zaman tüneli

yüzümüzden tebessümün eksik olmadığı bir gün olsun dileklerimizle, günaydın herkese.
devamını gör...

mesaj!
devamını gör...

#3334726
bakın bu tespitimin ne kadar hakkı olduğu dün de kanıtlandı.
radyodan uzak durun.
devamını gör...

çikolotalı süt.
devamını gör...

benim oralet.
devamını gör...

katılmadığım motto.

doğrusu: yoldaş yoldaşa yürüyemez! * *
devamını gör...

akçadağlı dayı, keşke daş atsaydın. önceden cebinizde taş taşıdığınız rivayet ediliyordu, artık korkarım elinizde demir sopayla dolaşıyorsunuz.
devamını gör...

işim gücüm budur benim,
gökyüzünü boyarım her sabah.
hepiniz uykudayken.
uyanır bakarsınız ki mavi.

deniz yırtılır kimi zaman,
bilmezsiniz kim diker;
ben dikerim.

dalga geçerim kimi zaman da,
o da benim vazifem;
bir baş düşünürüm başımda,
bir mide düşünürüm midemde,
bir ayak düşünürüm ayağımda,
ne haltedeceğimi bilemem
orhan veli
devamını gör...

yakşaşık 20 yaşından beri gördüğüm bazı rüyalar çılıyor. ilk defalarunda ateisttim. canım tanrım bana sırtını dönmedi. hikmetinden süal olunmaz.
devamını gör...

yakşaşık 20 yaşından beri gördüğüm bazı rüyalar çılıyor. ilk defalarunda ateisttim. canım tanrım bana sırtını dönmedi. hikmetinden süal olunmaz.
devamını gör...

eğer bütünün zararına ise bilerek ya da bilmiyerek sonsız bir yokoşuşa sebep oluyorsa. o renkler ve simgeler değişir bambaşka bir resim olur.
bir artı bir 2 dir ama daima 2 değildir. it is true
devamını gör...

3 semavi din ve şamanim ve de budizme inanıyorum. ramazanda da aleviyim. yaşıyabiliyorsam onlar sayesinde.
devamını gör...

müzik dinlemek. uyumak ve dua etmek.
devamını gör...

herkesin kendince metodları olan.

ben dusa girerim. dus iyi geliyor bana. sonra da uyurum. uyuyabildigim kadar uyurum.
devamını gör...

iyi ki odaklanamıyosun ablacım ya.. çok şükür
devamını gör...

iki ara verelim dedik olanlara bak. neyse yatıyorum ben iyi geceler, ortalık sıkıntılı.
devamını gör...

türk halkının çok cahil olduğunu düşünmeye başladım. tabii azınlık olan bir çoğunluk illa ki var fakat bahsettiğim genel bağnazlığın yüksekliği...

burada bir çok şey birbirine girecek. bu yüzden açıklamak istiyorum: bağnazlık dini inancı olan insanlara yönettiğim bir kalıp değil.

bağnazlık, her konuda içler acısı halde olmamıza rağmen hala halka yapılan haksızlıkları görmeyen ya da zengin kalabilmek- olabilmek için içinde bulunduğu gerçekliğe gözlerini kapatan insanları kapsıyor. buna bencillik mi dersiniz, para hırsımı dersiniz yoksa liyakatsizlik- sadakatsizlik.. siz seçin.

bu insanlarla aynı coğrafya içinde ve aynı ulusal kimliğin altında yaşamak beni fazlasıyla üzüyor. iletişim kuramıyorsunuz, hiçbir şeyi gösteremiyorsunuz, anlatsanız da anlamıyorlar... daha da kötüsü anlamak işlerine gelmiyor... korudukları düşünceleri var.. ( çoğu gerçek bile değil)

gerçekten batı'dan çok gerideyiz.

atatürk doğru söylemiş: " en büyük düşmanınız cehalettir, onu yok ediniz" ve "en büyük savaş, cehalete karşı yapılan savaştır."
devamını gör...

sonra bi de gonul koyuyorsunuz. cok basıma geliyor bu.
ben sevgilim varken baskasına odaklanamıyorum ki.
yapım musait degil.
devamını gör...

beta bacım ve sen...
kalbim paramparça...
devamını gör...

bence popüler olmasının sebebi sadece bir repliğin içerisinde kulağa güzel gelmesidir. "oralet" lezzetli bir içecek türü değildir. ağız tadı tabi ki bireyseldir ama her türlü farklı içeçek türüne açık biri olarak, onun tadını beğenmem.

ilk olarak 1960'da eczacıbaşı tarafından, portakal aromasıyla piyasaya sürülmüştü. o günden beridir toplumumuzda adıyla ve tadıyla bilinir.

yine de.. bir oraleti bir de lohusa şerbetini hiç sevemedim.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim