6:45 servisini bekleyen vardiyalı fabrika işçisi gibi. defans yapmayı şahsına hakaret telakki eder.

3-5-2’yi geçtim. bari 4-4-2 olsak diycem de nerdeeee! bizde var mı ego yapmadan ilerde paslaşacak 2 babayiğit, hoffff!
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim