zaman tüneli

kardeşlerime güzel bir ziyafet sofrası hazırlardım. yemeğin içine aşırı susatan bir madde koyardım ama etkisi biraz sonra gözükmeli. ardından ayarlanan 7 cariye ile odalarına çekilirlerdi, odadada zehirli su olurdu. kurduğum senaryoya bak, hintliler bile daha iyisini yazar, kesin ilk ben ölürüm bu kafayla.
devamını gör...

bebeğimi emziriyorum.
devamını gör...

profiline kendi fotoğrafını koyan yazar iticiliğine yeniden kavuştum. yaşasın itici olmak. çekici naapıcaksın? çivi mi çakıcaksın?

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

herkesin hikayesi ayrı:


bir sabah marmaray bi turlu gelmedi.
ise gec kalıcam belli.
ben de battı balık yan gider dedim.
taksim de indim.
ara cafeye gittim.
yunan usulu avakadolu peynirli bi pita yedim.
cay ictim.
o cay cok lezzetliydi.
aheste aheste istiklal de yurudum.
metroya bindim ise geldim.

iki sene evvel filan oluyor bu.

o sabah cok guzeldi iste.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kız kardeşin varsa ve yabancı bir erkeğin vucut sıvısının çamaşır makinasında tüm ailenin giysilerine homojen olarak bulaşmasını istemiyorsan sangar, kimsenin bacısını nikahsız olarak öpme! bu tabirimin zoruna giden bir luayikçi ilişki evladı vardı. kayboldu.

atloloşu, yediğin bokun karşılığı bu! luayik ilişkinin misillemesi ağırdır!
devamını gör...

rektum/makadın 3.5 atması ile sonuçlanacak olası bir hedeydi eskiden demişti rahmetli muşlettin amca.
devamını gör...

çok az kişi kaldık, neden böyle oldu ki, illüminatiyi kuralım burada bari ama bize her ülkeden temsilci lazım, olmazsa ben herkese göz kulak olurum. fena değiliz bence:) iyi gitti sanki.
devamını gör...

- gül şimdi, hımmm gülmen bile sert, güldüğün zaman bile şu surat yumuşamıyor yalan mı hüsnü?
devamını gör...

yenisi bu, biraz bunu kullanacam instangram postundan çaldım.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

ben fero sevgiler, orman kanunları ve beyaz zenci. madonnanın yağlı zencisi2 vardı ekşide, bilenler varsa selam söylesin. şimdi mor minder, patron ve levbel c5 falan, sago ceza falan neyse de? defacto ve siz ne alaka aga??? reckolll veya gazapizm bir şey demiyorum, şehinşah eh hadi, bu özcan’la rep eden kardeş hani çevreyi seven. bizi temiz yüzlüler kirletti çocuklar. pan varya hani şu peter siz bilirsiniz, kris ya da baroni diyeyim, ronald regan ya da mesihi bir de domaltuuu. offf nas alll nasr, erbağa var ya rabia, ruhi bu cürrret be suyunumuza gitmiyorsunuzzz, okuyorsunuz ama çok konuşuyorsunuzzz. gidin kuantum mekaniği öğrenin, siz de fizik 0 çünkü.
devamını gör...

ulan uludağcılar
devamını gör...

haz ile tatmini ayırt etmekte güçlük çekiyorum bazen.

defterime 10 sayfa: "her tatmin haz verir ama her haz tatmin vermez" diye yazmalıyım sanırım.
devamını gör...

sözlüğe süpersonik fettah füzesi gibi düşen fotoğraftan sonra herkesin sığınaklara girmesi sebebi ile gerçekleşmiştir.
devamını gör...

defter diye okudugum icin bunu atmaya karar verdim
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

nursuzluğumdan mütevellit vuku bulan meymenetsizliktir.
devamını gör...

ayda yılda bir de olsa güzel şeylerin olması.
devamını gör...

butun eski sevgililerin kafası karısıktır. ihih.
yeni romanımın adı?
nassı?

basımda bi tatlı bela eski sevgili var.
arada ortadan kayboluyor. sonra geri geliyor. senin gibisi yok diyor. sonra gene kayboluyor. sonra gene ortaya cıkıyor. sen omurluk kankamsın diyor ama sonra cıplak fotograf atıyor. sonra yine kayboluyor.

ihih. butun eski sevgililerin kafası karısıktır.
devamını gör...

bu gece bir resim girildikten sonra #3946233 olan şaşırtıcı durumdur.

gerçi resme bakınca 'çok ta şaşırtıcı değil' denebilir. kimse resim girmedi ardından. hayret.

haklı olunabilir de. hahahaaa
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim