zaman tüneli

herkeste güzel güzel silahlar varken bu adama sopa düşmesi bence son derece haksız ve komiktir.

leonardo'ya bak mesela, çift kılıcı var, bunda ise haydar var. yazık. ben olsam splinter ustaya serzenişte bulunurdum, "hoca ayıp olmuyor mu?" diye.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bratz bebek.
çok da istememişim bu arada. çok istesem alırdım. para biriktirip istediğim her şeyi alabildiğim bi hayatım vardı.
devamını gör...

yine çoğaldı sancılar,
sevinir yancılar.
çok mu zor iki kelime?

sen mi yaralısın,
ben mi karalıyım?
aşk mı bu? adı yok.
suyun bile tadı yok.


neys’ o bunu hep yapıyor.

devamını gör...

keko ve dizo rap.

duz turkce rap’ten bahsetmiyorum. uzi, blok3, lvbel c5, heijan, koksal gibi it ve ugursuz herifleri zevkle dinliyorum ne yazik ki.
devamını gör...

bi sen eksiktin bora.

kaybolursam adım çıkarmış serseriye. navigasyonsuz bir hiç olan ben’e fazla bir söz.
kim çeker nazımı söyle?!
devamını gör...

hoş döndün eoo!
devamını gör...

eşlerini koruyan, gözeten, idare edebilen, yönetebilen erkeklerin sıfatı olan, arapça bir kelimedir.
eşiyle kazancını ve her şeyini paylaşan, eşinin onun iyi kötü her şeyini muhafaza edip sakladığı kimseler için yapılan bir tanım.
devamını gör...

#4079764

inanmayın, sözlüğün 31'cilerine donsuz şıpagat atacak ve sonra kendi deyimi ile "dam benim göt benim" diye ortalıkta gezinecek!
devamını gör...

sıcak bir şaraptır.
devamını gör...

son 3 yıldır türkçe rap.
abugat diye birini keşfettim. varın siz düşünün.
devamını gör...

kötü.

birkaç saat evvel hızlı ve öfkeli tokyo yarışı filmini izledim. belki en son izlememin üzerinden 13-14 sene geçmiştir. 20 yıllık film. efsane şarkısını ve konusunu hiç unutmamisim. ondan önce de bir joker patlattım. görece daha yeni ama onu unutmuşum mesela.
neyse. filmin etkisiyle arabayı satıp üzerine ekleyip bir de kredi patlatıp 2.0 motorlu sedan almayı hatta coupe almaya falan niyetlendim. tüm bunlar yarım saat içerisinde oldu. vazgeçtim tabi.
altımda lamborghini olsa ne değişecek ? türkiye şartlarında anca şehir içi vitrin arabası olur. yol kalitesizliği, her yerde radar ve eds'ler. abv.
sonra bu ülkede drone satışının yasal ama uçurmanın yasak olduğunu da hatırladım.

cidden bu ülkede zengin olmakla aynı maddi standartlar ile başka bir batı ülkesinde zengin olmak bambaşka şeyler.
siyasal islam, çürümüş muhalefet derken yaprak gibi bir hayat yaşayıp ölücez amk.
devamını gör...

gözlerinde ayrılık var
o kadar ucuz değil bu


yaksaydın deblüduman? * neys’ ucuzmuş.
devamını gör...

karşımdaki buna sahipse çok eğleniyorum, boku da yedi btw *. tartışmayı bir noktaya kadar hararetlendiriyorum. tam kazandı sanıyor, tiradını atıyor, "bence öyle değil" diyorum. o uzattıkça ben kısaltıyorum yanıtlarımı. son cümleyi söyledim sanıyor, tam o esnada düşünüyor gibi yapıp "tamam" diyorum akdhjw. hadi bakiiim :d.

sövenler oldu, karşımda delirdiler. "ayıp ama" dedim. :d.
devamını gör...

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

en güzel yanlarından biri de her bölümün ikibuçuk saat uzunluğunda sinema şöleni olmasıdır. dünyada bu açıdan da eşsizler. her hafta bir sinema filmi sunuyorlar resmen.
devamını gör...

ben de anlayamadım sanırım.

sevme beni,
senin sevmelerine kalmadım
tutma elimi
gecelerce için için ağlamadım


devamını gör...

bu akşam güzelce soslanmış vıcık vıcık makarna yedim. yanında harika bir et ve bira da vardı. işte mutluluğumun bu günkü nedeni bu.
devamını gör...

arşi kardeşimin hezeyanlarına güldüm az önce.
birkaç dakika oldu olmadı.
devamını gör...

#4079049
bu kel ve çirkin adam yalan söylüyor. bir yere döküldüğüm yok. işimiz var gücümüz var. sözlük 31ciliği dışında meşgalelerimiz vardı, gittik geldik.
söylediği 10 lafın 11i kendi sanrıları olduğu için bu adama itibar etmeyiniz.
devamını gör...

aklım zat’ı şahanede,
artık kalmadı bir bahane de,
şans ne gezer divanede?


*
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim