zaman tüneli

şoyle bir diyalogum var benim

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

sadece kedi fotileri için kullandığım platform.
çok sevgili 17 takipçim* ve ben bu durumdan memnunuz diye düşünüyorum.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

kışkış cinler kış kış, yallah cinler yallah.
cin çık cin çık cin çık.
devamını gör...

modası geçti artık instagram mı kaldı allasen 2015 yılında mısınız.
devamını gör...

külotlu çorap giyen erkekten daha gaydir.
devamını gör...

yatak odasına girdiğinde sevgilinle seviştiğini görsen bişe yapamazsın napcan meyve bıçağı ile kaplan mı öldürecen.
devamını gör...

yazar oldunuz mesajı almıştım.
devamını gör...

frontofhouse
devamını gör...

"dertliyim ruhuma hicranımı sardım da yine
inlerim, şimdi uzaklarda solan gün gibiyim
gecenin rengini kattım içimin matemine
sönen ümit ile günden güne ölgün gibiyim"

buradan
devamını gör...

bir daha geleceğimi sanmıyorum ondan ne desem yalan olur.
devamını gör...

o yürüyüş, şöyle bir yürüyüş olabilir. bay kemal’in mahkeme kararıyla partinin başına geçmesi, yeni anayasaya destek vererek cumhurbaşkanımızın kollarına koşması ve cumhur ittifakına katılması… benim perinçek’ten, hüdapar’dan, sinan oğan’dan ne eksiğim var diyor ve %2,5’la iktidara ortak olan bir chp inşa ediyor.

o sırada imamoğlu-özel liderliğindeki shp filizleniyor ve %28-30 bandına yerleşerek 2032’daki “bu seçim son seçim ona göre” seçimine hazırlanıyor.
devamını gör...

dış görünüş olarak bayağı karizmatik bir hayvan evde besleyeceksin bunu.
devamını gör...

insanlık hali herkesin başına gelebilir.
devamını gör...

kendim dışında seslenebileceğim ya da kaos yaratabileceğim kimseyi bulamadığım için yine kendime sesleneceğim.

sen ve kafanın içindekiler tam bir malsınız.
devamını gör...

ülkü ocakları milliyetçimiymiş?

(bkz: lan bırak)

işte solcular zamanında nasıl sscb nin köpeği ise bunlar da natonun itiydi bunlar kazandı aradaki fark o yoksa birbirlerinden yoktur farkları.
devamını gör...

kademeli emeklilik gelse bile çalışmaya devam etmeyi düşünüyorum. işe gitmek benim için yaşamsal bir faaliyet demek. her sabah kalkıp hazırlanma motivasyonu.. ben emek vermeyi ve verdiğim emeklerin karşılığında sonuçlar görmeyi seviyorum. çocuklar büyüyüp gittikten sonra ben neyle uğraşıp hem beynen hem de bedenen enerji harcayacağım? bu konuyu sanırım almanların bakış açısıyla değerlendiriyorum. işsiz insan olmakla kimse sınanmasın isterim.
devamını gör...

devlet bahçeli, ülkü ocakları'nın düzenlediği gençlik kurultayında, "ülkü ocakları terbiye kapısıdır. ülkü ocakları irfan eşiğidir. ülkü ocakları sığınaktır. ülkü ocakları mekteptir" demiş.
bahçeli'nin övgüler yağdırdığı bu (b:mektebin) kanlı ve karanlık tarihini hepimiz biliyoruz.
kriminal olarak kanıtlanmış olan ve ilk aklıma gelenler;
bahçelievler katliamı
abdi ipekçi suikastı
doğan öz suikastı
çorum ve maraş katliamları

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel

kendini milliyetçi olarak tanımlayan bu grup, çetecilik, uyuşturucu gibi tüm karanlık işlerin merkezine yerleşmiş tam bir düzen aparatıdır.
şimdi ise bambaşka bir misyon üstlenmiş durumdalar..
bahçeli bu sözleri ile ancak z kuşağını kandırabilir.

buradan
devamını gör...

#3981338
ben yeni bi deliyle tanışmadım ama çok tuhaf bir hikâye dinledim abicim. bi ara paylaşmak isterim. nutkum tutuldu belki senin de tutulur...
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim