zaman tüneli

hele bir bitsin, o zaman "notlarımızla geleceğiz" * *
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

takıntı değil sadece yükseklik korkumuz yok.
devamını gör...

benim hobim de hayatım da çocuklarım. dolayısıyla en çok parayı onlara harcıyorum. onlar okulu bitirene kadar çalışırım sonra emekli bir coffee break olarak kendime de harcarım inşallah.
devamını gör...

günümüzde hala böyle tavsiye verenler var bu tavsiye, aklıma şu olayları getiren saçma sapan sinir bozucu gülünç komik hadisedir:
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

uzun boy takıntısı tek taraflı değil; ben de bir erkek olarak yukarıdan bakmayı değil, göz hizasında konuşmayı seviyorum.
devamını gör...

en fazla parayı yıllar önce tek seferde teleskoba gömmüştüm. gerçi o hobi değil, aynı zamanda meslek de olduğundan sayılmayabilir.

şimdi en fazla parayı elektronik devrelere harcıyorum. ocağıma incir ağacı dikecek namussuz hobi ama çok da zevkli kerata. o yüzden devam...

maket, kitaplar ve takı tasarımı gibi işler için de harcıyorum genelde bir miktar. elektronik ile kıyaslanmaz ama. sonuçta bunları evde kalmış eski incik boncuk, keçe, doğadan topladığım dal falan gibi şeylerle de tamamlayabiliyorum bazen. kitap ayrı ama ona bir süredir harcamıyorum. birikenleri okumaktayım sırayla.

kara kalem var bir de ama ona o kadar gitmiyor. bir resim defteri ve birkaç siyah fon kartonu yetiyor. kalem mi? ösym'nin kalemleri bitmek bilmedi henüz *

şakası bir yana da cidden o dümdüz, çirkin kalemlerle çok fazla çizim yaptım. koca kurumun en büyük katkısı budur bana.
devamını gör...

tolkien evreninde hiçbir şey başlangıçta kötü değildir zaten. aslında adamın orijinal adı mairon'muş, yani "hayranlık uyandıran". aule'nin en yetenekli maiar'larından biri. düzen manyağı, kaostan nefret eden bir zanaat dahisi. yaratılışta tertemiz, iyi niyetli bir ruh olarak başlıyor. sonra gurur, korku ve "benim düzenimle herkes daha mutlu olur" saplantısı devreye giriyor, yavaş yavaş yozlaşıyor. morgoth'un etkisine kapılıp kendi yarattığı karanlığın efendisi oluyor.tolkien'in en güzel yanı da bu zaten: kötülük baştan yok, sadece iyiliğin zamanla bozulması var. sauron da en klasik örneği.
devamını gör...

demek ki yüzüme demeden takıldılar. 173 gibi görünmüyorsun diyenler umarım samimi söylemiştir, söylemediyse konu nanaymış.
devamını gör...

evde yaparsan neden olmasın dedirtir.
devamını gör...

üstündeki tepegözün sauron'un gözünden ilham alındığını düşündüğüm 90'lardaki filmlerde uyarlaması beklenen ancak cgi yetersizliği ve dev maket gibi bir şeyin de çok fazla bütçe isteyeceğinden yapılamamıştır. evet death star'ı da çok andırıyordur ve turtles forever filminde 2003 versiyonu olan raphael bunu görünce şaşırıyordu shredder'ın ultra silahı tekerlekli bir golf topu mu diye.. yer altından 2-3 sefer çıktığını hatırlıyorum zaten bir seferi bu filmde olmaktaydı. onun haricinde 2 bölümde daha bir çıkar gibi olmuştu.. gerçi çoğu bölümünde x boyutundaydı çünkü 5.bölümünde oraya yolluyorlardı. genelde oyunlarının son bölümü burada geçerdi, ayrıca 2.arcade oyununda technodrome bölümü yoktu ama onun snes versiyonunuda vardı.
devamını gör...

"düzmece - düzülmüş - (amerikan hayat tarzından) süzme -our boys türkçü oğlanları-" birbirine düşürdüğüm bölücü-hain yuvası?
"vay alçak (amerkan) keçi (si), buldu gabak gibi dötü yalıyor bize gelince buynuz sokuyor?" feryatları o gün bu gündür dinmek bilmedi, hâlâ da tam gaz devam ediyor? hele şu "haşlak-süzme" saxsoculara ne demeli bilemedim? son "dem"lere geldiklerini söyleyebilirim?
devamını gör...

(bkz: karoline leavitt)
beyaz saray sözcüsü hanfendi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

doktor belki bol bol yürüyüş yap demiştir.
devamını gör...

1. koşu
bir ayakkabı alırım, yeter diyerek başladım.
sonra tempo ayakkabısı, uzun koşu ayakkabısı, yarış ayakkabısı geldi de geldi…
bir baktım dolapta 15 çift ayakkabı, dryfit tişörtler, pahalı çoraplar, saat, nabız bandı, kulaklık …
hatta koşu da don bile performans ürünü oldu
2. fotoğrafçılık
önce makine aldım.
sonra iyi bir lens lazım dedim
sonra aslında bir de prime lens olsa fena olmaz. derken bir süre sonra insan şunu fark ediyor: fotoğraf çekmekten çok ekipman araştırıyorsun.
3. yüzme
dışarıdan bakınca çok sade bir spor gibi görünür.
ama içine girince gözlük, palet, pull buoy, snorkel…
küçük bir spor çantası yavaş yavaş bir spor mağazasına dönüşür bırakınca…
devamını gör...

50'sinden sonra gay oldugunu aciklayan irfan degirmenci aktivitesi. evet.
devamını gör...

ilik defa madrid de küçük bir meydan da izlemiştim… o zamanlar saygımı kazanmıştı. hala çok fazla ..
devamını gör...

siz birde hikayeyi melkordan dinleyin.
devamını gör...

(bkz: saruman’ ın koyunu sonra çıkar oyunu)
devamını gör...

sağlığınıza.

müslüm gürses - ah neyleyim gönül.




kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

(bkz: necis nedir, neye denir?)
google amcaya göre ayak necistir. necisten arındırılmadığı sürece fetiş metiş işleri caiz değildir. allahın insanlara en büyük emaneti de süphesiz kendi vücudur. ayaktaki necisten bulaşacak bir rahatsızlık, allahın en büyük emanetine zarar vermektir ki estaüzübillah küfre kadar yolu var bunun. hak yolu dururken, iki dakikalık heva ve hevesleriniz yüzünden necis yoluna gitmeyin ey müminler. banyo sonrası temiz temiz nefasetlenin, şüphesiz ki bunda sizler için çokca hayır vardır.
cübbeli flavius hoca (r.a)
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim