19 mart 1974 doğumlu iş insanı. halihazırda galatasaray'ın başkan adayıdır. galatasaray'ın eski başkanı faruk süren'in kızıyla evlidir. daha önce 3 dönem yönetim kurulu üyeliği de yapmışlığı var. kendisine karşı nötrüm. hatta biraz daha negatif taraftayım.

yine de bugün açıkladığı aslan kart projesini beğendimi söylemeliyim. altta bıraktığım linkte projelerini ve listesini bulabilirsiniz.

twitter.com/BirlikteCok
devamını gör...
an itibariyle galatasarımızın yeni başkanıdır. yani inşallah dinimiz amin.

şöyle ki, eşref başkan da kazansa, kazanan galatasaray olacak. intikamcı, koltuk sevdalıları sandığa gömüldü. burak elmas'ı benim gözümde eşref başkandan daha "başkan" görmek istememin sebebi, daha birlik ve beraberlik atmosferi yaratacağını inanmam. eşref başkan biraz daha klik sahibi bir adam. kliğine saygı duymakla birlikte ihtiyacımız olan şey bu değil.
devamını gör...
galatasaray spor kulübü'nün 38. başkanı olmuştur.
devamını gör...
galatasarayımın 38. başkanı. ben kendisine biraz negatiftim ki bunu 4. ay girdiğim entryde de yazmıştım. ama diğer adayları gördükten sonra kendisinden başkasının olmaması gerektiğine inanıyordum. 40 oyla olsa da aldı. ateşten gömleği giydi. bugünden sonra göreceğiz ne yapabileceğini. dediği projelerin yarısını yapabilirse yeter. galatasaray'a seviye atlatacak projeler. umarım becerir.
devamını gör...
nihai sonuç açıklandığında eşref h.oğlu’na yaklaşımı ve akabindeki süreçte eşref h.oğlu ile verdikleri mesaj gelecek için umut verdi. tez zamanda projelerini hayata geçirme vakti, icraat vakti.

faruk süren’in damadı.
devamını gör...
2002 yılında iflas eden sezginler gıdanın sahibi, sezgin elmas'ın oğludur. exel a.ş. de yönetim kurulundaydı o da battı. 2002 den 2012 ye kadar ismini iş hayatında pek duymadım. o arada neler yaptı ne işler çevirdi pek bilinmiyor. 2012 yılından bu yana yıldız holding’in godiva investments şirketinde ceo olarak çalışmakta. işin garibi kızıyla evlendiği faruk süren de 1980 li yıllarda türkiyenin koç, sabancıdan sonra en büyük holding'i olan transtürk'ün sahibiydi. o da battı. * faruk süren iş adamı olarak pek başarılı değildi ama gs başkanı olarak efsane olarak anılır. umarım damadı da aynı performansı sergiler.
devamını gör...
galatasaray başkanlığı makamının ağırlığını kaldırabileceğimden emin olamadığım yeni galatasaray başkanı. ancak gençlik değerlidir. şerefli görevinde başarılar.
devamını gör...
bir galatasaray taraftarı olarak benimde gönlümden geçen aday burak elmas'tı. galatasaray ile iç içe büyümüş olması, çok genç yaşta yöneticilik yapması, kulübün dinamiklerini iyi bilmesi ve fatih terim ile uyum içerisinde çalışabilecek olması çok önemli.

bazı başka sözlüklerde, forumlarda ve bazı twitter ve ınstagram sayfalarında son 3 sandıkta eşref hamamcıoğlu'nun liseli oyları ile seçimi net şekilde kazanacağı söylense de, burak elmas 41 oy farkla seçimi kazandı. eşref hamamcıoğlu'nun sırf liseli oyları ile seçimi kazanacağını düşünenler, burak elmas'ın listesinin %90ı'nın liselilerden oluştuğunu görmemiş olacaklar ki böyle bir varsayım da bulundular fakat öyle olmadı. neticede türkiye'de birçok yerde görülmeyecek olan bir demokrasi şölenini geride bıraktık.

böyle seçimleri başka kulüplerde görmemiz imkansız. bugün geldiğimiz noktada görevde kaldığı sürede 2 şampiyonluk kazanmış, ffp sürecini başarılı bir şekilde hem de öngörülen süreden 1 yıl önce bitirmiş, mali olarak borçlarını azaltmış, hiç fenerbahçe mağlubiyeti görmemiş (ki bu en önemsiz nokta) sayın mustafa cengiz yönetimi gayet başarılı bir yönetimdi fakat aday olmadı çünkü seçilmeyeceğini iyi biliyordu. bugün neden galatasaray büyük diye sorarsak cevabı bu oligark yapısında saklıdır.

bugün kendini büyüğüz falan diye adlandıran kulüplerin başkanları seçime tek aday olarak giriyor. senelerdir şampiyonluk kazanamamış, kötü diye nitelendirebileceğimiz bir çok transfer yapmış, başkanlık makamının ağırlığını kaldırmamış olacak ki rakip hocaları ile diyaloğa girmiş, vasat ve tek artısı zengin bir ailenin varisi olmak olan kişinin karşısında aday yok(!) kendinden öncekinin 20 yıl durduğunu düşünürsek daha bunun kafadan 10 yılı var zaten.

işte galatasaray bu yüzden büyük. bazen sadece başarı yetmez makama yakışmak gerekir. icraatlarin tam not alması şarttır, bizde 10/7-8 olmaz, 10/10 olmalıdır. galatasaray'ın mevcut yapısına zamanında en fazla muhalif olan taraftarlardan birisi bendim. fakat bu seçimde anladım ki böyle devam etmeli, her sokaktan geçen, her tribündeki adam böyle büyük bir kulübe üye olmamalı. yoksa tanrı saklasın bizde diğer bazı büyük görünümlü vizyonsuz kulüpler gibi zengin p..lerinin elinde oyuncak olmaktan ileriye gidemeyiz.

yeni başkan ve yönetimine bir taraftar olarak başarılar diliyorum. artık kenetlenme vakti, artık bu camianın birleşme vakti, yeni başarılara yeni enlere yeni ilklere yelken açma vakti.

inanıyoruz; "birlikte çok şey başaracağız".
devamını gör...

sabah gazetesinden tuba kalçık’a konuşan elmas’ın açıklamalarından bir kısım şöyle:

türkiye'nin futbola yönelik yatırımlarını nasıl buluyorsunuz?

devletimiz çok büyük yatırımlar yaptı futbola. o kadar güzel tesisler yapıldı ki... cumhurbaşkanı erdoğan futbola çok önem veriyor ve sorunlarıyla da ilgileniyor. tesis, alt yapı açısından çok önemli yatırımlar yapıldı. anadolu'nun her yerine son derece modern statlar yapıldı. futbolumuz da cumhurbaşkanı erdoğan'ın bu yatırımlarına yakışır şekilde olmalı.

açıklaması ile nasıl yalanır, sorusuna eşsiz bir örnek vermiştir.
devamını gör...
edit: sen ne boş adammışsın be burak elmas, bir de ne güzel nağmeler düzmüşüm sana...neyse devrin kapandı gitti çok şükür...

19 haziran 2021 tarihindeki olağan seçimli genel kurulunda 1541 oy alarak 38. galatasaray başkanı olarak seçilen yeni, genç, dinamik bir aslan parçası başkanımızdır. normalleşme ile birlikte kombine alırken tanışmak ve bir selfie için umarım karşılaşırız.

kendisinden beklentim çok büyük ve eminim ki fatih hocamızla futbol olmak üzere, mahvolan basketbol şubesinin de ve diğer branşlarında katkılarıyla mükemmel sezonlar geçiririz.
devamını gör...
kendisi genç yaşta, 2000 uefa kupası'nın kazanıldığı zamanlarda yönetim kurulu üyesiydi. eskilerin deyişiyle rahle-i tedrisat' tan, yani bilerek ve öğrenerek başkanlığa geldi.
devamını gör...
beşiktaş'a transfer çalımı atmak için ghezzal ve rosier ile ilgilenip ikisini de alamamış, bu süreçte ihtiyacı olan transferleri yapamayıp şampiyonlar ligi ön elenmesinde psv'den 5 yemiş gs başkanı. beşiktaş'ım hızını almışken ali koç ile birlikte büyük destekçisi olan güzide insan.
devamını gör...
fb ile gs nin dost takımlar olması için ortak bir proje hazırlayacakmış.
devamını gör...
vaat ettiği şeyleri gerçekleştirmesini geçtim, daha kendi kurduğu yönetimi koruyamadı. transferler hariç yaptığı her iş fiyasko. global sponsor yok, 10 günde transfer yalan, tff'yi mhk'yı yollayacağız dedin tff'yi ibra ettin.

#817920
#1062559

daha önce yazdığım entryler de duruyor yukarıda. maalesef bu işi beceremeyeceğin anlaşıldı. erken seçimle koltuğu başkasına devredecek gibi.
devamını gör...
fatih terim ile yolları ayırma aşamasında kötü bir sınav verdiğini düşünüyorum.
söylemek isteyip söyleyemediği şeyler var gibi duruyor. ancak benim asıl dikkatimi çeken, basın mensupları karşısındaki tavırlarıydı. çok net cümlelerle başkanlık makamının ağırlığını ve inisiyatif kullanma/karar alma gücünü hissettirmesi gerekirken bunu yapamadı. yapmaya çalıştı ama olmadı.
umarım hatalar yaparak da olsa doğru yolu bulur. aksi takdirde "fazla tevazu, vasattan nasihat dinlettirir" sözünü yaşayarak öğrenir. basın toplantısında olduğu gibi...
devamını gör...
bu başlığa 7 ay önce bir entry girip, seçilmesinden dolayı olan mutluluğumu belirtmiştim. fakat geldiğimiz noktada yaşananlar, yüzlerden inen maskeler, basiretsiz ve aklı uçkurunda yöneticiler falan derken ne kadar büyük bir hayal kırıklığı içerisinde olduğumu anlatmaya kelimeler kifayet etmez.

sayın burak elmas bulunduğu konuma galatasaray genel kurulunun teveccühü ile çok küçük bir oy farkı ile seçildi. başkanlığa gelmesindeki en önemli etkenlerden biride yakın zamanda yakışıksız bir şekilde kulüpten gönderilen fatih terim'di. fakat bir laf vardır, körün gözü açıldığında ilk bastonu parçalar misali henüz daha ilk sezonu devirmeden önce hem fatih hocaya yakın iki yöneticiyi, ardından da yakışıksız bir şekilde fatih terim'i yedi.

hadi bunları yaptın, fatih hoca gibi bir idolün arkasından getirdiğin kişi torrent, hayatı 2.adam olarak geçmiş rahat bir ispanyol. kariyerine, bilgi birikimine lafım yok ama türkiye'de yabancı hocalara sabredilmedğini zaten biliyoruz. bile bile lades denebilecek bir kumarı neden oynarsın?

saygı sevgi dedin, karşılıklı etik anlayış falan dedin, rezan epözdemir ile şükrü köksal ünlü'yü kapının önüne koydun. eyvallah başkansın saygı duyarız. fakat bunları yaparken, o allahın pigmesi ışıtan gün ile aklı şeyinin ucunda gezen selim sefada isimli iki insanlıktan nasibini almamış kadın düşmanı şahıs halen nasıl yönetim kurulu toplantılarına katılabiliyor? halen neden disiplin kuruluna sevkleri yapılmadı?

allah rahmet eylesin, mustafa cengiz bu kulübün başında bulunduğu süre içerisinde hem mali hem idari açıdan başarılı dönemler geçirdi. uefa fair play kıskacında iken dahi 2 şampiyonluk kazandı. güzel transferler ve sağlam oyuncu satışları yapıp kulübe ekstradan girdi sağladı.

burak başkan, galatasaray genel kurulu 2019 mart ayında hatırlarsan bu mustafa cengiz ve yönetimini ibra etmedi! başarılı oldukları halde, belki içlerinde sende vardın, gözümle görmediğim için birşey diyemiyorum. ama burdan anla sen, o başarılı yönetimi sırf içlerinden olmadığı için ibra etmeyen galatasaray genel kurulu acaba bu mart ayında beni napar diye.

ben sana söyleyeyim, sen böyle devam et o evlere şenlik yönetim kuruluyla beraber, o genel kurul sizin üstünüzden geçer mart ayında. sizi varya çiğner çiğner öyle bir atar ki, ah annemin rahmine tekrar bi girme şansım olsada geri girsem diye ellerini açar dua edersin.

şimdide zamanında portoda, lille'de falan çalışmış eski menajer bozuntusu adamı kulübün başına sportif direktör olarak getiriyorsun. sanıyorsun ki bu adamlar güney amerikada parlayan yetenekleri ilk sana sunacaklar, nah sunacaklar!

bu adamların ipi tasması dışarıda başkalarının elinde, sana 3.sınıf futbolcuları ittirip, yine class olabilecek isimleri portoya, lyon'a sunacaklar. inşallah bu adamlara yüklü kontratlar vermemişsindir, yoksa genel kurulda seni birde buradan vururlar.
devamını gör...
fatih terim müridlerinin galatasarayımızın başkanı yaptığı ve şimdi de istifasını istediği başkan.

unutmayın terimsporlular, herkes gider galatasaraylılar kalır
devamını gör...
seni ibra eden genel kurulun dübürüne koyayım.

galatasarayın çok kötü halini gördüm, bu kadar utandığımı gerçekten hatırlamıyorum. olay transfer falan da değil. bir oyuncuyu rakibin de alabilir. bu olur. basar parasını alır. verdiğinin 2 katını verir alır. lan daha 3 gün önce galatasaray formasıyla story atan adamı alamadınız ya? bir de istesek alırdık diyorsunuz. menajer'in telefonlarını açmamış. bir de bu sorulunca biz istesek ulaşırız diyorsunuz.

bir süreç bu kadar kötü yönetilebilirdi. gerçekten diyecek kelime bulamıyorum. galatasaray'ı bu kadar kötü temsil eden bir yönetim bir daha gelmez.

allah bize sabır versin. ne diyebilirim.
devamını gör...
devlet bizden altın bekliyor fakat biz elmas vadediyoruz. (bkz: takas bank)'a burak elmas'ı yatırmalıyız. daha güçlü bir türkiye için bu fedakarlığı yapmalıyız*.
devamını gör...
ışıtan gün isimli şahıs ile beraber galatasaray'in gelmisini gecmisini belleyen adam. birgun hapis yatarsam hakaret ya da benzeri seyden umarim sebebi bu adam olur. yani malum sahistan daha cok nefret ediyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"burak elmas" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim