zaman tüneli


en sevdiğim sezen aksu şarkısı.
devamını gör...

koreli’ye yazın bitane.
devamını gör...

bizim adımıza maçın kilit adamı aslani olur bence. kendisini çok izleyemedik ama izlediğimiz maçlarda tam da bugün ihtiyacımız olan şeyi yaptığını gördük. öndeki baskıyı bozan yani hat kıran paslar atabiliyor, dikine veya terse doğru.

bu da ön alanda baskı yerken baskıdan kurtulup birden hızlı bir şekilde karşı atağa çıkmamızı sağlıyor.

gs nin osi varken en büyük silahının ön alan baskısı olduğunu biliyoruz topu oralarda eveleyip gevelersek bu pres canavarı başımıza iş açabilir.

ama biz de ligin geçiş oyununu en iyi oynayan takımlarından biriyiz yani bir şekilde presten topu kaçırabilirsek cezayı kesmemiz de hiç düşük ihtimal değil.

hakem kararlarının ön plana çıkmadığı bir maç izlemek istiyoruz sonra kimin gücü kime yeterse.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kısa ama etkili bir tatil lazım bana. yanında hoşlandığın biri ve komşu evinde de iki yakın arkadaşın olacak. akşamı birlikte geçirip muhabbetin ve kaliteli sohbetin dibine vuracaksin.


sabah taze ekmekle basit bir kahvaltı ya da basit bir pastane kahvaltisi olabilir. ardindan hatun kişiyle biraz güne ver gündüze yaltaklanacaksın. öğlen güneşini yakalamak istiyorsan şöyle iasos gibi bir koyda max yirmi şezlongu olan bir plajda takilacaksın. arkadaşlar falan derken denize girip çıkmak rolantide bir keyif.

akşam olacak sonra. evlere dağılıp bir tuz atma vakti. ılık uzun bir duş. mümkünse jakuzi yarim saat. misler gibi beyaz tshirt giyip parmak arası terlikle tatil adam olarak dostlar meclisi kurmaya vınn.

iki dost bir eş muhabbetin dibi dibi dibi. rakı ve balık. akşam evde de hatun kişiyle hasbihal ül tahayyül ve on dakika tavana bakıp günü check edip uyku time.
devamını gör...

bence insan sağlıklı bir düzeyde kendini bir şey sanmalı çünkü yaşamak için bir motivasyon lazım. üstün olma çabası olmasa çoğu insan bence hayata tutunmayı başaramaz.

ama dediğim gibi kıvam önemli.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

olay yerinde kelebekler uçuşuyor, takviye kuvvet lütfen...
devamını gör...

sırf bu maçı izlemek için 25 dolar bayılıp ekstra internet aldım. beşiktaş genetik kodlarında sorun olan bir takımdır. şampiyonlar ligi'nde yardırırsın, o sene değil şampiyonluk ilk 4 bile zor görünen beşiktaş üç dört sallayıp gider. lan bu sene çok iyiyiz bunları yeriz dersin beşiktaş üç, dört yer öyle bir kumardir.

not: quaresmaspor
maç sonu editi: olmadı bee djdjdjd
devamını gör...

ne yalan söyleyeyim beklentim yüksekti. reacher dizisinin kredisi bende sonsuz olduğu için izledim ama bence tamamen vakit kaybı.

hatta sanki iran savaşına gidenlere moral olarak çekilmiş gibi. bilmiyorum belki bana öyle geldi ama objektif olamayacak kadar amerikan ordusuna bu ara gıcığım.
devamını gör...

-ben daha önce hiç kiev usulü yememiştim.
+genelde manchester usulü yer de!

hayalet, akbaba.
devamını gör...

nazım bilir
devamını gör...

yine yazarları fişliyorlar *
devamını gör...

40'ı geçen sayılır mı? * hatta hiç çıkmadı.
devamını gör...


seviyorum, sevmiyorum
kaç yaprak var bilmiyorum
ben seni kopardım attım
kendimi toparlıyorum

**
devamını gör...

mikro milliyetçi tipler var. yok ben kürdüm yok ben çerkesim yok aleviyim vs. yok bizimkiler hep lider olur kendini anlatır sürekli karşısındakini küçümser. yok şu mekana gidersem para vermeden çıkarım falan ya koskoca adamlarsınız yakışıyor mu size. ne diyeyim ben sana bizimkiler sana taksa hiçbir mekana giremezsin mi diyeyim bizim sülale seni ona katlar dayı çerkesi kürdü de tanımazlar. komik tiplerdir.

(bkz: bir üflesek uçarsın)
devamını gör...

benimdir.

not: al sana tanım gibi tanım kardeşim. *
devamını gör...

hiyerarsi ve ayrimciligin her yerde oldugunu gosteren 1 realitedir. hadi gencleri anladim, onlar daha bebe, yahu bu 35-40'ina gelmis dayilara ne demeli? eleman isine gidiyor, muduru odaya cagiriyor, kuculmeye gidiyoruz, seni de kovcaz, bilmedigimiz 1 yetenegini soyle. ne dicen, yesil mahlasim var mi dicen? yasindan basindan utan dede.

elemanin 2 tane cocugu, cocugu gectim torunu var, kac yasina gelmisler, isteseler 1 tane motivestarplanet 2'de 1 haftalik sade vip almaz onlara, ama oooh pasamin keyfine gel, almis yesil mahlasini, kurulmus ofisindeki doner koltuguna. ey gidi ey. dunyanin da civisi cikti. evet.
devamını gör...

dikkat edin merkez askıntı olmasın.
devamını gör...

nerden geldin nereye gidiyorsun sorusu ile beraber gelen ağır düşünce hissi.
en güzeli ağlarken aynaya bakmak kendi çaresizliğini acizliğini bir kere daha hissetmek.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim