güzel saçlı yerli rock müzisyeni.
devamını gör...
severek dinlediğim müzisyen.
devamını gör...
yapımböyle film ile tanımıştım (bkz: dans et- artık bi' manyağın var) rock yapıyor, çok sevimli bir yüzü var. şarkıları ilginç şekilde insanın aklından çıkmıyor. bir sebebi var' ı ilk dinlediğimde pek beğenmediğimi düşünmüştüm ama tek dinlememe rağmen o kadar çok mırıldandım ki kendimi tekrar dinlemeye mecbur hissettim ve son kararım epey sevdiğim yönünde. son klibi de pek keyifli olmuş.
devamını gör...
ankaralı türk rock müzisyeni. keşke kendisi şarkı yapmasa da hep 80ler rock coverlasa diyorum. pandemiden önce cumartesi geceleri ankara siyah beyaz’da 80ler rock söylerdi. kendi parçalarından zerre söylemezdi ve deli gibi eğlendirirdi.
bir kez if’te dinlemeye gittim ve pişman oldum. abi sen 80ler coverla miktir et bak çok iyisin öyle.
devamını gör...
ses rengini cem adrian'a benzettiğim ankaralı rockçı.
devamını gör...
ankara çıkışlı heavy sky adlı grubun solistiydi grup dağıldı, batu akdeniz solo olarak devam ediyor şarkıları baya başarılı önü açık yakında daha da ünleneceğine eminim.
devamını gör...
yapım böyle kanalından deren’in klibinde oynamasıyla tanıdığım şarkıcıdır.şarkıyı çok sevmiştim.artık bi’ manyağın var
devamını gör...
batuhan karadeniz'e tepki olarak doğmuş genç müzisyen.
devamını gör...
youtube üzerinden dün akşam yayınlanan albüm şarkılarını neden birden kaldırdıklarına anlam veremediğim müzisyen. çok başarılı bir rock sanatçısıdır. albümleri, teklileri, coverları her şeyiyle harika. sesi çok dengeli ve güçlü. bir yandan keşke çok daha popüler olsa diye, diğer yandan da çok fazla kişinin de bilmesine gerek olmadığını düşünmekteyim.
devamını gör...
bir kalbin çöküşü albümünü çok sevdim. genel olarak müziğini beğeniyorum sadece bazı şarkılarda sözleri çok pera şarkısı gibi geliyor ama yine de dinletiyor çünkü müzik gerçekten çok iyi. yazık sana ve bir kalbin çöküşü şimdilik albümdeki favorilerim. bir de yazık sana, a star is born’ daki “ı’ll always remember us this way”i anımsatıyor. gerçekten iyi ki varsın batu akdeniz, trap/rap yapmayan genç nesil sadece üç akor basıp mıymıy şarkılar yapıyor dandik dandik, pırlanta gibi sıyrılıyorsun bence.
tanım: rahmetli heavy sky solisti, şimdilerin cayır cayır rakınrolcusu pek sevimli ve ankaralı sanatçı.
kendisini tanımama vesile olmuş yapımböyle film’e de teşekkürler, fenasınız.
devamını gör...
ismini duymuştum ama eksik hariç çok şarkısını bilmiyordum cumartesi günü konseri vardı asıl yaşlı amca için gitmiştim ama çok çok iyiydi ya. dinleyiciyle bir etkileşimi var insanları coşturması olsun sempatikliği olsun nasıl şimdi fark ederim bu adamı dememe sebep oldu. bir daha konseri olsun hiç düşünmeden bilet alıp ilk sırada gideceğim. konser için bilet bulursanız hiç düşünmeden alın ve gidin ya pişman olacağınızı sanmam.
devamını gör...
(bkz: batuhan karadeniz)'i akla getiren isim.
devamını gör...
çok başarılı müzik yapan yetenekli, yerli rock star
devamını gör...
kıvırcık saçlı insanlar bende hep pozitif bir enerji bırakırlar. şahsi gözlemim hayattan zevk almayı bilen, hafif hınzır insanlar oldukları yönünde. sanki böyle içten içten bi neşe var üstlerine sinen. bunun için en güzel örneğin de batu akdeniz olduğunu düşünüyorum. ruhu kıvırcık enerjisi kaplı.

devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"batu akdeniz" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim