zaman tüneli

nüfus kaydındaki kütük.
başka da yok. aşırı aristokrat zevklere sahip biriyim. en asil duyguların insanıyım.
devamını gör...

oldukça önemli bulduğum ve kötü neticelere yol açması muhtemel zararlı bir alışkanlık. öncelikle pornografi, insan vücudunu ama vücuttan çok zihnini harap eden, erkeği, hem cinsellik hem de karşı cins hakkında çok yanlış fikirlere sürükleyen, zehirli bir baldır. bekar ve sevgili edinememiş erkeklerin tüm yaşam enerjisini emen, büyük potansiyelini küllendiren rezil bir iştir. ancak benim bu başlıkta söyleyeceklerim daha çok evli erkeklerin porno izlemesi hakkında.

bu durum genelde kadınlarca fark edildiğinde büyük hayal kırıklığının ardından kendisini suçlama devreye giriyor. acaba kocam beni yeterli görmüyor mu ? çirkinleştiğim ve eski cazibemi kaybettiğim için mi böyle oluyor ? diye kendilerini yiyip bitirirler. muhakkak ki ne kadın ne de erkek, evlendikten birkaç sene sonra fiziken önceden oldukları gibi görünmezler. yaşlanma süreci belki doğumdan ötürü kadınlar aleyhine daha sert işler. ancak meselenin erkeğe bakan bir boyutu daha vardır ki o da pornografinin yarattığı imajlar dünyasında '' erkeğin gerçeklik algısını kaybetmesidir. '' kapalı ve muhafazakar toplum yapısından kendi cinsel devrimini yaşamadan bir anda post modern iletişim çağına geçen türk erkeği, batıdaki hemcinslerinden çok daha fazla pornografiye yönelmektedir. bir çok evli kadın, kocasının kendisinden kabul edilmesi zor cinsel talepleri fantezi adı altında istediğini belirtmektedir. kendi özelimde, yan dairemde birkaç ay kadar trans seks işçileri oturdu ve sabahın 6'larına kadar giren çıkan erkeklerin haddi hesabı yoktu.

evet pornografinin evli erkekleri yönlendirdiği tek tuzak, keşke sadece eşini beğenmeme ve cinsel ihtiyaçlarını farklı kadınlarla giderme olsaydı. ancak pornografi mantığı içerisinde normalleştirilen ve adeta kendi içinde fanatikleri bulunan '' an.l seks'' türü, evliliklere dinamit koyuyor. hazreti peygamber'den (sav) rivayet edilen bir hadis-i şerif'te lut kavminin, erkeklere cinsel olarak yönelmeden 40 sene önce evvela kendi eşlerine arkadan yöneldiklerine dair bir ibare buyuruluyor.

aslında bakılırsa evli kadınların dikkat etmesi gereken bugünün deyimiyle bazı kırmızı bayraklar var. özellikle kocanız sizinle artık eskisi kadar ilişkiye girmiyorsa, ilişki sırasında reddetmenize rağmen inatla ters ilişki talep ediyorsa, kadınlık ve eş olma onuruna ters düşen teklifleri fantezi adı altında size yedirmeye çalışıyorsa radarlarınızı açık tutmanızı öneririm. hele ki size dışarıda kışkırtıcı giyinmeniz konusunda telkinlerde bulunuyor veya başka erkeklerden bahsediyorsa ve siz de onuruna düşkün bir kadınsanız, alarm zilleri çalıyor demektir.

porno izleyen erkeğin düşeceği en hafif tuzak, eşini yetersiz görüp, maddi gücü nispetince karısını başka kadınlarla aldatmak olacaktır. eşinizin bu tür yayınları izlemesine tolerans göstermeyin. gerekirse tedavi ettirin. siz ona yetmelisiniz.
devamını gör...

kıyafet
makyaj malzemesi
yemek
tatlı

bir evden çıkmak en az 5 binlik ediyor insanı. neyse 10 gün iş/ ev rutini ancak toparlar beni.
devamını gör...

(bkz: menem türk)
devamını gör...

okulu, sağlık ocağı ve bakkalı bile olmayan bir köyde büyümek. dağdan şehre indiğimi söylemiş miydim? hey gidi hey.
devamını gör...

scan makinesi
devamını gör...

mandalina/ portakal bahçesi satın almak, yetiştirmek, ticaretini yapmak.
portakal/ mandalina tarlama brandalı bir çiftlik evi yaptırmak.
arazı aracı almak.
şimdilik bu hayallerin sadece manavdan portakal/ mandalina alma kısmını gerçekleştiriyorum ama olsun, “hayaletmek başarmanın yarısıdır.” ya da o; “ başlamak bitirmenin yarısı mıydı?”
neyse şimdilik evde 2 kilo portakalım var çok şükür…
devamını gör...

80 yaşındaki mircea lucescu'nun bugün antrenman sırasında bilincini kaybederek yere yığılması sonucu gerçekleşmiş olay. şu an durumu iyiymiş, hastanede müşaade altında tutulacakmış.

kaynak: ntvspor.net
devamını gör...

tam 25 yıldır akp yanlısı işler yapan dövlet kanalı. verdiğimiz vergi ile bizi zikiyorlar afedersin.
devamını gör...

saatlerin bir saat ileri alınmasıyla bugün gerçekleşendir. türkiye ile aramızdaki saat farkı ikiydi, bire düştü.

kaynak: sozcu.com.tr
devamını gör...

çocuğun türk'üm ben derken sesindeki eminlik, özgüven beni benden alıyor:

youtube.com/shorts/DTr3NKsd...
devamını gör...

(bkz: benzin)
devamını gör...

köpek eğitim merkezindeyiz, gel oğlum, atla oğlum, aferin filan diyorlar, teyyy kıs kıs kıs dedim, herkes bana dönüp buz kesildi.
devamını gör...

ölüm hiçliktir..
ne iyi, ne kötüdür.
kimine göre iyi, kimine göre kötüdür.
huzursuz bir yaşam için kurtuluş olabilir. kötülük bir yerde vurur yüze, tolstoy'un söylediği gibi:

kötü olan ölüm değil, eksik yaşanmışlıktır.
devamını gör...

neden olduğunu anlayamadığım şehirlerden biri.
devamını gör...

az evvel günlük koşular için aldım
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel


“insanlar geçer, zeytin ağaçları kalır.”

#zeytinimedokunma
devamını gör...

#3940842
tam da benzer şeyler yazmak için gelmiştim. *

lütfen yağmasın artık bizim barajlar doldu taşıyor. ihtiyacı olan yerlere yönlendirelim. ve bastı bu havalar.
devamını gör...

cebinden verecekse evet ama devletten çıkacaksa hayır.
devamını gör...

şimdi küfür etsem yarısı boşa gider. ondan;

başına gelmeden bu kadar kolay atıp tutmak hangi insan evladının harcıdır desek, ahaaa da bu turler... pardon insan dedim ama(!)

yazık...
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim