''haluk tatar, 1979 yılında dünyaya gelmiştir. itü ve yıldız yüksek lisans ve makine mühendisidir. kendi şirketine sahip olan haluk tatar türkçe dahil üç dil bilmektedir. kendi kişisel video kanalını hazırlayan haluk tatar, video eğitim kanalında eğitim bilgileri vermektedir.''


youtube kanalı linki
devamını gör...
sma hastaları için 650.000 türk lirası toplayan insan.
devamını gör...
40 yaşında böyle bir birikim, şahane tek kelimeyle
devamını gör...
yürüyen sözlüktür.
devamını gör...
nedense bir türlü ısınamadığım itici bir tipe sahip faydalı bir youtuber (bkz: haluk tatar sma hastası destek yayını)
devamını gör...
insanların tipine göre değil , yaptığı işlere göre değerlendirin.
tanım : eğitimci, makine mühendisi, youtuber.
devamını gör...
youtube aleminde sayılı işe yarar kanallardan biridir.
severek videolarını izleyip birikiminden faydalanmaya çalışıyorum.
öyle rahat öyle özgüvenli konuşuyor ki hayranlıkla izliyorum.
devamını gör...
bana çok şey katan dolu dolu sevimli bir insan. iyi ki var. hakkını ödeyemem. burayı okursa eğer çok teşekkür ederim hocam, sizi seviyorum
devamını gör...
bilgi vermeyi amaç edinmiş eğitimli bir insandır . youtube da kanalı var.aboneyim kendisine .arada izlerim videolarını ama bazen sarmıyor. konuşma tarzından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
devamını gör...
çok bilgili, youtube videoları çok faydalıve kaliteli. amma velakin katıl olayıyla çok uğraşıyor. yok gümüş aboneye dandik video. ooo altın mısın babacım gel sana iki kral video bir de eğitim çakayım. sözlük işine de girdi ama ergenlerin haluk baba şöyle haluk babanın semaya uçması şeklindeki tanrılaştırma misali başlıklardan pek öteye gidemeyecek gibi.
devamını gör...
burada kendisine bir şey demeyin, sonra belki 6ir hesap açar ve cevap yazmak için uğraşırsınız. arada izliyoruz, bazı iyi videoları da var. neticede yurdum insanına bilimin ışığını götürmeye çalışıyor, ufak tefek mevzularını da çok gündeme taşımayın kardeşim.
devamını gör...
26 45 doğu meridyenleri 36-42 kuzey paralelleri arasında yer alan türkiye'nin özeti diyebileceğimiz kişi.
devamını gör...
ıngilizcemin gelişmesinde ingilizce ogretmeniminden daha çok katkısı olan kişi. evet.
devamını gör...
vakit buldukça videolarını izlemeye çalıştığım efsane insandır.

videoları oldukça bilgilendiricidir. dinlemenizi tavsiye ederim.
devamını gör...
15. (tematik)
bir kitap fuarında kendisi ile tanışma fırsatım olmuştu. insanlara bilgilendirici içerik hazırlayan ve ücretsiz yabancı dil ve çeşitli eğitim programları hazırlayan, makine mühendisi ve eğitimci.
devamını gör...
youtube'da gerçekten faydalı videolar yapan, elde ettiği gelirle de sma hastası çocuklara yardım eden muhteşem bir insan.
devamını gör...
iyidir diyelim, hoştur biçelim de gaza gelir çabuk ve hayran kitlesi adı üstünde kitledir.
devamını gör...
zekasına, bilgisine, olayları analiz etme yetisine ve akışkan konuşmasına çok büyük saygı duyduğum youtuber. adam bildiğin ülkesini ciddi ciddi kalpten seviyor ve elinden geldiğince "bu ülkenin gençlerine bir şekilde doğruyu gösterebilir, öğretebilirsem ne mutlu bana" minvalinde videolar çekip aydınlatmaya çalışıyor. yolun açık olsun haluk hocam.
devamını gör...
adam üstün zekalı birisi değil ki. zaten kendisi de ben öyleyim demiyor, adamın öğrettiği her şey, herkesin bilmesi gereken şeyler. bilmeniz gerekenler zaten ne ise onu öğretmeye çalışıyor. fakat kral adamdır vesselam.
devamını gör...
sevdiğim bir insan, seviyorum tarzını. gündemdekileri konuştuğu canlı yayınlar olsun, bilgi ve genrl kültür videoları olsun beğeniyorum. (bkz: psikolojik işkence teknikleri) adlı kişisel gelişim kitabında okumuştum. aynı videolardan samimi tarzı kitaptada vardı, seviyorum ya iyi adam.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"haluk tatar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim