zaman tüneli

suret-i haktan gibi görünse de özünde sırtlanlık barındıran samimiyetimsi durum.
aslında burada bir samimiyette yok, o sadece asıl amacı perdeleyen bir aparattır.

sırtlanlar, sizi sevmiyorum. cinsellik isteği taşıdığınız için değil, mert olamadığınız için.


kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

evrenin varlığına şenlikli bir yaklaşım hedesidir evlât demişti rahmetli muşlettin amca kahvede.
devamını gör...

üstteki yazara itafen beni abim zorla çalışmayı bıraktırıyordu. hala çabalıyor kıyamam ama zaten eskisi kadar çalışamıyorum.
devamını gör...

bir kadın bir erkek arasındaysa maraz doğurur.
devamını gör...

o dikenlere kurban ol evlâdım bulursan kaçırma derdi rahmetli muşlettin amca.
devamını gör...

günaydınçinemilastorbabodrumyaz.
kahvaltıda kıymalı börek saplarken size de sertap'ın bahçede'sini sarkıtıyorum bebişler.

devamını gör...

erkenden başladık bugün.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

günde 6-7 saate kadar çıktığım dönemde masa başında ölsem kalsam nasıl olsa ders çalışıyordur deyip bakmazlar diye düşünüyordum.
sonra kronometreye bakıp şş hepsi geçecek diye teselli ediyordum kendimi.

(bkz: ders çalışırken kronometre tutmak)
devamını gör...

kimlik bütünlüğünde gizli ipnelik olan kimse davranışıdır evlât bunlar demişti rahmetli muşlettin amca.
devamını gör...

mevcut yaşama motivasyonu: bekle beni hafta sonu az kaldı..
ardından kurban bayramı..
sonra yıllık izin..
peki ya sonrası?
yine yine pazartesi,
ne yapacaksın?
ağlaya ağlaya gelin çocukken, el ele, el ele peçeteleri verin çocuklar..
ben de seda sayan gibi günaydın demek isterdim..
bizimki anca bu kadar oldu.
ne yapacaksın?
devamını gör...

hayatımın dönmeyen dönemiindeyim. arazim çorak. topraklarım kurak. kurbağalarım varak vurak. uykusuz bir dönemindeyim ayrıca. genel olarak yani. genel bir uykusuzluk hakim son yüzyıldır. biraz da insanları anlamaya çalıştığım ve kendimin farkına daha yeni vardığım bir dönemindeyim. insanlara olan isteklerimi bir bir açıkça ifade ediyorum. onlar da atıyorlar sağolsunlar.
devamını gör...

osimhen'in 11 başladığı maçlar.

kendisi yokken anadolu takımına evriliyoruz.
devamını gör...

bir keresinde ben test çözerken minik ve maviş muhabbet kuşum da masada dolanıyordu ve test kitabının açık bir sayfasının üstüne pislemişti. tam pislediği kısımda da boş bıraktığım bir soru vardı ve tam doğru şıkka denk getirmişti bizim kuş beyinli. o an kendimi çok ezik hissetmiştim, kuş kadar bile beynim yok diye düşünmüştüm. bu olay sırasında aklıma bir fikir geldi ve bir hafta sonra kafesin altını komple sayısal loto kuponlarıyla doldurdum. bir kaç gün sonra da, tam denk getirdiği sayıları bir kuponda toplayıp oynadım ve bizim kuş o hafta dört tutturdu. yani bizim minik çocuk, o ayki yeminin ve suyunun parasını tam alın teriyle olmasa bile, farklı bir becerisiyle kazanmıştı. bu da böyle boş bir anı işte.
devamını gör...

okundu butonu gelsin.

okumadan beğeni ve fav atılması saçmalık resmen.
devamını gör...

evin büyümeyen oğlu. ama şımarık değil asla. sadece biraz nazlı, biraz haşarı. belki briraz çapkın, biraz da inatçı.
devamını gör...

kötülukle zedelenmiş varoluşu aldatılmışlık olarak yaşayan umarsız hayatlar için bu küçümsenecek bir hede değildir evlâdım demişti rahmetli muşlettin amca kahvede.
devamını gör...

günaydın sözlük.

bugün mutluyuz, bugün umutluyuz.

şüphesiz her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle.
devamını gör...

bu tarz saldırıları modlardan önce yazarlar görmemeli. mutlaka ahlak dışı fotoları filitreleyen bir sistem olmalı, ayrica çaylaklar foto koyduğunda modların denetiminden geçmeden kesinlikle yayınlanmamalı. hiç biri yapılamıyorsa da çatlakların pardon çaylakların resim koyabilme özelliği kaldırılmalı.
devamını gör...

hayatın getirdiği zorluklara rağmen gülümsemeyi ve umudu elden bırakmayın.
aradığınızda konuşabileceğiniz,
özlediğinizde sarılabileceğiniz,
sıkıntınızda baş vurabileceğiniz vefakar dostlar edinin..
gerisi zaman kaybı..
günaydın, normal sözlüğün güzel insanları..

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim