akıl almaz şeyler oluyor. birileri bir teröristi meclise davet ediyor. dünyanın neresinde olur bu. hangi sebeple olursa olsun bu nasıl söylenir aklım almıyor bir çok insanında aklı almadı zaten.millet korkudan yazamıyor bile peh hale bak.
devamını gör...
meclisten terörist başına sayın denilip mektubu okunurken bu günlerin geleceği belliydi.
devamını gör...
türk milletinin çok uzun süredir hissettikleri bugün zirveye ulaştı diyelim biz buna. tehlikeli deneyler bunlar.
devamını gör...
hiçbir şey ifade etmedi benim için .

zaten verdiği zararı verdi. alacağını aldı zamanında. şimdi arkasından "kötü bilirdik" yazanlar ,zamanında türkçe olimpiyatlarını övüyorlardı.

bunları hep aydınlarımız yazdı ama o zaman kimse dinlemedi.

ölmüş kalmış ne fark eder ki? verdiği zarar bu ülkede devlet kurumlarına olan güveni öldürdü.
devamını gör...
bahçeli gündemi sert bir şekilde değiştirmişken perde arkasında kimsenin bilmesini istemedikleri bir şeyler karıştırdıklarını düşünüyorum hala. ya da çok paranoyaklaştım.
devamını gör...
ne desem gg;

yıllarca solcular. sosyalistler her terörist muhabbetinde kürt vatandaşları ile bağdaştırarak vereceği zararı bu insanlara verdiler.

şimdi de pyd suriye de düzenli ordu kurmuşsun, pkk ilk barış sürecindeki gibi eylem yapamayacak haldeyken devlet bahçeli denen şerefsiz 40.000 kişinin katilini gazi meclise sokmaya çalışıyor.

yenidoğan çetesinin lideri "türk" bebekleri öldürmeyi mübah görüyor. bu ülke de hastanede 3 kuruş için çocuklar öldürülüyor. akp ve mhp oyları ile araştırma red ediliyor.

ne hissedelim? alayınızı keserim sabaha bir şey hatırlamam mı diyeyim? ulan bu ülkenin vatandaşları suri,afgan pakistan, pkk/deliler den sonra 5 ci sınıfa düşmüş. ne yapalım yolun ortasında sizi mi keselim? ülkeyi kurtarmak için iç savaş mı çıkartalım ne yapalım?

ben böyle ülkenin izzeti itibarını silkeyim, mevcut siyasi erklerin meclise girmesinde oy vermek dahil payı olanın da beyninden şüphe edeyim kendim dahil.

bu ülke siyasetle falan kurtulmaz.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
bu millet bir şey hissetme özelliğini, bebeklerin öldürüldüğü gün kaybetmemistir!
ne alaka, nasıl, ne diyorsun diyeceksiniz...

dersiniz tabi, çünkü siz milletin ne dediğine değil, kendi dediğinize bakıyorsunuz.

cok uzak bir tarihte değil, uzağa bakmanıza da gerek yok. amma velakin bir boktan da anlamıyorsanız, bir bilene sorun.

(bkz: ben niye uğraşacağım, ülkenin polisi var hakimi var)
devamını gör...
tsptığınız kişinin bize ne kazıklar attığını görüyoruz. apo onun veled-i zeynası.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"22 ekim 2024 türk milletinin hissettikleri" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim