zaman tüneli

mükemmel ötesi...

devamını gör...

üzücü yaa
devamını gör...

manga ile sözlüğe veda? eden enişte. büyüğümüz.

d.g.k.o sen de mi başak burcusun? ehe.

(bkz: hoçça galın gidiyom ben)
devamını gör...

#4062919

soru 1: empati, dürüstlük, sadakat ve açık iletişim gibi bir kadında aradığım temel karakter özelliklerinin büyük çoğunluğunu kendi hayatımda da uygulamaya ve taşımaya özen gösteriyorum. kendimde olmayan bir dürüstlüğü veya anlayışı karşı taraftan beklemek samimi bir yaklaşım olmaz.

​soru 2: "erkek adam" kavramı benim için biyolojik bir üstünlük ya da güç gösterisi değil; sözünün arkasında duran, sorumluluk alan, adaletli ve zayıfı koruyan olgun insandır. bunu bana tek bir kişi öğretmedi; yaşadığım tecrübeler, hata yaptığım anlar ve hayatımda iz bırakan dürüst insanların duruşu şekillendirdi.

​soru 3: bu tanımı kalıplaşmış ezberleri veya toplumun dayattığı alışkanlıkları savunmak için bir kalkan olarak kullanmıyorum. bir insanın kendi değerlerinin ve karakterinin arkasında durması ile sorgulamadığı öğretileri "erkeklik" adı altında pazarlaması arasında büyük bir fark vardır; önemli olan alışkanlıkların kölesi olmak değil, doğru duruşu koruyabilmektir.

​soru 4: insan olmanın getirdiği hatalar, sınırlar ve özgürlükler konusunda kendime tanıdığım her türlü toleransı ve saygıyı bir kadına da aynen tanırım. adaletin ve saygının olmadığı bir yerde cinsiyet üzerinden farklı standartlar uygulamak sadece çifte standart yaratır.
devamını gör...

bugün benim doğum günüm güzel bir gün geçirmek varken yordum kalbimi.


hayat bu işte
kanatlanıp uçmak dururken
dört duvar içinde hapsolursun
yaşamak için bir sebep ararken
ölmek için bulursun.


gerçekten elveda sözlük.
devamını gör...

niye sen aklını kiraya mı verdin canım. abartmayın şu hanımcılık davalarını.
devamını gör...

55 yaş üzeri yazarları tespit başlığı.
devamını gör...

#4062919
1- hiç birini - memem yok ve kalçalarım kıvrımlı değil.

2- erkek adam diye bişi yok. varsa kadın karı diye bişey de olmalı

3- demiyorum

4-kendime tolerans tanımıyorum
devamını gör...

hak teslim etmekte çekimser olmayan erkektir. hanımının hayattaki mücadelesinden etkilenmiş ve hanımının kendi hayatında kapladığı alanın büyüklüğünü ve etkisini gören vefalı erkek söylemidir bu...

hanım az buz şey değildir. bunu görebilmek ve itiraf edebilmek her erkeğin harcı değildir.
devamını gör...

ilişkilerde son sözü hep erkek söyler. "sen nasıl istersen aşkım" der ve sonra çıt çıkarmaz.
devamını gör...

insanlar birçok şeyi şaka kisvesi altına gizlemeyi sever. şakalarında gerçeklik olduğundan kendilerinin bile haberi olmaz, olmasını istemez.
devamını gör...

arkadaslar isterseniz ciddi isterseniz sadece hosca vakit gecirmek icin hayatiniza bir kadin almak gibi bir secenek var. kadin ayagi muhim bir mefhum, ihmal edilmemeli.
devamını gör...

o herif, o yaşına kadar gayretullah nedir anlamamışsa
ve
asıl bu güne kadar, kendi yaptıklarının gayretullaha dokunmayacağına inanıyorsa..................
ulu orta, orada burada... birde böyle laflar da konuşuyorsa ?
böyle adamlara
(bkz: koy götüne rahvan gitsin)
denir.
devamını gör...

halk musikimizin nadide örneklerinden birini icra ederken çevresine neşe saçmayı başaran bir hanım olduğunu gösterir.

hem egzotik hem folklörik bir yâriniz vardır işte. daha ne?
devamını gör...

her kadının iltifatı çok güzeldir. çünkü bana iltifat ediyor. cinsiyeti de erkek değil. daha ne olsun?

dün doktora gittik ve ay sen çocuk gibisin nasıl çocuk yaptın dedi doktor hanım. ne kadar genç annen var ne kadar şanslısın dedi kızıma. yaşımı söyleyemedim, utandım. ama nasıl mutlu oldum, nasıl mutlu oldum. hihiheğeğe teşekkürler gibi garip bir tepki verdim. (başı okşanan fukara köpek) gerçi kadın başka ne diyebilir ki? boy desen yok, meme yok, göt yok, kadına benzer bir yerimiz yok. tıfıl bir liseli gibi ortalarda dolaşıyoruz. bak şimdi bunu yazarken üzerimdeki 12 yaş tişörtten utandım. neyim var lan benim? pü, rezil karı. bir de mutlu oluyorsun. yıkıl.
devamını gör...

bitti gitti, erkek adamın söyleyebileceği mühür sözlerden biridir bu.

kadınım ne derse o. diyebilecek yürek herkeste bulunmaz.
devamını gör...

en yakışıklı 3 erkeği de ifşa olsa keşke : d
devamını gör...

geceler yine kimsesiz
deli aşkının sonu var mıdır?
diye sormadan severim seni
acı dinmeden, gece bitmeden
yola düşmeden bulurum seni
bana yâr mıdır, adı var mıdır?
diye sormadan bilirim seni
göze girmeden, dile gelmeden
yüze gülmeden severim seni..
ah sevdiğim, ner'desin, kimdesin?
sana sormaya varmıyor dilim..
devamını gör...

9 kere ölüm.

(bkz: kediler dokuz canlı)
devamını gör...

başlığa gel başlığa, kadınlar hakkında başlık açılacaksa böyle açılmakı işte.

sözlüğün en güzel kadını kim'den daha hoş bir arayıştır bu...

yüreği yeten versin cevabını... haaa, benim cevabım malumunuz veçile ortada.
siz de kendi beğendiklerinizi yazın.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim