zaman tüneli

rte dıj güjler dedikçe bi gülme tutmuyor değil.
devamını gör...

eko sen misin? giden, gidemiyor malum.

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

güzel mi değil mi bilmiyorum ama bir bayan kadını olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...

her gün başka bir rezaleti ortaya saçılıyor ama reisin dediğine göre dıj güjler ona ceza verilmesini engelliyormuş.
devamını gör...

(bkz: enişte)
devamını gör...

bugün pazar… kahvaltı seremonisi. uzun zamandır ailemden uzakta, ailemin diğer yarısıyla yapıyorum kahvaltıyı. kardeşimin eşi hazırlamış, ben de elimden geldiğince yardım ettim.

şöyle bir sofraya bakınca, “gözünü seveyim türk mutfağının” demeden edemedim. zeytinler, peynirler, domatesler, çeşit çeşit şeyler… derken somon gördüm.
“çiğ mi o?” diye sordum.
“yok, tütsülenmiş,” dedi.

ufak tefek atıştırdım, “eline sağlık güzelim,” deyip kalktım. tam o sırada arkamdan, o kendine has flemenk aksanıyla
“ablaaa… doydun mu sen?”

“eline sağlık güzelim,” diyebildim sadece. *

şimdi daha iyi anlıyorum türkiye’ye geldiklerinde yapılan her şeyi neden bayıla bayıla yediklerini…

insanın damak hafızası da memleket özlemi gibi bir şey galiba. mutfak kültürü yok, her şey devşirme.
devamını gör...

vakia 68. içtiğiniz suya ne dersiniz?! 69. siz mi onu buluttan indirdiniz, yoksa indiren biz miyiz? 70. dileseydik onu acı bir su yapardık. o halde şükretseydiniz ya!..
devamını gör...

senden yaprak olmaz.


tutamadım kusura bakma, şahsi değil.
devamını gör...

bir arkadas reels paylasmıs:

bi tane guzelce balerin kız var. koltukta otururken ayagını kafasına degdiriyor filan. kitap okuyor bir yandan. sonra evde temizlik yapıyor. yemek yapıyor.

altında is this your dreamgirl yazıyor.

sesli guldum allah affetsin;)
devamını gör...

#4079764 ulan kitapsız karı, sen hangi yüzle döndün ? bir de bana çirkin demiş. hiç şu şeytan sıçmış sıfatına baktın mı ? giydiğin tayttan gelen hpv kokusundan burada kaç tane abazan rahmet-i rahman'a kavuştu. bir de onca köylülüğün üzerine sırf bir bedenini senelerce erkeklere meze etmenin hıncıyla burada feminizm, kadın hakları, tacizci erkekler diye kafa ütüledin de simurg freud bana tacizde bulunuldu deyince, ''kadının beyanı esastır'' ilkesini bir tarafa bırakıp, hemen ağa maho'ya yanlayan bilo gibi muktedirin yanında yer aldın. tekrar hoş geldin, cimaya devam.
devamını gör...

gerçek felsefedir ve kaynağı da kuran'dır, evrendeki tüm ayetler ve de aklımızdır:

emre1974tr.blogspot.com/

www.kurandakidin.com/
devamını gör...

"fonfon fatma 60 kişi soktuysa reis kaç kişi sokmuştur?" buyrun size doğru orantı ile çözülebilecek bir kpss sorusu.
gerçi kpss'de böyle basit sorular sormuyolar. siz kazanamayın diye integralin türevini aldırıp, arka kapıdan kendi sülalelerini kpss'siz kamuya yerleştiriyorlar.
devamını gör...

benim en etkili ozelliklerimden biri merak. merak ediyorum. hep okumak, daha cok bilmek istiyorum. 1200 kitap okumusum simdiye kadar.
iki universite mezuniyetim var. iki lise mezuniyetim var. iki universite terkim var. hedefimde uc yeni diploma daha var.
ogrenmek bana cok eglenceli bir oyun gibi geliyor.

ama bir adamı seversem ilk refleksim ona cicili bicili sofra hazırlamak. sevgi dilimden biri.

ikisi de olsun;)
devamını gör...

sevgili eczacı etnik götü yalayacağına seçim listelerine daha iyi odaklansaydı popülist adaylar yerine yerel ve saygın kişileri aday yapsaydı bugün böyle olmazdı.
cemil tugay nereli ? vanlı. 20 senedir chp'nin izmir politikası eşeği aday yapsak yine oy verirler oldu. ki ben daha geçen gün bu başlığa ve izmir başlığına iki entry girdim. en kötü köy yollarının bile izmir'deki yollardan daha iyi olduğunu söyledim. altyapı da öyle. tüm belediyeyi sanki izmir'de adam kalmamış gibi tuncelilerle doldurdular. hatta aylar önce dövme yapmak için bir adrese giderken taksici tuncelili yeni taşınan bir aileyi götürdüğünü belediyede işe gireceklerini söylediğinde şaşırmamıştım.
bilen bilir izmir havalimanı yolunda yolun sağ tarafında belki 10 senedir havan mermisi patlamış gibi bir çukur var. yolu bilmeyen ve gece seyahat eden çok kişinin lastiğini ve ön alt takımını götüren bir çukur hehehe. hala yapılmadı.
cemil tugayın ise selefi gibi izmir'e çaktığı bir tane çivi yok.
ya dostlar böyle. romantik sol edebiyatı kasmak yerine pragmatik yaklaşıyorum ben. akp'ye geçerse sırf akp kendini göstermek için 2 dönemde izmir'i toplar. ki açık olayım tüm ülke çapında akp'ye geçmesini istediğim tek yer de izmir. çünkü çok kötü durumda.
bu arada belediyedeki hem yeni partili hem chp'li kadrolar belediyenin akp'ye geçmesi için uğraşıyor. neden mi ? çünkü kadrolar değişecek ve herkes kendi yakınını işe sokacak. çünkü türkiye'de belediyede çalışıp doktorla aynı maaşı ve sosyal hakları alan sayılı belediyelerden izmir. memuriyetten daha kazançlı.
benim kulağıma gelen partici abilerden duyduğum şey ise ayın 7'si ile 10'u arası bir sürpriz yaşanacağı.
bu entryin altına gelip aktrol olduğumu ima eden olursa da onu bulur leğen götlü anasını disipline edene kadar kötü şeyler yaparım. ezberden konuşmayın. çalışan adamları destekleyin.
ferdi zeyrek'in ölümü hala şaibeli ama genel baskaninizin derdi selonun özgürlüğü. gidin ona ağlayın. bana değil.
devamını gör...

bak arkadaş o zamanki ziyaretimde tek başıma 1+1 çok temiz ve düzenli full + full döşeli yüksel caddesi yukarısında bayındır'da bir daire kiralamış 1 hafta kalmışım, hayatımın iki aşkıyla da ayrı ayrı date yapmışım, istediğim yemeği yemişim, votkanın smirnofundan 1 koca şişe alıp, dibine kadar içip, iki date'imin de içine sıçmışım, güya bir arkadaşımın babasının cenazesine gelmişim ama katılmamışım, bunları yapmışım, o zamanın kuş kadar mühendis maaşıyla bunları yapmış olmak şimdi hayalmiş gibi geliyor. daha doğrusu bunları yapmış olmam şu an saçma bir rüya gibi. nereden nereye, eed.
devamını gör...

seher yıldızı veya tutku 5 numara, beyaz. senede bir müşteri çıkar diye takım taklavatı sıkan o gavur donlarını giyemem.
devamını gör...

günaydın.
devamını gör...

60 kisiyi sinavsiz devlet memuru yapmis
garibanin cocuklari kpps ve atanma diye ugrasirken yedigi haklardan otoban olmus

bu yuzden ateistim iste
ne ilahi adalet var ne de bir sonucu
yaptiklariyla kaliyorlar
devamını gör...

üvey anneannem oğlunu abugat oğlum diye severdi, ewd.
devamını gör...

yeter ki ıslak ıslak bakma öyle, ewd.
devamını gör...
daha fazla yükle

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim