zaman tüneli

bi sigara içip gelene kadar konya 2-0 yapmış. buradan dönmez bu maç, zafer sarhoşluğunun faturası diyelim.
devamını gör...

hahahahahahahahahahahahaaaaaaa*
devamını gör...

var olan.

alıntı:
2 farklı adamla 2 defa basıma geldi.
ikisi de iki uc gun suren kısa iliskilerdi.

yıllanmıs sevgililerimden gormedim.

bakın kızlar vur kac yapınca adamlarda daha degerli oluyorsunuz ben size diyim:)
devamını gör...

bir bağyan olarak, bağyan yazar arkadaşlarıma anlatıyoruz;

ucuzluktaki süper çantayı almak için mango'ya girdiniz.
sadece bir tane kalmış,o da kasanın (kale) hemen yanında.
ama bu cantanın tek taliplisi siz değilsiniz elbette!
çantayı gozüne kestiren diğer bir müşteri (rakip oyuncu) de sizin hemen yanınızda bitiveriyor.
ikiniz de durumun farkındasınız ve hızla kasaya (kaleye) yöneliyorsunuz.
tam o esnada; biraz önce bluz aldığınız zara'da ödemeyi yaptıktan
hemen sonra çalan cebinizi cevaplamak için cüzdanınızı çantanıza koymadan arkadaşınıza verdiğinizi ve onda unuttuğunuzu fark ediyorsunuz.
bir yandan kasaya doğru koşarken diğer yandan da elinizi havaya
kaldırarak arkanızda kalan arkadasınızdan cuzdani (topu) istiyorsunuz.
öyle bir durumdasınız ki, rakibinizin gerisinde kalırsanız kasaya daha uzak kalacağınız için avantajınızı kaybedeceksiniz ama eger arkaya gecmezseniz arkadaşınızdan uzak kalıyorsunuz ve arkadaşınız da o kalabalıkta size cüzdanınızı fırlatamıyor,herşey bir an meselesi.
bu durumda yapmanız gereken rakibinizin arkasına geçip cüzdani (topu)almanız ve cüzdanı ele geçirdikten sonra rakibinizi gecmeye çalışmanız.

işte ofsayt bu.
top sana atıldığı anda kaleye rakibinden daha yakın olamazsın.

şimdi erkolar düşünsün... ahahahah
devamını gör...

cornetto reklamı.
devamını gör...

var olan.

alıntı:

pesimi bırakmayan gok gurultusu,

valla bana bu kadar mı asık?

bana yaptıklarından sucluluk mu duyuyor?

gizli bir acentası var ve gorev adamı oldugu icin mi pesimi bırakmıyor?

bunlar hep muallak:)

kapıma gelmedigi muddetce uzaktan iletisimde olmayı seviyorum.
kirpi yavrusunu uyurken uzaktan seven ana gibi:)
devamını gör...

ülkemizde nesli tükenmekte olan bir tür olup, koruma altına alınmalıdır.
devamını gör...

ben olsam ben de dönüş yapmam 1 kişi 2 kişi.hadi bilemedin 3 kişi dersin 10 kişi ne demek hem de protokol.
devamını gör...

sözlükte bazı arkadaşlarda b12 eksikliği olduğunu düşünüyorum.

biri küfreder küfretmedim der,
diğer sevgilimden uzak dur diye kel alaka bir yazara saldırır sonra da drama queenlik altında drama queenlere sallar,
biri terörist över sonra ben övmedim der screen shot gönderince de yazdığını siler.

oğlum ne yaşıyorsunuz lan siz?
devamını gör...

(bkz: vitaminsiz)
devamını gör...

"hani ince kıyım doğrasalar beni
akdeniz cacık olur diyorum
ve hatta atlas okyanusu
ve hatta hint okyanusu
ve hatta hatta büyük okyanus bile cacık olur diyorum
böyle cacığa rakı mı dayanır.."
devamını gör...

güzel espri yapmış, her iki taraf da..
devamını gör...

canım çekti antep fıstıklı baklava
anneme lazım olur şimdi bir oklava.
devamını gör...

masum rüyalar süzülür gökyüzünden,
ümitle dalgalar fısıldar denize yeniden.
devamını gör...

sürekli her şeyin ters gitmesi çok yorucu. korkunç bir dönemden geçiyorum, ne zaman şanslı olacağım bilmiyorum. sanki hep böyle ters gidecekmiş gibi geliyor.
devamını gör...

ne eksik bilmiyorum ama kesin bir şeyler eksik yine, erkenden uykum geliyor üstelik cumadan beri erkende kalkmıyorum, yoracak bir eylemde de bulunmadım. zaten 2 haftadır üniversiteden eve geliyorum 2 bir şey yiyip uyuyorum erkenden , sabah bir daha kalk hayatım kalmadı a**. direnincede iyice başım ağrıyor, kronik bir yorgunluk uykusuzluk var. zaten alışkınım çocukluğumdan beri ama bu aralar daha gözle görülür hissediyorum, sağlık ocağına gitmeyede üşeniyorum. mesela oyun bile oynamadan yatacaktım, gün boşa gitmesin diye oyun açtım onu bile 1 saat anca baktım, oyun oynayacak halim yok. sinir oluyorum böyle olunca.
devamını gör...

asık oldugumuzda zannettigimiz.

ama aslında her temas iz bırakıyor. her gormezden gelmen. her baskasını tercih etmen. her hor gormen. her saygısızlıgın.

benim bir platonik askım vardı. hayatımın askı.
bi donem kocamdan bosanma sırası tam.
ben de o donem balataları sıyırmıstım.
boyle bi haberler geliyor gidiyordu.
platonik askın yıllarca yaptıkları nasıl icime oturmussa aslında "allah razı degil" dedim o gidik aklımla. istemedim.

-ben sana kusum aslında haberin yok.
devamını gör...

ilk okuduğumda 14 yaşındaydım. şuanda 30 yaşındayım. espiri anlayışım, yaklaşımım sanki o zaman dilimine hapsolmuş gibi. ielts'den 7 alıp süper prezenteybıl şekilde konuştuktan sonra kahvedeki dayılar gibi''yarra daldırdın mıydı şaaaakk şaaaak'' diyesim geliyor. rus oligarklara, alman yatırımcıya, ingiliz denetmene şov yaptıktan sonra ''karıya emir vereceğğğn. ona domal diyeceğğğnn'' diyesim geliyor.
devamını gör...

yakışıklı sayılmam hatta değilim ama hiç yakışıksızlık yapmadım kimseye. avantaj mı. koyyim avantajına ve dezavantajına. kendimle barışığım. bu da benim en büyük avantajım.
devamını gör...

aysu baceoğlu: “alo cem’cim merhaba, senin gösterine yer bulamadık da bize yer ayarlar mısın ? en ön olsun, protokol olsun.”

cem yılmaz: “tabii ki aysu’cum, kaç kişi geleceksiniz ?”

aysu baceoğlu: “10 kişi.”

cem yılmaz: “tamam ben bi 5 dakika içinde sana döneceğim.”

ve cem yılmaz, bir daha geri dönüş yapmaz..
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim